Hyo almak isteyen zahmet edip burayı okusun ; sorduklarının hepsi yazıyor
Bu arada; arkadaşlar; siz siz oLun 106 GTI ilE kapısmayındün beni Kalkısta yedi de
![]()
Arkadaşlar; Dün yağladığım zincirimin bugün resmini cektim yağlı hali
Bu arada az önce diski temizliyim dedim; yağlı bezi sürdüm karardı :queen:
3 Liraya mı almayı düşünüyodun ?
Sıfırı 9ooo TL olan motorun ikinci eLi tabii ki 5-6ooo TL olacak :bounce:
:cat:
:cat: Kİ senin 2006-2007 model yılını yan yana yazman ve hatta iki modelede ortalama fiyat yazman bile yalnış![]()
Mantığını bilmem ama ben ordan aldım motoru. Sonuçta motor sıfır, fiyatı 10.450 lilik liste fiyatlarına göre çok uygun. Ben oraya 2008 model ikinci el bir motora bakmaya gittim, sıfır aldım çıktım. Çok düşündüm çok kafa patlattım ama sonunda ikinci el almaya içim el vermedi, gittim daha uygun fiyata sıfır aldım burdan. Mustafa abi de iyi insan, plaka işlerini de hallederse bugün-yarın, cumartesi teslim alıyorum motoru inşallah![]()
Ozan'cığım ;
Dostum yukarıda Fotoğraflı anlatmaa calıstım; bir bak istersen
Temizliyici sprey veya gazyağı ile Temizle önce; fakat iyicene temizle... Aralara da sok fırçayı; arka tarafını da temizle
Sonra Castrol Chine Wax yağ ile yağlayabilirsinYani benim yağım bu ; sen hangisini istersen onu kullanabilirsin
Yalnız zinciri iyice kurutmadan yağlama yapmamaya özen göster... Yoksa kötü gözüküyor; köpürüyor yağ...
Bu arada sen de benim gibi; 3oo KM de bir yağlarsan ; daha uzun ömürlü zincirin olur![]()
![]()
Bu da benim 3 gün önce aldığım motorum arkadaşlar...