güzel fotolar millettt bizde isterdik eklemek ama malesef cekilmiş foto yok o biyana havalardan binemiyozda yeni fotolar cekelimmm yatı makinaaa aşşağıdaaar:
r:
r:
Yok Gökhan
Deniz kenarında ki motor OZan'ın motoruNasıl indirmiş sahile bilmiyorum ama FOTOŞOP tur belki de
Gerci değirmendereye gitmiştik gecengünDeniz tasmıstı; Motorun lastikLerine deniz suyu vurdu ama bişi oLMadı :mrgreen:
Yok Gökhan
Deniz kenarında ki motor OZan'ın motoruNasıl indirmiş sahile bilmiyorum ama FOTOŞOP tur belki de
Gerci değirmendereye gitmiştik gecengünDeniz tasmıstı; Motorun lastikLerine deniz suyu vurdu ama bişi oLMadı :mrgreen:
Yuhh çako ne fotoşopu istanbulda olsan gotururdum senı oraya=)=)
Büyükçekmece sahil orası giriş kolay oldugu için soktum cok guzel resımler cıktı ortaya ama:queen:
fotoşop olmadığı belli zaten.İBB tesisi ve Florya'dan sonraki balık lokantalarının karşısımı ozan? Eğer orası ise biraz daha ilerde piknik alanları vardı, oralar duruyomu hala?
Yok gökhan sen küçükçekmece ile karıştırıyorsun benim dediğim yer büyükçekmece sahili=)
Doğrudur. hiç bilmiyorum oraları. ama tarif ettiğim yerde güzel bir sahil vardı + yol çok güzelbayağı oldu gitmeyeli. biraz ileride de güzel bir piknik alanı vardı. baharda Çınarcık'tan sonra 2. mekanımız ora İnşallah..
son yazdığım mesaj çıkmamışbakım yapacağım gaz yaği yada temizleme spreyi bulamadım artık arazi kaldırmak için takoz yada başka birşey lazım sitede foto görmüştüm
![]()
Yuhh çako ne fotoşopu istanbulda olsan gotururdum senı oraya=)=)
Büyükçekmece sahil orası giriş kolay oldugu için soktum cok guzel resımler cıktı ortaya ama:queen:
Ben istanbuldayım havalar düzelsin gelirim bir çayını içmeye:cat: