Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Çok teşekkürler...
Çok büyük bir boşluktayım şu anda sanki... vfr istiyorum bir an önce almam lazım motorsuz duramıyorum artık...
Ne demek... Rica ederim bildiğim bir şeyleri paylaşmak mutluluk veriyor...

İnsanlar bilgilerini paylaştıkça, arkadan gelenler daha doğru kararlar alıp daha az hata yapıyor ve o bilgileri başka insanlara aktarıyor. Örneğin ben, bu başlıkta okuduğum olumlu yazılar ve paylaşımlar sebebiyle GT 250 R almayı düşünüyorum, hatta arıyorum :)

Siz de inşallah en kısa sürede VFR'ye kavuşursunuz, çok güzel motorlar onlarda... :cat: Sizi çok iyi anlıyorum, insan motorsuz kalınca hayatında kocaman bir boşluk oluyor ve içi içini yiyor :) Keşke İstanbul'da da kışlar ılıman geçse de 365 gün binebilsek :)

İnsanlar bilgilerini paylaştıkça, arkadan gelenler daha doğru kararlar alıp daha az hata yapıyor ve o bilgileri başka insanlara aktarıyor. Örneğin ben, bu başlıkta okuduğum olumlu yazılar ve paylaşımlar sebebiyle GT 250 R almayı düşünüyorum, hatta arıyorum :)

Siz de inşallah en kısa sürede VFR'ye kavuşursunuz, çok güzel motorlar onlarda... :cat: Sizi çok iyi anlıyorum, insan motorsuz kalınca hayatında kocaman bir boşluk oluyor ve içi içini yiyor :) Keşke İstanbul'da da kışlar ılıman geçse de 365 gün binebilsek :)

Haklısınız, insanlığın ilerleyebilmesinin en önemli sebeplerinden biri de bu zaten kuşaklar arasındaki bilgi aktarımı...

Çok teşekkürler umarım bir an önce alırım... Benim için farketmiyor işe gidip geldiğim için 365 gün olmasa bile hafta içi her gün kullanıyorum...

Haklısınız, insanlığın ilerleyebilmesinin en önemli sebeplerinden biri de bu zaten kuşaklar arasındaki bilgi aktarımı...

Çok teşekkürler umarım bir an önce alırım... Benim için farketmiyor işe gidip geldiğim için 365 gün olmasa bile hafta içi her gün kullanıyorum...

Ben de ofise gidip gelirken kullanıyorum, ama açıkçası karda veya aşırı yağmurlu havalarda üstünü örtüp uyutuyorum :)

gt250r soğutma sistemi nedir

bu motorla uzun yola çıkılabilirmi istanbul izmir gibi ?

Gidilir gidilmez diye bir şey yok ama sürüş pozisyonu ve duruş itibari ile çok sıkıntı çekersin her yanın ağrır hatta bir km den sonra artık yol ızdırap vermeye başlar.. gsxr ile zamanında ist çanakkale yolum oldu motoru bırakıcakdım artık bir yerde motoru kamyon arkasına falan bile atmayı düşündüm heleki belinde benim gibi kronik ağrılar varsa motorcu hastalığıdır eklem ağrıları o zaman iyicene ağrıdan acıdan zivanadan çıkarsın..

millet boşuna enduro touring almıyor..

Arkadaşlar , benm zincir sürekli bollaşıyor, kafayı yicem, eskisi de böleydi dişli zincir hepsini değiştirdim bu da bollaşıyor :pr:

bakımların düzenli yapıorum ediyorum,arkama ağır birini almıorum çözemedim bi türlü problemi :salut:

arkadaşlar btün resmlerinize bakıyorum neredeyse yarınızın deposunda yazı yok. bnde yazıyı söktrmek istiyorum. bu yazıyı yok edmenin en kolay ve sağlıklı yolu ne sizce ??

herkese selamlar arkadaslar..bu kadar hyosung hayranı olacagnı tahmın etmıodm acıkcası:cyclopsan bende uzun zamandır almayı dusundugm motoruma kavusuorm sonunda ins ama bi problemım var alacagm motor keceden az bi yag kacırıo daha once tecrubesı olan var mı?malıyet ne kadardır?bırazda olsa elımden gelır keçe kestirip ugrassam yapabılırmiym?

arkadaşlar btün resmlerinize bakıyorum neredeyse yarınızın deposunda yazı yok. bnde yazıyı söktrmek istiyorum. bu yazıyı yok edmenin en kolay ve sağlıklı yolu ne sizce ??

Ustaların yanında ukalalık etmek istemem ama bildiğim kadarıyla o yazı üzerine vernik atıldığı için, kazıma işlemi yapılırsa deponun boyanması gerekiyor. Alternatif çözüm suya dayanıklı ve kendi tasarlayabileceğin sağlam stickerlar diye biliyorum.

arkadaslar oncelıkle gt250r kullanıcısı olarak aranıza yenı katıldım herkese merhaba..henuz sıfır sayılabılecek 2008 model 80 km de bır motor buldum ve 3/4 gun kadar once aldım.sağ sol sınyallerı normal calısıyordu bugun dengesız yanıp sonmeye basladı bırden hızlı hızlı yanıp sonuyor bunun nedenı ne olabılır acaba arkadaslar?herkese ıyı forumlar ıyı surusler..

arkadaslar oncelıkle gt250r kullanıcısı olarak aranıza yenı katıldım herkese merhaba..henuz sıfır sayılabılecek 2008 model 80 km de bır motor buldum ve 3/4 gun kadar once aldım.sağ sol sınyallerı normal calısıyordu bugun dengesız yanıp sonmeye basladı bırden hızlı hızlı yanıp sonuyor bunun nedenı ne olabılır acaba arkadaslar?herkese ıyı forumlar ıyı surusler..

öncelikle aramıza hoş geldin... inşallah kazasız belasız binmek nasip olur. sinyal olayına gelince büyük ihtimalle flaşör bozulmuştur kardeşim. 10 lira gibi bir fiyatı var. sıkıntılı bir durum değil yani... :cat:

23082010127f.jpg

heyt bee benim aynalara bak nasılda kapatmışım onları merak edenler için orjinal Hyosung aynası olduğunu belirtiyim :queen: :cat:

Arkadaşlar , benm zincir sürekli bollaşıyor, kafayı yicem, eskisi de böleydi dişli zincir hepsini değiştirdim bu da bollaşıyor :pr:

bakımların düzenli yapıorum ediyorum,arkama ağır birini almıorum çözemedim bi türlü problemi :salut:

yeni zincir alman gerekiyor surekli gevşer zincirin ömru bittiyse.. Gersende bir işe yaramaz yani..

Selamlar,

Arkadaşlar ben artık bu shinko lastiklerin kaymasından acayip sıkıldım. Adam gibi ön-arka lastik alayım diyorum. Tavsiyesi olan var mı ? (Marka, Model ve varsa satış için web sayfası le beraber lütfen.)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamlar,

Arkadaşlar ben artık bu shinko lastiklerin kaymasından acayip sıkıldım. Adam gibi ön-arka lastik alayım diyorum. Tavsiyesi olan var mı ? (Marka, Model ve varsa satış için web sayfası le beraber lütfen.)

metzeler m3 le pirelli sport demon u çok öneryolardı.bende shinko kullanıyorum kuru zeminde kayma sorunu olmadı sadece ayna gibi asfaltlarda bide sulu yerde oldu bikaç kez.sizin normal zemindemi oluyor yoksa yatış açısı çok olunca falan mı?hangi durumlarda kayıyo genelde?

Ustaların yanında ukalalık etmek istemem ama bildiğim kadarıyla o yazı üzerine vernik atıldığı için, kazıma işlemi yapılırsa deponun boyanması gerekiyor. Alternatif çözüm suya dayanıklı ve kendi tasarlayabileceğin sağlam stickerlar diye biliyorum.

benim 3-5 sayfa geride depo fotoğraflarım. stiker yaptım.

selamlar

arkadaşlar nasılsınız... yarin sabah 06 ilr 07 arasında istanbul yozgat seferine çıkacağım.. çirkin(hyo) e hiç bir bakım yapmadım... insallah beni üzmez...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar