Ben 5500km de aldım S&T 2009 model,lastikleri değiştircem dye hesap yapıyordum almadan önce hep ama aldıktan sonra fikrim değişti gayet memnunum lastiklerden ki senin söledigin motorda lastik sıfır gibi nerdeyse bence gerek yok.Egzoz a gelirsek aldıgım eleman abart egzoz almış ucuza bende begendim sesini onu kullanıyorum ama çokda şart deil bence sonucta 2silindir motor ve amacın 600rr sa eğer 6ay 1sene biner buna alırsın sese kavuşursun boşa masraf yapmaya gerek yok.Aynalardan da memnunum harika değil ama çok kötüde değil açıları değişeceksen kornayı değişmeni öneririm tank pad şerit merit zaten ıvır zıvır pahalı bişe değil,ön camada film çekebilirsin boyatabilirsin ben onuda yapmadım benimde amacım 1 sene kullanıp satmak oldugu için hem orjinalligini bozmadım hemde masrafa gerek yok bence ve böle gayet iyi zevk meselesi tabi.
Sonucta aldıgında bakım masrafın olur sadece bide korumaların,benim tavsiyem egzoza 300-400 vercegine kaskın maliyetine ekle monta ekle daha iyisini al ben şahsen öyle yaptım sonucta onlar ömürlük ama motor 1senelik...