Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bygrm motosikletin güzelmiş, güle güle kullan.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:17 ----------

Gerçi ben senin motosikleti birkaç ay önce Avcılar sahilde görmüştüm. Şimdi hatırladım. Hatta Caner de vardı. Fotoğraf çektirmiştik:)

haydi geçmiş olsun. seninde erdal usta dediğin avcılar deniz köşklerde olan arkadaş herhalde?
Çukurlu yollarda veya hafif bozuk geçişlerde ön tarafdan "duk duk" diye garip ve pis bir ses gelen varmı? bulamıyorum nedir? önde gevşek birşey yok gibi.
selamlar

kardeş o ses bende de vardı depoyu fulleyince gidiyordu çok araştıramadım çünkü moturu sattım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:35 ----------

teşekurler fazla kasmadan ....160 ı geçmeden bir gazlama işte

kardeş videoyu izleyemedim ama, resimlerin ismin gibi :cat: ,bu arada moturu 3.500 tl ye sattım :salut: artık yenisini nezaman alırım onu bilmiyorum :salut:

Beyler bugun yeni daha taze olan bir video daha geliyor bekleyin bu video daha guzel... CaneRR ve Ben....

Beyler bugun yeni daha taze olan bir video daha geliyor bekleyin bu video daha guzel... CaneRR ve Ben....

yükleyebilirsen 720p olarak youtube a at vidyoları daha kaliteli olur yada facebook a yüksek kalite vidyo yüklemek çok sürüyo youtube daha iyi:cat:

sevdüüm (= şu kamera aparatnı nasıl yaptın. demırlerı hazır satıyorlarmı?

yok demirleri satılmıyor tesaduf eseri 2 tane bodrumda vardı bende kese biçe yaptım kendime.. :cat: önceki sayfalarda olması lazım resim i... motorun fotoalrından 2-3 önceki sayfada

Ben bu Facebook'ta videoları izleyemiyorum, 1-2 dakika sonra kendiliğinden donuyor video çözüm önerisi?

dostum Allah kaza bela vermesin ne diyelim diyecek söz yok :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:09 ----------

yeni resimlerini ve videolarını bekleriz bide yeni başlamak isteyen arkadaşlara benm gibi böyle mini ders niteliğinde şu parca bu işe yarar motor parçalarının ismi hyoda bunlara dikkat edin sürüş teknikleri başlangıçta motor kullanmak gibi video ve resimlerde eklersiniz çok süper bişey yapmış olursunuz. kazarsız belasız sürüşler

dostum Allah kaza bela vermesin ne diyelim diyecek söz yok :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:09 ----------

yeni resimlerini ve videolarını bekleriz bide yeni başlamak isteyen arkadaşlara benm gibi böyle mini ders niteliğinde şu parca bu işe yarar motor parçalarının ismi hyoda bunlara dikkat edin sürüş teknikleri başlangıçta motor kullanmak gibi video ve resimlerde eklersiniz çok süper bişey yapmış olursunuz. kazarsız belasız sürüşler

eyvallah kardeşimm
tabi yapabiliriz öyle bişey..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar