Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

motor + SHOEI XR1000 kask çiziksiz biri aynalıı biri beyaz vizör motorun kaskıın büyün kullanma kütapçıığğıına varana kadar ekleri + rev'it torx marka eldiven + zandona dizlik ve sıırtlıık 7000 e

oh oh motor çok temiz hayırlı olsun kardeşim peki kilometre kaçta?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:25 ----------

yok ya sıfır değil maalesef 1230 km de :rendeer: :queen:

tamam len işte sıfır kimi kandırıyon:cherry::queen:

1230dediğin nedir ya neredeyse sıfır almışsın ben 4000 verdim 14850 de aldım birde birsürü sorun cıkadı ve hala sorun cıkarmaya devam ediyor ama adam edecem keratayı

1230dediğin nedir ya neredeyse sıfır almışsın ben 4000 verdim 14850 de aldım birde birsürü sorun cıkadı ve hala sorun cıkarmaya devam ediyor ama adam edecem keratayı

sorunlar motor aksamında mı kardeş? yoksa depodan göstergelerden elektriklerden falan mı oldu?

oh oh motor çok temiz hayırlı olsun kardeşim peki kilometre kaçta?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:25 ----------

tamam len işte sıfır kimi kandırıyon:cherry::queen:

:p :queen::queen::queen::queen: dur şimdi adama sıfır dersem bayılırmışş

elktrik, akü, ufak tefek te grenaj sorunları var 300 tl gibi bir paraya halloluyorda devirdi ruhsattı derken bittim motor şimdi yatıyor hazirana kadar da yatar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:30 ----------

:p :queen::queen::queen::queen: dur şimdi adama sıfır dersem bayılırmışş

De sen de hastanedeyim ilk müdahaleyi yaparlar sıkma canını

elktrik, akü, ufak tefek te grenaj sorunları var 300 tl gibi bir paraya halloluyorda devirdi ruhsattı derken bittim notor şimdi yatıyor hazirana kadar da yatar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:30 ----------

hmm hadi bakalım. ben konya merkezdeyim arkadaşlar. tam ortasında hatta:cherry: keşke sizin gibi kıyak hyocular dolu olsa burdada:pale::pale:

elktrik, akü, ufak tefek te grenaj sorunları var 300 tl gibi bir paraya halloluyorda devirdi ruhsattı derken bittim motor şimdi yatıyor hazirana kadar da yatar

:queen::queen::queen::queen: :) yok yok demem sonra üstüme kalırsın maazallah :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 ----------

geçen geldim hastaneye göremedim seni abi ya nerdesin tam olarak :silent:

Eyvallah kardeş, bende 2 sene ılgında kaldım üniversite den dolay2ı biraz bilirim Konya'yı

anah ılgın mı,ben 1 yaşından 13 yaşıma kadar ılgındaydım dostum be ne diyon sen :cherry: kömür işletmeleri var ya TKİ,oranın lojmanlarında kalırdık,DSi var hemen arkasındada. bilirsin zaten

:queen::queen::queen::queen: :) yok yok demem sonra üstüme kalırsın maazallah :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 ----------

geçen geldim hastaneye göremedim seni abi ya nerdesin tam olarak :silent:

Ben teknikerim burda şu aralarda vardiyaya tekılıyorum yani hafta içi gecedeyim birde üç günde bir geliyorum denk gelmen zor, boynunda yaka kartı kafası kel yeşil gözlü bir delikanlı görürsen o benim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:36 ----------

anah ılgın mı,ben 1 yaşından 13 yaşıma kadar ılgındaydım dostum be ne diyon sen :cherry: kömür işletmeleri var ya TKİ,oranın lojmanlarında kalırdık,DSi var hemen arkasındada. bilirsin zaten

Biliyorum oraları

Ben teknikerim burda şu aralarda vardiyaya tekılıyorum yani hafta içi gecedeyim birde üç günde bir geliyorum denk gelmen zor, boynunda yaka kartı kafası kel yeşil gözlü bir delikanlı görürsen o benim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:36 ----------

Biliyorum oraları

:queen::queen::queen: oky uğrarım yanıına görüşürüz bigün

Biliyorum oraları

konya diyince aklına oralar gelmesin ya küçük ilçe orası, merkezi biliyormusun konya merkezi? şu an vızır vızır motor sesleri geliyo walla:)

konya diyince aklına oralar gelmesin ya küçük ilçe orası, merkezi biliyormusun konya merkezi? şu an vızır vızır motor sesleri geliyo walla:)

Akşehir, beyşehir, merkezi biliyorum tabi biraz unuttum ben öğrenciykende motor çoktu oralarda nasıl içim giderdi anlatamam dümdüzz arazi ışıklarda olmasa yoluna çıkan kimse yok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 ----------

haftaya söz :) haftaiçi bigün :mrgreen:

yaaa bırak bu işleri, birde yazı yazmaya yer bırakmammışsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar