Sayın overcloud, O ilanı veren firmadan 2010 model 250r satın aldım kredili, bir gün içinde krediyi çıkardılar benim yerim tekirdağda olduğu halde motoru getirip teslim ettiler kredi evraklarını imzalatıp gittiler 20 gün oldu hizmetlerinden ve motordan memnun kaldım bilginize..
Sayın overcloud, O ilanı veren firmadan 2010 model 250r satın aldım kredili, bir gün içinde krediyi çıkardılar benim yerim tekirdağda olduğu halde motoru getirip teslim ettiler kredi evraklarını imzalatıp gittiler 20 gün oldu hizmetlerinden ve motordan memnun kaldım bilginize..
TEKTEKER_RAMÇO Üstad benimde sol amörtisör keçesi değişmeli, yağ aktı aktı bitti motor dengesizleşti şimdi, biraz takımım filan olsa belki bende yaparımda onlarda yok, motorcuya götürüp orda takım kullanıpta bu iş yapılmazda.
Ben motorcuya bırakıp o alçaltma işlemi yapacaktı onunla birlikte hepsini ona yaptıracaktım ama sen eğer bu işlerle ilgileniyorsan beraber uğraşalım derim.
Bu konuda usta olduğunu düşünüyorum bu işe girdiğine göre...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:30 ----------
Arkadaşlar farklı bir ayna aldığı yada başka bir sebepten dolayı boşa çıktı için aynasını satan varsa sağ aynaya ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim...:wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:49 ----------
Arkadaşlar vites geçiş aralıklarınızı yazabilirmisiniz fikir açısından. Yani vites geçişlerinizi hızını kaçta iken yapıyorsunuz?
Mesela ben
30-35. km arasında 2. vitese
60-80. km arasında 3. vitese
100-125. km arasında 4. vitese
140-150. km arasında 5. vitese atıyorum.
Periyodik olarak kullandığım ise
2) 30
3) 60
4) 100
5) 150
ağa tercih senin ama ustayla falan uğraşma.. bir hafta sonu uygun zamanda sabahtan gelirsin hallederiz düşürme işini.. hemi bizlerle tanışmışta olursun.. biz mt den 5 arkadaş aynı mahallede otururuz ve her gün görüşürüz.. onlarla birlikte hemi bol muhabbet hemi işin görülür....
fotoya gerek kalmadı en güzel rengi seçtim turuncuyu xD
en temiz derkennbenim motoru saymıyosun galiba ozaaann :mrgreen:
Arkadaşlar benim motorun gaz verme sorunu vardı, onu enjeksiyonları temizleyerek hallettik. Yalnız benim deponun sağ altında kalan siemens parça bolzulmuş, takılı kalıyor ve motorun arıza yapmasına ebep oluyormuş. Değişmesi gerekiyor ve burda fiyatı 350tl. SOURCE deki fiyatına bakıyorum tek tek bakıyorum parçayı isim olarak bilmediğim için.
Bu tür bir parçayı başka yerlerden ucuza bulamazmıyız ya amma pahalı bi parçaymış... O parçayı anladınız sanırım hava filtre kutusuna sağ alttan giden siemens yazan parça...ale:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:30 ----------
İŞTE EFI KASINSKI
![]()
![]()