Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Görkem bu senin fotoğrafçı nerede otobüs yazanelerinin yanından trafiğin akış yönüne doğru dümdüz mü gidiyoruz, yada şu fotoğrafçının adını yaz

avcılar a girdin ya abi bu stadın önünden doğru dümdüz git namık kemal caddesi oluyo orası cihangire doğru git namık kemal caddesinin sonunda tam karşına cıkıcak zaten motoruda görürsün ;)

arkadaşlar hyoyu alacağım adam satmaktan vazgeçtiğini söyledi. aranızda satan varsa izmirde oturuyorum. 5.000-5.500 civarı arıyorum.

arakadşlar önümüzdeki ay bende motorumu satmayı düşnüyorm.
aöf sınav sonçlarını bekliyorm.büyük ihtimal okul bitiyo.kısa dönem askere gitcem.
kırmızı renkte 2007 model-21 binde(extraları var).5500 tl düşünüyrm.coming soon:)
paraları toparlaya durun.ilk sizesöliyom
henüz ilan vermedim

arkadaşlar st kanuni nin danışma hattına telefon ettim. 2010 model yeni kasaların bu sene gelme ihtimali yokmus belki 2011 de gelebilirmiş :( :(

meraba arkadaşlar yeni üyeyim 2007 gt250r motorsikletime zincir dişli seti lazım uygun rakama nerdren bulabilirim yardım motoru yeni aldım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 ----------

motoru bakıma soktum fiyatlar çok pahalı geldii buji hava yag yakıt filtreleri falan lazım bulamıyorumm

zonta bey yoksa efestemi oturuyorsun?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------

bu arada takım aldım aksesuarcıya rica ile h3 ün birtanesini h1 e çevirttim. yardım teklifiniz için çok teşekkür ederim fakat esnafım o yüzden çalışıor olacağım ama sağolun.

yok dostum efeste degilim.hem efes neresi yav:queen:ben daha çok olimpiyat stadına yakınım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:10 ----------

meraba arkadaşlar yeni üyeyim 2007 gt250r motorsikletime zincir dişli seti lazım uygun rakama nerdren bulabilirim yardım motoru yeni aldım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 ----------

motoru bakıma soktum fiyatlar çok pahalı geldii buji hava yag yakıt filtreleri falan lazım bulamıyorumm

ön dişli 14 t 24 tl,arka dişli 46t 77,63 tl kuralkan.net te fiyatlar budur.(kdv+10 tl kargo ücreti.kargoyu ben istanbul için biliyorum belki sana biraz daha farklı gelir.)eger zinciride degiştireyim dersen entelenerji.com da D.İ.D 520 112 bakla xring zinciri geçen hafta 160 tl ye aldım.kuralkan.nete üye ol sipariş ver .istanbul içinde 2-3 gün içinde istedigin bayii yada servise getiriyorlar eve teslimat yok.ama acelem yok bir hafta beklerim dersen.www.hyosungsource.com buradan güvenle alışveriş yapabilirsin.pay pal ödemesi kabul ediyor.kargo çokmuş gibi görünsede buradaki fiyatlardan daha hesaplı gelecek bir bak derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar