(D.1)MARKASI : KANUNİ
(D.2)TİPİ : ---
(D.3)TİCARİ ADI : 250 GTR
(J)ARAÇ SINIFI : L3
(D.5)CİNSİ : MOTOSİKLET (İki Tekerli)
(G.1)NET AĞIRLIK: 171KG
(S.1)KOLTUK SAYISI (Sür.Dahil): 1 (Nasıl Oluyorsa?):farao:
(P.1)SİLİNDİR HACMİ: 249CM3
(P.2)MOTOR GÜCÜ: 30KW
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------
kolay gelsin bana acil cevap lazımda yarın bende alıyorum anlaştım hyosung gt 250r için ,2009 model fakat ruhsatta 250 r yazmyor comet yazıyor sizdede ölemi,birde devir saati beyaz değil motorun normalmi bunlar?
Kardeş yukarda arkadaşında yazdığı gibi, sen ŞASE ve MOTOR no RUHSATtaki ile aynımı değilmi onu kontrol et bir dalavere olmaması için. Marka modelin ne yazdığından daha önemlisi odur çünkü. Yoksa Makrada, S&T yazmış Kanuni yazmış HYO Yazmış modelinde GT yazmış GT R yazmış 250 GTR yazmış tersten yazmış çok sorun değil.
NAKED KOMET kavranlarını çok iyi bilmem, ama bu cihaz KOMET ise zaten sorun yok, ama NAKED ve COMET yazıyorsa şunu yap;
Noterde devir alırken, noterin elinin altında bu araç ve motorsiklet marka modellerini yazmak için buldukları kalın bir kitap var, tüm marka modeller 635367 vs gibi sıra sıra gidiyor, bizim motorun marka modelide 600bin küsürlerdeydi. Notere devre başlarken hatırlat ordaki numaradan modelini isim listesinden bul ve onu yazdır. Zira COMET diye yazan bi model yazısı zaten çok saçma. Bu noterede saçma gelir, oraya 250 GT R yazmanın onun için bir zararı yok. Hatırlatırsan eminimki yazacaktır. Hele elinde de ispatlayıcı birde belge olsa zaten istemesende yazar.
Trafik tescilde, ruhsata yazıları geçici tescil belgesinde ne yazıyorsa ona göre yazar.
Mesela ben koltuk 2 tane dememe rağmen tescil börüsonda yasada 1 geçer diye tutturdular ve yazmadılar. Bilsem resim çekip gözlerine sokardım. Poşis bana koltuk tektir 2. koltuk varsa kaçak koltuktur diyor düşün yani. Bürokratik durum bundan i:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 ----------
ARKADAŞLAR SON ZAMANLARDA TEST EDEN VARMI 1 DEPO İLE KAÇ KM GİTTİĞİNİ:silent:
Dudulludan yola çıktım, E5 üzerinde Çağlayana 200 metre kala benzin bitti, Çağlayan meydana kadar itip meydanda 30TL lik benzin aldım, Tekirdağ Kumbağa girerken 40TL lik benzin daha aldım, geri Dudulluya eve geldiğimde azdaolsa benzinim kalmıştı. 2 Kişi Maksimum 170km hız ile gidiş geliş 350-400km bi yol yaptık.

ale: