Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cevaplarını veriyim...
1-3000 devir e kadar çıkıp ısnınca inmesi normal otomatik jigle dir bu enjeksiyonlu modeller bu şekildedir.
2-Ayak muşurunle alakalı bir durum boştayken ayaklığın açık bir vaziyette veya kapalı durumda debriyaja basmadan çalışmıyorsa ayaklık muşurunden kaynaklanan bir durumdur...
3- Anladığım kadarıyla beyaz ibreli bir ST ye sahipsin ve bu olay gayet tabi normal ama akununde zayıf olma ihtimali var
marş duzgun basıyo ve ışıkların duzgun yanıyorsa..problem yok demektir..
he birde unutmadan dijital ekranda göruntu gitmeden hafif göz kırpıyosa çalışırken çok normal
Ama motorun mavi ibre olanlardansa yani karburatörlu olanlardaki gibi ibre var ise komple sonup tekrar yanması Anormaldir..Bu aku zayıf demektir.Beyaz ibreliler için aynı tanı söz konusu değildir..
Ustama gittim ayak müşüründe sorun yokmuş marş butonundaymış sorun bi sıvı sıktı düzeldi.Zinciri gerdirmeye gittim debriyaj balatası deişmesi gerekyomuş bide arka fren balatasını yemişim acemiligi atana kadar bunlarda zarar olarak girdi bana
Debriyaj balatası fiyatı 200 tl ye yakın heralde varmı acaba bilgisi olan?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:42 ----------
debriyaj göbegide olabilir tam hatırlamyorum ama usta son aldıgında 170 falanmış fiyatı.