Akşam akşam gördüm şu mereti gece gene rüyama gircek![]()
Arkadaşlar geçen gün bir arkadaşı gördüm deli yanlıyordu altında PANDA R 1 vardı :mrgreen: kendisine ulaşırsanız tanışmak istiyorum resmi aşağıdaki arkadaş :cat:ahahahaha)))
![]()
aklıma takıldı şimdi.
Bu motorla bir günde 600 km yol yapılır mı? Yakıt ikmali ve sigara molaları hariç durmadan gitsem şişer mi motor? Bide cbr 125 de heryerin ağrır falan diyolar bu motorda o kadar konforsuz mu? Ss makina konforsuz olcak tabi biliyorum ama selesi kalçayı çok ağrıtır mı?
bence bu motorla gunde 250 km den fazlasi tehlikeli ozelliklede sahil yollarinda deilde virajli dag yollarinda gidiliyorsa mesela gecen son gezimizde arka fren sisti donerken isiklarda durmak icin bastim 3 cm assa inmesine ragmen fren bosalmisti bu seferde butun gucumle basinca arka teker kitlendi saga dogru 50 60 cm kaydi motor altimdan kaciyodu az kalsin ondeki arabaya vuracaktim son anda kurtardim burada ozet gectim yoksa 3 sn de yazmaya kalksam 2 sayfaliki aksiyon yasadim verilmis sadakam varmis cok ucuz atlattim
baska motor kullanmadim ondan karsilastirma yapamayacagim kalite bakimindan ama hem oturus pozisyonu hemde teknik eksikliklerinden dolayi bence maksimum gunde 250 km yapilmali bu motorla
İnş. Mtoru aldığım zaman gideceğim yol konya-g.antep. Yolun çoğu otoban çok virajda yok. Kafam karıştı uzun yolda ilk sizden duyuyorum frenajda sıkıntı çıkardığını :silent:
:cherry: Benim anlamadığım neden durmadan 600km , bi dinlen kardeşim bırak kalça ağrımasını motorla bütünleşmesseniz insan değilim :queen:
aklıma takıldı şimdi.
Bu motorla bir günde 600 km yol yapılır mı? Yakıt ikmali ve sigara molaları hariç durmadan gitsem şişer mi motor? Bide cbr 125 de heryerin ağrır falan diyolar bu motorda o kadar konforsuz mu? Ss makina konforsuz olcak tabi biliyorum ama selesi kalçayı çok ağrıtır mı?