Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende şu far konusuna değineceğim.
Geçen hafta 160 la gidiyorum.Çaktım uzunları hiç birşey gözükmüyor.Köpek sürüsü varmış meğersem nasıl frene asıldım bilmiyorum.Kaydıra kaydıra durdurdum motoru.Diğer türlü cidden kötü sonuçlar doğurabilirdi.
Bu olay beni motora binmekten soğuttu biraz.
Bende dün servise götürdüm motoru.Komple bakım falan.Elektrikçi bir abi geldi kontrol etti.
h1 - h3 farı takılcak dedi.Güçlendirici takarız dedi.350 ' ye olur kaliteli xenon far dedi.
Fiyat uygun mu sizce ? ve uzun yanarken kısalarında yanmasını sağlıcak.

Bu r6 vs gibi motorlardaki gibi tek xenon olmuyor muhabbeti yaptı.Servisçi abininde 2008 r6 vardı.O da beni anladığından güzelce anlattı.

Motoru büyütmek gibi bir niyetim var ama büyütüne kadarda olsa şu farları değiştirmek istiyorum.Fiyat uygun mudur sizce ? yada sizler nasıl yaptınız ?

ahmet kardeşim 23,000 km çok bence o fiyata.ben 2 ay önce aldım 2006 model 8000 km de 4000 liraya tabi masraf yaptım 500 lira ama canavar oldu makina bence çok o fiyata ama ekstraları iyi

ustam özelden mesaj attım... Benım korkum 23,000 makına basımı agrıtırmı? kullanıcısı olanlar kac bıne kadar kullandınız?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 ----------

katılıyorum ben de 2006 model 23.000 de pahalı biraz

özelden mesaj attım...

evet kardeşim diyer motor da buydu önmden gectıniz bende arabayla gdyodum yanımdan gcnce dedim noluyo:D:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 ----------

Ya ehliyetide alsak rahat olacakta ehliyetsiz olmuyo bu motorla

:queen::queen: vay be :)

ne gündü ama be :) başı kötü oldu ama akşamı süperdi zincirlikuyu avcılar arası off diyorum

Son düzenleme:
ustam özelden mesaj attım... Benım korkum 23,000 makına basımı agrıtırmı? kullanıcısı olanlar kac bıne kadar kullandınız?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 ----------

özelden mesaj attım...

18000de benimki ama mekanik tek bir problemi yok daha.. aldığımın 6. günü de uzun yola çıkmıştım(gidiş dönüş 550km kadar). bence hiç bir problem olmaz.. ciğeri sağlamsa tabi... :cat:

Eywallah üsdat pekı makınanın durumunu nasıl anlarız?Mesela belırlı bır yolu varmı bunun?

abi 2006 makinaya 5000verilirmi istediği kadar temiz olsun bide 23binde oooo biraz ara 5000-6000km yapmış 08-09 motor dolu ortada taş çatlasın 6lira

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:52 ----------

Geçen hafta 160 la gidiyorum.Çaktım uzunları hiç birşey gözükmüyor.Köpek sürüsü varmış meğersem nasıl frene asıldım bilmiyorum.Kaydıra kaydıra durdurdum motoru.Diğer türlü cidden kötü sonuçlar doğurabilirdi.
Bende dün servise götürdüm motoru.Komple bakım falan.Elektrikçi bir abi geldi kontrol etti.
h1 - h3 farı takılcak dedi.Güçlendirici takarız dedi.350 ' ye olur kaliteli xenon far dedi.

Bu r6 vs gibi motorlardaki gibi tek xenon olmuyor muhabbeti yaptı.Servisçi abininde 2008 r6 vardı.O da beni anladığından güzelce anlattı.

Motoru büyütmek gibi bir niyetim var ama büyütüne kadarda olsa şu farları değiştirmek istiyorum.Fiyat uygun mudur sizce ? yada sizler nasıl yaptınız ?

350çooooook pahalı bu bir

hem uzun hem kısa yakacaksın aküyü 1ayda yersin bu iki

uzunu xenon yapacaksan sellektör yapmayı unut bu üç

tek xenon olmuyo muhabbeti seni kazıklama muhabbeti bu dört

kısa xenon al en kralı 150ye gelir sana uzundan iyi aydınlatır buda beş.

senin elektrikçi abinin dediği tek doğru laf uzunlar h1, kısalar h3...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:56 ----------

birde ahmet illede alacam dersen cakonun yalova gölcük tarafında tanıdığı motorcular var onlar yakınsalar bi bakarlar, özelden ulaş kendisine

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:58 ----------

ula Görken hiçmi yağlamıyon sen zinciri o ne hal öyle pas içinde kopması hiç şaşırtıcı olmamış, Allah korumuş kimsenin başına vermesin yarab. Geçmiş olsun

abi 2006 makinaya 5000verilirmi istediği kadar temiz olsun bide 23binde oooo biraz ara 5000-6000km yapmış 08-09 motor dolu ortada taş çatlasın 6lira

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:52 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:56 ----------

birde ahmet illede alacam dersen cakonun yalova gölcük tarafında tanıdığı motorcular var onlar yakınsalar bi bakarlar, özelden ulaş kendisine

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:58 ----------

ula Görken hiçmi yağlamıyon sen zinciri o ne hal öyle pas içinde kopması hiç şaşırtıcı olmamış, Allah korumuş kimsenin başına vermesin yarab. Geçmiş olsun
sorma tam virajı döndü driftle düzeltti motoru zincir kotu olayı saniye saniye izledik arkadan artçım da thomas tı avusturyalı gezgin arkadaş ;)

:) BR 5804 SİYAH ise benim görkem ve ben havayı güzel görüp gazlamaya cıkmıştık ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:23 ----------

:queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:25 ----------

birkaç yeni foto daha ;)

1396.jpg

1403.jpg

1401.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:29 ----------

eren diğğer motor da bumuydu

1464.jpg

Caner bu resimleri nerede çektin ? Sanırım Avcılar değil !

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Motoru büyütmek gibi bir niyetim var ama büyütüne kadarda olsa şu farları
değiştirmek istiyorum.Fiyat uygun mudur sizce ? yada sizler nasıl yaptınız ?

uzuna

osram-h1-ampul-cool-blue-floresan-ampul-011515-mb27428_223094_r1.jpg

takarsın kısayada çin malı takarım sorun olmaz dersen (takılmışı sitede var görüşülür) çifti 80 TL gibi bir rakam. iki kişi alırsan 40 a Gelir. :)

:cat::cat::cat: katılıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yağ Konusundada Tavsiyem Motul veya Gulf olur

Eywallah üsdat pekı makınanın durumunu nasıl anlarız?Mesela belırlı bır yolu varmı bunun?

onu illaki bi ustaya göstermek lazım diye düşünüyorum.. ama ben arkadaşların demek istediğini de anlıyorum.. bu fiyata daha iyisini bulabilirsin diyolar. o konuda haklı olablirler tabi. ama makinenin kötü olacağını söylemiyolar... zaten bu makine 23000'de diye kötü olacaksa almakla en baştan hata yapmış oluruz. sonuçta hepimiz biniyoruz ve 80-100.000lere kadar hiç sorunsuz gider diyoruz.. yoksa 20000 üzeri falan sorun çıkarıyo gibi bi durum varsa- ki duymadım ve zannetmiyorum- hepimiz elden çıkarmalıyız.

bence asıl önemli olan makinenin kullanırken nasıl kullanıldığı ve düzenli bakımının yapılıp yapılmadığı... :cat:

onu illaki bi ustaya göstermek lazım diye düşünüyorum.. ama ben arkadaşların demek istediğini de anlıyorum.. bu fiyata daha iyisini bulabilirsin diyolar. o konuda haklı olablirler tabi. ama makinenin kötü olacağını söylemiyolar... zaten bu makine 23000'de diye kötü olacaksa almakla en baştan hata yapmış oluruz. sonuçta hepimiz biniyoruz ve 80-100.000lere kadar hiç sorunsuz gider diyoruz.. yoksa 20000 üzeri falan sorun çıkarıyo gibi bi durum varsa- ki duymadım ve zannetmiyorum- hepimiz elden çıkarmalıyız.

bence asıl önemli olan makinenin kullanırken nasıl kullanıldığı ve düzenli bakımının yapılıp yapılmadığı... :cat:

Aynen bende ustaya goturmeden almayı dusunmuyorum sahıbındınde yazan fıyat deyıl sahıbıyle 4,250 anlastık.Saten 5,000 nakıtım olsa 2007 lerın fıyatları o cıvarda.Şımdı sezon basladı ıcın herkes yuksek fıyatlar cekıyorlar. En basıt 2 harfta once sahıbınden 250 lıra ıcın motoru kacırdım 2007 model 10,000 makınayı alan adam sımdı 5,500 ıstıyor o makınaya :) ben 4,400 anlasmıstım ılanıda verıyım bakın :) yardımın içın saol :cat:
http://www.sahibinden.com/acil_satlik_hyosung_gt250r-79WQQaXQQ22977790WQQpXQQdisplayitem

Canercamalan - buji bilgileri için teşekürler.bu bilgiler benim için iyi oldu.

Bir iki saat önce Avcılar sahildeydim. 3 tane 1000 rr vardı. Bir gv 650 vardı. Bir iki tane daha 1000'lik chopper vardı. Bir tane kanuninin 350 liği vardı. 13-14 yaşlarında bir çocuk da uzaktan motorları gözlüyordu. Sonra cep telefonuyla geldi. Peki yalnızca hangi motorun fotoğraflarını çekti dersiniz?:p

gt 250R'ın St Kanuni'nin yani benimkinin, yani bizimkinin. 350 lik olan chopper tarzında bir kanuni idi diğeri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar