Arkadaşlar, bu motorun sanırım arkası alçaltılmış, bunu nasıl yaparız...ale:
![]()
![]()
şu işaretlediğim lastikten arkadaşlar.benim bi taraftaki düşmüşte.
![]()
şu işaretlediğim lastikten arkadaşlar.benim bi taraftaki düşmüşte.
Hiç kendini kasma, bitane camcıya git, onlar camları taşırken camlar çizilmesin diye aralarına kare ser süngerimsi bir madde koyuyorlar, 2cmx2cm boyutunda, 1 tane alıp 2ye böl, birini sağa birini sola koy tam dengeliyor, ben gibi yap...:cat:
Arkadaşlar merhabalar. Kısa bir süredir forum kullanıcısı ve daha uzun zamandır Hyosung aşığıyım..) Neyse, lafı uzatmadan konuya giriyorum; Ankarada yaşamaktayım fakat bu şehirde benim bildiğim bir Hyosung bayisi yok. Sahibinden.com'da sık sık ilanlarını güncelleyen bir bayi var fakat bu bayi İstanbulda. sizlere sorum şu;
İstanbula gidip o bayiden motor almalı mıyım ?????
Saygılar.
Arkadaşlar merhabalar. Kısa bir süredir forum kullanıcısı ve daha uzun zamandır Hyosung aşığıyım..) Neyse, lafı uzatmadan konuya giriyorum; Ankarada yaşamaktayım fakat bu şehirde benim bildiğim bir Hyosung bayisi yok. Sahibinden.com'da sık sık ilanlarını güncelleyen bir bayi var fakat bu bayi İstanbulda. sizlere sorum şu;
İstanbula gidip o bayiden motor almalı mıyım ?????
Saygılar.
Arkadaşlar, bu motorun sanırım arkası alçaltılmış, bunu nasıl yaparız...ale:
![]()
:cat:
ben sahibinden hiç takip etmediğim için bilemeyeceğim dediğin bayiyi. bir ara bahçelievler semtinde vardı sanki öyle bir bayii S&T satan. Acaba orasımı? Şimdiden hayırlı olsun. İlk motorunmu olacak?
Selamlar:cat:
slm arkadaşlar, bu resimlerdeki modifiyeyi yaptırabileceğim bir yer warmı. İstanbul lewent de oturuyorum gt250r aldım ama modifiyesiz çok dandik duruyor eqzozs kesinlikle değiştirilmeli.
beyler bayanlar benım sorum şu. yakıt tüketimi açısından ekonomik midir yani öğrenci adamız sonuçta
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:06 ----------
ve temizinden ikinci el fiyatı ortalama kaç olur?
evet, görüşelim , gezelim yani.
aynı zamanda herkese iyi bayramlar ..............................
egzos sesine bende katılıyorum. ucuz yollu bir çözüm çok işime gelirdi.
selamlar
Adam Tiger eksoz demiş, şimdi en ucuz yol orjinalin içini boşaltmak biliyoruz...ale: