orhan kardeşim kawa bunun yanında bisiklet gibi kalıyor zaten sende farketmişsin.kafana takılanlara cevap vermeye çalışayım.normal bir bakımda 350 tl gitmez , 1,500 litre yag en kaltesi 35 tl yag filtresi 10-15 tl servisine göre 2 buji 20 tl tabi buda servise göre bu normal bakım için işçilikle beraber 100 tl gibi bişey gider agır bakım desen bunlardan hariç hava filtresi degiştireceksin ortalama 15 bin kmde 65 tl, geriye kaldı fren balatası 3 ünü birden degiştireceksin 90 tl de ona gitse işte bütün bakım masrafı bukadar.2008 den itibaren hyosung olayı bitmiştir artık yeni adı S&T motor.ama ikiside aynı motordur.hyo lar karburatorlü s&t ler enjeksiyonludur.ikisini de kullandım performanslarında bir farklılık hissetmedim.ilk bakıma gelmeden arıza çıkartan s&t zaten efsane oldu dilden dile dolaşıyor belki koreye kadar gitmiştir:queen

arkadaşı biliyoruz tanıyoruz.mahalledeki mobiletçi ustasına inanıp motor daha 50 kmde iken son hız testi yapmış otobanda.neymiş efendim bas ki motor sagır kalmasınmış.eger bir arıza verecekse şimdi versin nasıl olsa garantiden degiştireceklermiş.rodaj nedir bilmeyen insanlar motorun canını çıkarıp sonrada kanuni ye bok atıyorlar.benim motor 40 bin kmde varmı acaba bu forumda başka s&t bilmiyorum.şu ana kadar 2 çift lastik 2 kezde zincir degiştirdim.bana hiç sorun çıkarmadı masraf diyebilecegim bişeyde olmadı.ben gayet memnunum.kurye gibiyim işe gidip geliyorum hergün en az 60 -70 km yapıyorum.km de 120-130 tl gibi bir yakıt masrafı oluyor.öyle 12-13 bine saglam bir 600 cc alırsın diyenlere de hiç kulak asma tabii son sahibi olmak istiyorsan bilemem.son hızı merak ediyorsan hemen söyleyeyim benimki 10500 devirde en son 155 km/h görüyor.ben 80 kiloyum ve lastiklerim 160/60/17 -120/60/17 bende durum bu 170 gördüm diyen arkadaşlar var ama orjinal donanımla sanmıyorum.e bay dan ön dişli aldım 15 diş bunu takınca motor 170 km/h görüyor fakat fren mesafesi uzadı eskisi gib durduramıyorum motoru.bu yüzdende cumartesi günü bmw li bir hatunla kafa kafaya giriyorduk ki motoru yatırmak zorunda kaldım.neyseki full kıyafetli olmamdan dolayı ucuz yırttım.bir kaç ezik çizik var okadar.motordada 350 tl gibi bir hasar çıktı.ayna fren maneti ve ayaklık kırıldı sag sinyaller gitti tabi tiger egsozda pert oldu.orjinali duruyordu onu taktım.
yani benim fikrimi soracak olursan 250cc motorların içinde en ideali budur derim.
bu linkde fiyat gayet makul ve yetkili bayii.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...kinci-el-degil-0-km-super-fiyat-33368908/deta
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 ----------
merhaba arkadaslar ben Trabzondan osman 2010 st gt250r sahibiyim forumu ve ozellikle bu basligi motor sevdamin artik tutkuya donustugu zamanlardan bu yana duzenli olarak takip etmekteyim iste ben motorumdan birkac foto bundan sonra baslikta aktif olmaya calisacagim herkese iyi aksamlar
hayırlı ugurlu olsun keos kardeşim .yakışmış motor yanlız küçük bir tavsiyem olacak ucuz yollu bir motosiklet pantolonu ve birde eldiven ve çizme al kendine inan çok faydasını göreceksin :cat:
anladim kardeşim motorlar ayri bi güzel saten son bi sorum olcak cok rahatsiz ettim ama

2008 alti hyolar karbüratörlü 2008-2009 ve üstü modeller enjeksiyonluymuş dogrumu ona göre ya 2010 alıcam yada 2008 2009 model alicam önemli olan enjeksiyonlu olması...