bazıları doğuştan yeteneklidir... yeteneksiz olanlar için 125 lik ile başlamak daha uygun...
Ramço aga bu laf olmamış ama ya, kalbi kırılmasın kimsenin yani :cat:
bazıları doğuştan yeteneklidir... yeteneksiz olanlar için 125 lik ile başlamak daha uygun...
Arkadaşlar merhaba, bu ara ciddi ciddi motor almak için araştırma yapıyorum. Daha önce motor kulanmadım , uzun yıllar bisiklete bindimdenge ile ilgili sorun yaşayacağımı sanmıyorum.
Başlangıç için GT250R uygun olurmu ? yanamaha ybr 125 daha iyi bir seçimmi olur?
Vites olayının acemeliği ne kadar zamanda atlatılır? 20 yıldır otomobil kullanıyorum , motor ile alakası olmadığını biliyorum , en azından vites mantığını biliyorum.
Vites v.s. olayına alışana kadar motoru devirirmiyimİlk başlarda nelere dikkat etmek gerekir , nasıl alanda pratik yapmak gerekir? Motor almaya karar verdiğimizde ekspertzi için kime gösterilir bu motor?
Ramço aga bu laf olmamış ama ya, kalbi kırılmasın kimsenin yani :cat:
yok ağa kimseyi kırmak için demedim.. bazıları gerçekten doğuştan yetenekli... onlara diyecek lafım yok ama gerçekten pişerek gelişmek lazım.. yani 125 250 500 1000... ama cüsse boy ve kilo hesaba katılırsa o zaman 250 500 750 1000 sıralamasıda olur..
Vakit ayırıp yazan arkadaşlara tşk, açıkcası biraz kafam karıştı. Bütçe ile ilgili sıkıntı yok , asıl sorun deneyimsizlik. Sanırım başlangıç için ybr 125'e yöneleceğim. Yada honda'nın 2 gunluk eğitimine katılıp öyle karar vereceğim. 280 TL ye 2 tam gün eğitim veriyorlar.
280i bana ver motor 2 gün sende dursun :mrgreen:
Vakit ayırıp yazan arkadaşlara tşk, açıkcası biraz kafam karıştı. Bütçe ile ilgili sıkıntı yok , asıl sorun deneyimsizlik. Sanırım başlangıç için ybr 125'e yöneleceğim. Yada honda'nın 2 gunluk eğitimine katılıp öyle karar vereceğim. 280 TL ye 2 tam gün eğitim veriyorlar.
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KM 9999 :mrgreen::cat:
![]()
arkadaslar gecen gun gece limli golunden assagi inerken zigananin virajli yollarinda bir mola veriyim dedim bide ne goruyim km 2222.2 hemen foto cektim aksam eve gelip pc ye attigimda fotoraflari ikinci soku yasadim saatte 5:55 mis daha boyle yakalayamam herhalde iki gosergede tamamen tesaduf eseri yakalanmistir kesinlikle takip etmiyordum km yi hos bir ani olmus oldu benim icin
![]()
Arkadaşlarrrrrr!!duyun artık sesimi beyaz göstergeli hyosung varmı (St kanuni DEĞİL depoda hyosung yazan :cherry::queen:
Arkadaşlarrrrrr!!duyun artık sesimi beyaz göstergeli hyosung varmı (St kanuni DEĞİL depoda hyosung yazan :cherry::queen: