Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hocam hondanın 600 F modeli nasıl kullanmadığım için bilmiyorum biraz bilgi verirmisin... bizim motorla onun arasında fark nedir? birde artçı hangisinde daha rahat eder?

kısacası ben sana şöyle özetliyimmm hyodan ona bindikten sonra fazlasıyla cezbedici ve touring e birazdaha yatkın olmasına rağmen hyodan ona binince tam bir race havasına giriyorsunn... oldukça rahat oturuş pozisyonu ve deponun bizimkiler gibi büyük olmayışı kullanımı çok kolaylaştırıyor ağırlık merkezi daha aşağıda olduğundan daha dengeli...hmm bide tabi 4 silindirin sesii çok güzel şekilde cezbediyor...hyodan sonra ona binmek gerçekten muhteşem gelebilir...:cat:

Ben eğer satarsam ki satacağım gibi görünüyor çünkü sürekli arayan soran :) var... satınca alacağım motorları sıralayım şimdilik araştırıyorum 600 F- 600 RR - R1 yada temiz bulabilirsem GSXR arıyorum... sizin öneriniz varmı? 600lük bakıyorum 1000lik degil...

Ben 9ooRR kullanıyorum ama hyo daha zevkli :mrgreen:

valla güzel fikir.... :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:42 ----------

salih nerdesinn fikiri attın kayboldunn :mrgreen:

kusurabakma görkem. sabah uyandım karın ağrsı flan.akşm yediklerimi çıkardım sölemesi ayıp.uyudum sonra kalktım iyim zannettm.biraz daha ii olurum zannetim ve bu fikri şuursuzca ortaya atıp:S tv karşısında dinlendim bi üşüme bi üşüme sonra ter.şimdi kendime geldim.
neyse yarın gknzy(gökhan) nicli arkadşımzla hava ii olursa tabi ÇINARCIK gezisi yapmayı düşündük.gelmek isteyen buyursun şereflendirsin:cat:

Shorin bence imkanın varsa 600rr ile 600f kullan...
Önce rr kullan 600f çok rahat gelcek artçı f de daha rahat eder bence ..
Ama 600 rr ın keyfi süper :)
Bence hepsine bin bak imkanın varsa illa vardır kullanan birileri..

huyosung gt 250ön dişli nerden bulabilirim

:silent:slm arkadaşlar ben hakan huyo ön dişli büyüten varmı aranızda 16dişli arıyorum hiç biyerde yok nerden bulabilirim veya yaptırabilirim bi yardım edin lütfen.jaguarhakan1976

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırdır kardeş ne iş :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:45 ----------

Selam caner abi sen avcılar team diye bir topik açsana. iyi olur

:queen: lüzumsuz olur bence hiç gerek yok burda iyiyiz ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:06 ----------

arkadaşım yatan motor derken biraz tereddüt yaşadım. yatan orada uzun süredir bekleyen anlamında mı? yoksa bayideyken bir tarafına düşüp dışarıdan da belli olmayan motorlar mı? :wiinkk:

yani kullanılmamış motor baabında ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:07 ----------

caner mrb. yarın hyosungcular silvriye köfte yemeye gidiyo.bizdende müsait olan varsa bana eşliketsinler.

biliyorum salih haberim var da o iş bize uymaz onlar başkanın kabrine de gidiceklerdi ordan silivriye gidiceklerdi ben gelemem gitmedim de giden varsa negüzel ;)hepsi çok iyi insanlar tanısmanızı tavsiye ederim

motoru kusursuz bi hale getırıp binmeye devam edicem .. Yani SATMIYORUM.. Avcılar hyo team akarr=)

motoru kusursuz bi hale getırıp binmeye devam edicem .. Yani SATMIYORUM.. Avcılar hyo team akarr=)

BAK sen :queen: :rendeer: elimizden gelen yardıma hazırız sen en doğru olanı yaparsın bence bu şekilde :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 ----------

5994.jpg

renk renk renk hadi bakalıım renklerndirelim birazcıık

6002.jpg

6008.jpg

avcıılar gençlik anılık buluşmalardan kareler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar