olur hocam hemde süper olur3 siyahşörler gibi oluruz
![]()
Kabul ederseniz ve uygun olursam ben de gelirim.
olur hocam hemde süper olur3 siyahşörler gibi oluruz
![]()
Kabul ederseniz ve uygun olursam ben de gelirim.
evet beyler bütün motorcu kardeşler gelebilir zaten gelmeyin demek gibi bir terbiyezislik yapmayız öyle bir hakkımızda yok zaten ama daha tam olarak yer ve zaman belli değil havalar düzelince olacağı kesin de Allah sağlık sıhhat verdikce bu siteden haberlelşirizsoğuk havalara dikkat edin
Evet Beyler Subat mart gibi saglam bi bulusma yapalım=)
Avcılar Beylikdüzü kalmasın hyocular gelıyor=)
Katılabilecek her arkadaşın desteğini bekliyoruz :
http://www.motosiklet.net/forum/etk...n-02-02-2010-tarihli-durusmasina-katilim.html
2 attığım mesaj arasında 3sıra boşluk bıraktım ki 2mesajın farklı olduğu belli olsun diye, olmamış ama neyse... kafa grenajı değişen motor kawaya benzeyen..........
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:14 ----------
:queen::queen:
abi belli sen bu montu yazında giyiyorsun nasıl peki pişiriyormu? benim yazlık file montum var ama bunu kendime daha çok yakıştırıyorum, yaza hangisini giysem diye düşünüp duruyorum şimdide![]()
Arkadaşlar selam kış geldi motorlar garajlara çekilmedi değil mi? Valla ben dün harç hergün binmeye gayret edioyrum... Arkadaşlar siz vites değişimlerini hangi devir aralığında yapıyorsunuz? Ben mümkün olduğunca 6-8 bin aralığında yapıyorum ama birkaç kişiden daha üst sınırlarda yapmam gerektiğini duydum sizin değişim aralıklarınız nedir? Birde bu kullandığımız makinelerin orjinal zincirlerinin marka modelini bilen varmı fiyatı nedir?
ben varım memo:cat:benim komşu otobüsçü mardin istanbul yapıyor.bazen diyorum gözümü karartayım denk getireyim bir buluşmaya atayım 403ün altına ver elini istanbuloradan yalova sonrada ikinci memleketim bursa hem pederi ziyaret etsek..on numara olur..ya arkadaşlar bursadan kimler var tanışak yaw
hadi kalın sağlıcakla..
evet beyler bütün motorcu kardeşler gelebilir zaten gelmeyin demek gibi bir terbiyezislik yapmayız öyle bir hakkımızda yok zaten ama daha tam olarak yer ve zaman belli değil havalar düzelince olacağı kesin de Allah sağlık sıhhat verdikce bu siteden haberlelşirizsoğuk havalara dikkat edin
geliyo ozancım geliyo:wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:08 ----------
hep destek tam destek
valla bizim buluşmaları biliyorsun görkem 1-2-3- bir başlar 40 50 kişiyi buluruzmavibuz sende sanırım parsellerdensin bende parsellerdeyim....
avcılar istanbul ünide okuyorumm anadolu hastanesinin o taraftayımm gri/siyah bir hyo görürsenn o benimdir...:cat:
bu arada ban ımız kalktı vatana millete hayırlı olsunn:queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:52 ----------
kanka bizim bu tarafta buluşma planlanıyomuşşş :mrgreen: biz olmadan buluşma olurmu bu tarafta sence :wiinkk:
ben varım memo:cat: