Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam millet avcılarda buluşurken bir sinyal çakarsınız forumdan bizde katılırız size :)

Ayıp ettin abi haber veririz tabi;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:36 ----------

aynen ozan, havalar düzeldi gibi zaten, haftasonuna organize olabiliriz bence.

Shorin, kaç km oldu motor ? benimki daha yeni 300 oldu :)

Toex hafta sonu hava yagmurlu ben sureklı takip ediyorum hava durumu iyi oldumu haber veririm size güzel bi organizasyon yaparız=)
Yarın hava güneşşlii ve sıcak beyler:queen:

doğru görmüşsün kardeşim. gelseydin de olurmuş yemek yerdik beraber. hava tahminlerine bakıyorum sürekli. hava iyi olduğu zaman haberleşelim de görüşelim tabi... hatta bi beyşehir falan yapalım... :cat:

beyşehiri bilmem ben,sen klavuzluk yaparsan gidelim gezelim:) bu arada motorunda yağını değiştirdim castrol magnatec 10-40 tam sentetik koydum,eski yağı su gibi olmuş artık incelmiş gitmiş iyice. şimdi daha iyi oldu:)

Rica ederim...
Alıcaksaz 2008 model düşük kilometreli ejeksıyonlu öneririm:cat:

valla almayı düşünüyorum da biraz tırsıyorum açıkcası.3-4 kez kullandım vitesli motor boyum 1.70 alışabilir miyim acaba.bide ankaradayım ya her zaman binebilir miyim diye düşünmüyo da deilim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:45 ----------

ŞU 2 İLAN HAKKINDA YORUM YAPARMISINIZ BANA

http://www.sahibinden.com/satilik_hyosung_gt_250_r-97WQQaXQQ10728328WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/6500_km_d...atiyorum_-22WQQaXQQ13754792WQQpXQQdisplayitem

ciblll motorlar güzele benziyo ama o fiyata daha yüksek model motorlar bulabilisin herhalde...
neyse ben uzar

beyşehiri bilmem ben,sen klavuzluk yaparsan gidelim gezelim:) bu arada motorunda yağını değiştirdim castrol magnatec 10-40 tam sentetik koydum,eski yağı su gibi olmuş artık incelmiş gitmiş iyice. şimdi daha iyi oldu:)

ben de gitmedim ama malum okulda son sene bi daha da gidilmez oralara. şimdi ayağımızın dibindeyken bi gideyim dedim...

sora sora bağdat bulunmuş.. nasip olsun da yola çıkalım bi hele gerisi kolay... :)

yağ işi de iyi olmuş. kaça mal oldu peki...?

valla almayı düşünüyorum da biraz tırsıyorum açıkcası.3-4 kez kullandım vitesli motor boyum 1.70 alışabilir miyim acaba.bide ankaradayım ya her zaman binebilir miyim diye düşünmüyo da deilim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:45 ----------

ŞU 2 İLAN HAKKINDA YORUM YAPARMISINIZ BANA

http://www.sahibinden.com/satilik_hyosung_gt_250_r-97WQQaXQQ10728328WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/6500_km_d...atiyorum_-22WQQaXQQ13754792WQQpXQQdisplayitem

ilanların tarihe bakılırsa 2sinide tercih etmem

arkadaşlar sonzamnlarda kimler motoru genel bakıma soktu.bujiler.yağ.havafiltre değişimi.
nerde ne kadara maloldu???

Lanet olsun şu fren manetine ya :( çözemedim gitti. Servis bile getiremiyor anlamadım gitti...

shorin keskin yeri törpüleyip ovalleştirmeni tavsiye ederim ya da küçük sprial ile taşlayarak da yapabilirsin en azından yenisi gelene kadar keskinliğine bir çözüm olmuş olur yerinden söküp kolayca keskin kısmını ovalleştirebilirsin

moruk katılın bize :) her akşam avcılar sahil :cat: yada bir akşama vcılar bir akşam çekmece yaparız :) sizin için
CANERCAN.arkadaşım hani beni yenibosnada sabah alacaktın bekledim seni.:salut:
arkadaşlar motorpulu 2010 fuardan SHARK L-60 kask eldiven ve depo üstü canta aldım kask hakında bilgilerinizi paylaşmak isterim bu kask ne malıdır?

Son düzenleme:
arkadaşlar motorpulu 2010 fuardan SHARK L-60 kask eldiven ve depo üstü canta aldım kask hakında bilgilerinizi paylaşmak isterim bu kask ne malıdır?

shark fransız malı olması lazım.l-60 serisi çene açılır içerden güneş vizörlü olanımı aldınız?yazın çok kullanışlı oluyor.shark rs2 kullanmıştım.vizörü fazla çıkartıp takmayın.temizlerkende sadece suyla bastırmadan; kurularkende microfiber bir bezle kurularsanız iyi olur.benimkinin içindeki bugu önleyici katman kabuk kabuk atmıştı.yeni vizör 200tlye yakın bir fiyatı vardı .o sinirle eve geri dönerken yoldan geçen bir kurye arkadaşa hediye etmiştim.:queen:güle güle kullanın saffet bey Allah kaza bela vermesin.

abi kusuruma bakma yeni bir işe girdim hayırlısıyla motor dükkanına ortak oldum şimdi . 2 haftadır nelerle uğraştım inanamazsın akşamları sahildeydik yenibosnaya geçemedim yanlış anlama sahilde gezmek için gitmiyorum digiturk standında akşamları ben duruyorum bizim akadaşlarda geliyolar sapolsunlar takılıyoruz yani sakın seni salladıgımı düşünme. :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:59 ----------

0 537 783 74 34 fazlı öztürk

oky buluşmalarda ararım ;):cat:

arkadaşlar sonzamnlarda kimler motoru genel bakıma soktu.bujiler.yağ.havafiltre değişimi.
nerde ne kadara maloldu???

2 adet ngk buji 1 adet hava filtresi 1 adet yağ filtresi 2 litre castrol power1 10 40 yağ toplam 150 liraya aldım hepside orjinal servisten aldım:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:06 ----------

1 hafta önce

arkadaşlar avcılar da ki motor bakım yedekparça ve aksesuar üzerine dükkanımıza herkesii bekleriz M.T. ye özel indirimiyle :) helim abi biliyor ustamız r1 1000RR gibi yüksek makinelerein bakımlarına özel gitmektedir hyosung genel bakımı uygun fiyata yapılır ;)

bana ulaşmanız yeterli 0534 639 92 40

arkadaşlar avcılar da ki motor bakım yedekparça ve aksesuar üzerine dükkanımıza herkesii bekleriz M.T. ye özel indirimiyle :) helim abi biliyor ustamız r1 1000RR gibi yüksek makinelerein bakımlarına özel gitmektedir hyosung genel bakımı uygun fiyata yapılır ;)

bana ulaşmanız yeterli 0534 639 92 40

ulaşıcam sanada vakit yok be canerim biliyosun gece gündüz çalışıyoruz:rendeer:

shark fransız malı olması lazım.l-60 serisi çene açılır içerden güneş vizörlü olanımı aldınız?yazın çok kullanışlı oluyor.shark rs2 kullanmıştım.vizörü fazla çıkartıp takmayın.temizlerkende sadece suyla bastırmadan; kurularkende microfiber bir bezle kurularsanız iyi olur.benimkinin içindeki bugu önleyici katman kabuk kabuk atmıştı.yeni vizör 200tlye yakın bir fiyatı vardı .o sinirle eve geri dönerken yoldan geçen bir kurye arkadaşa hediye etmiştim.:queen:güle güle kullanın saffet bey Allah kaza bela vermesin.
ZONTA.Teşekür ederim beni biraz olsun aynınlattın.L-60 tamamen kapalı kask resmini çekip siteye koymak isterdim ama resimi küçültecek proğramı bilmiyorum :silent:

2 adet ngk buji 1 adet hava filtresi 1 adet yağ filtresi 2 litre castrol power1 10 40 yağ toplam 150 liraya aldım hepside orjinal servisten aldım:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:06 ----------

1 hafta önce

sen sadece aldın yaptırmadın dimi hlmky85.kendinmi yapcaksın bakımları:)

1 hafta önce

abi bana 50 tl fazla gibi geldi ha:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:12 ----------

arkadaşlar bizim motorların 6 aylık vergisi ne kadar yaw ben ocak ayınınkini yatırmadım daha faiz ne kadar biner bilginiz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar