Arkadaşlar birbirinizi germenize gerek yok adam yaptım dediyse yapmıştır yalanmı söyliycek "dediğin gibi yalan olsa" kime ne faydası olucak.! Ne çıkarı olucak.
Belkide sende haklısın gerçekden yapmaz ..!! Ama havanın durumu çok etkiler bunu hatırlarmama gerek yok sanırım özelliklede düz yol bile olsa Rüzgarın yönü hız unsurudur..! Bunlarıda biliyorsunuzdur.
Relax...
Kimsenin inanıp inanmaması umrumda değil dediğin gibi kimse inanınca ben bişe kazanmıcam.Reklam yapma niyetim olsa 2006 dan beri üyeyim çok defa yapardım 4 senede attıgım mesaj çok çok azdır,artislik yapcak olsam derdim şöle yatyom böle yatyom viraja böle giryom başkalarının yaptıgı gibi.Rüzgardır veya başka bi etkendir herşey olabilir tabiki ama dedigim gibi 10500 devirde 175 gördüm inanmamak serbesttir kişiye kalmıştır ama haddini aşıp agır konuşmak seviyesizleşmek olayı aşar.
motorumu alalı 1.5ay oldu daha önce tam sınırda 165 görmüştüm ama hız yapyım bakyım kaç yapyo acaba dye bişe düşünmemiştim rastgele bişeydi fakat dün vitesleri son devirlere dogru değiştirerek denedim ve 175 gördüm tam sınırda daha da zorlamadım çünkü motoruma gözüm gibi bakyorum redline a hiç sokmadım sokmayıda düşünmyorum.
Dedigim gibi inanıp inanmamak size kalmış benim amacım herhangi bişe değil sadece olanı paylaşmak bende şaşırdım bu hıza çıkmasına çünkü beklemiyordum yazmamın sebebide bu zaten beklemedigim bişe olması.Motorum orjinal sadece abart egzoz var onunda etkisi oldugunu sanmam rüzgar falan filan veya bilmedigim başka etkiler olabilir yol düzdü egim yoktu bundan sonra polemik yaratmak isteyen varsa özelden yazsın burayı kirletipde başkalarının huzurunuda bozmasın seviyesiz yorumlarla hem beni hem kendini üzmesin.
anlayışın için teşekkür ederim dostum...