2007 ve 2008 ler ÇiFT RenkST lerin tek rengi mevcut
![]()
hiç bişi yazmıyor işte sorun orda anlaşılan stickerları sökmüş...hyo alırken sana danışacam babacan başını ağrıtabilirim haberin olsun:cherry:
shorin dostum 2010 ların kuyruklar ince ordan anlaşılıyor 2006 dan sonra tek renk yok vs gibi şeylerden anlaşılıyor.bu arada hangi semtte anlaştığın bayii?
Abi 2010 Modeller ince kuyrukludur. Henüz gelmedi Türkiye'ye ; ne zaman geir de bilinmez... Senin alacağın; 2008 veya 2009 dan kalmadır
GRi-Siyah rengi beğeniyorum şahsen![]()
Valla 2008 - 2009 ve 2010 için alacağım yer ayrı fiyat verdi dolayısı ile farklı olacağını tahmin ediyorum dediğim gibi şasede mutlaka bu yazıyordur bakarız.
Selam dostlar yeni bir güne başladık yarın yada perşembe günü büyük ihtimal perşembe günü saat 11 gibi istanbulda olacağım... Yerleri küçükçekmecedeymiş motoru alınca ambar kargo olarak bana gönderecekler hiçbir sorun olmaz diye sigorta ettiriyorlarmış çizilme düşme vs olmazmış otobüs işine bayağı kafa yordum hatta birkaç otobüscü arkadaş ilede konuştum ama zahmetli olacak diye en mantıklısı gidip çayımı içip motoru alıp ambar kargo ile bana göndermelerini sağlatacağım. Bu arada plaka ve tescil işlemlerinide eskişehirde kendim halledeceğim bu konuda öneri yada uyarılarınız olursa lütfen söyleyin... Zaten ben araba alırkende aynısını yapmıştım motoru aldığım an kasko olayına gireceğim ama plaka olmadan nasıl kaskolatacağım onu araştırmam lazım.
Alacağım firma şu ilandaki Mustafa Beylerin firması...
http://www.sahibinden.com/alacagima_karsilik_kelepir_2010_model-22WQQaXQQ19954921WQQpXQQdisplayitem
Bu arada 2010 model alacağım için kontrol etmemiz gereken yerler neresidir bilgi verebilirmisiniz? 0 motor alırken nelere bakmamı önerirsiniz vs... Bilmeyenler için ufak bir detay vereyim motorda yazılı şaşe nonun 10 rakamı motorun üretildiği yılı ifade eder diye biliyorum arabada motorda da oylemidir bilmiyorum ama bi kontrol edip görebilirsiniz.
Herkese selamlar... Bi aksilik olmaz ise perşembe günü istanbuldayım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:23 ----------
Birde unutmadan renk olarak hangi rengi önerirsiniz? Ben kırmızı siyah düşünüyorum ama hangi renkler tutuluyor yada tek rrenk kırmızı yada tek renk siyah nasıl durur hiç bilmiyorum sizin önerirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız.
Arkadaşım ben sigortacıyım. kasko yapman için plaka işlemine gerek yok.Ruhsatı herhangi bir sigortacıya götürmen yeterli. plaka yerine örn: 53 yk000 yazar.yeni kayıt olarak geçer.Plakayı aldıktan sonra tekrar git sigortayı yaptırdığın yere sana zeyil yaparlar.Zeyil işlemini yaparken herhangi bir ücret talep etme hakları yok unutma.
Arkadaşım ben sigortacıyım. kasko yapman için plaka işlemine gerek yok.Ruhsatı herhangi bir sigortacıya götürmen yeterli. plaka yerine örn: 53 yk000 yazar.yeni kayıt olarak geçer.Plakayı aldıktan sonra tekrar git sigortayı yaptırdığın yere sana zeyil yaparlar.Zeyil işlemini yaparken herhangi bir ücret talep etme hakları yok unutma.
Abi 2010 Modeller ince kuyrukludur. Henüz gelmedi Türkiye'ye ; ne zaman geir de bilinmez... Senin alacağın; 2008 veya 2009 dan kalmadır