Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hocam 0 olanların resmini incelememiz için gönderirmisin... teşekkürler

beyler bu motorların hiç biri 2010 diil trafiğe cıkışı öyle olucak sadece, sonuz olarak kac zamandır bekloylar oldukları yerde 1 senemi 2 mi allah bilir durdukca motora neler olabi,leceğinide hepimiz biliyoruz ben kendi motorumu alırkende vardı bu ilanlar bencede ikinci el temiz alınır ki ben de bunlara rağmen gidip onu yaptım :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 ----------

kekliyolar işte milleti beya :) gecede biri sarı hyoyu diyodu ya 2008 diye, öyleki 2008 de sarı yok

Hyo almak isteyen zahmet edip burayı okusun ; sorduklarının hepsi yazıyor :)

Bu arada; arkadaşlar; siz siz oLun 106 GTI ilE kapısmayın :) dün beni Kalkısta yedi de :p

Hyo almak istiorum Ama bi yndanda pişman olurmuyum diye düşünüyorum fikriniz varsa biraz yardımcı olun arkadaşlar Pişman olurmuyum motoru olan varsa gidişi nasıl serilik bakımından hız bakımından sağlamlık falan yardımcı olarsanız sevinirim :)

400 küsür sayfa sana yardımcı olmadıysa biz sana daha nasıl yardımcı olalım:p

Hyo almak isteyen zahmet edip burayı okusun ; sorduklarının hepsi yazıyor :)

Bu arada; arkadaşlar; siz siz oLun 106 GTI ilE kapısmayın :) dün beni Kalkısta yedi de :p

:) Uyardığın için saol. Geçen konusu oldu arkadaşla aynı konu. Kalkışta hangisi yer diye:D Ben en iyisi sessiz kaliiim:wiinkk:

GTI arabalar tehlikeli sularda yüzmek gibidir... Ankarada üniversite zamanlarımda Bilkent yollarında nissan sx 200 ile az fink atmadık sonu takla oldu :) GTI tipi arabalar impreza vb arabalar tehlikeli arabalardır siz siz olun pek yanaşmayın baktı psikopat geçemiyor sürer üstüne :) Bu arada bu 0 işi iyiden kafamı bulandırdı...

Arkadaşlar 0 motor aldığımızda özel tahta kutusunda mı oluyor yada aldığımda ne yapmam gerek malum ben eskişehirdeyim motoru bir başka şehirden alacağım İŞstanbuldaki bayi ile görüştüm ambara veririz dedi ben dedim pinpirikli adamım orada çizilir düşer filan ozaman kutusunda kargo yaparız ama tuzlu olur dedi bu işin başka yolu yok mu? Üstüne binip getiremem çünkü plaka vs olmayacak kamyonun arkadasına atıp getirmek istiyorum ama bu kezde kutusu hiç açılmamış bir ürünü aldığımda farklı bir şehirde neyle karşılaşacağımı bilmiyorum durum biraz karışık yani... İlk kutuyu açtığımızda neleri kontrol etmeliyiz nelker yapmalıyız?

GTI arabalar tehlikeli sularda yüzmek gibidir... Ankarada üniversite zamanlarımda Bilkent yollarında nissan sx 200 ile az fink atmadık sonu takla oldu :) GTI tipi arabalar impreza vb arabalar tehlikeli arabalardır siz siz olun pek yanaşmayın baktı psikopat geçemiyor sürer üstüne :) Bu arada bu 0 işi iyiden kafamı bulandırdı...

Arkadaşlar 0 motor aldığımızda özel tahta kutusunda mı oluyor yada aldığımda ne yapmam gerek malum ben eskişehirdeyim motoru bir başka şehirden alacağım İŞstanbuldaki bayi ile görüştüm ambara veririz dedi ben dedim pinpirikli adamım orada çizilir düşer filan ozaman kutusunda kargo yaparız ama tuzlu olur dedi bu işin başka yolu yok mu? Üstüne binip getiremem çünkü plaka vs olmayacak kamyonun arkadasına atıp getirmek istiyorum ama bu kezde kutusu hiç açılmamış bir ürünü aldığımda farklı bir şehirde neyle karşılaşacağımı bilmiyorum durum biraz karışık yani... İlk kutuyu açtığımızda neleri kontrol etmeliyiz nelker yapmalıyız?

kutudaki motor montajlı değil..sen bunu nasıl montaj ediceksin..plaka ve ruhsatla nasıl ilgileneceksin....zor işler..

SHorin ;

Senin iş tamamen sarma olmaya başladı :queen: Sen sıfır almayacaksın bence ama neyse :)

Birazdan bi zincir temizliği yapacağım gencler :) Atarım Fotoları buraya :)

Plaka ve ruhsat işi zor değilki aldığın ödendi belglerini faturları filan trafik tescile vereceksin tüm olay o takipçi bile yapabilir... Mühim olan motoru getirtebilmek... Bu arada dediğin güzel bir nokta var kutusunda montajsız halimi çıkıyor eğer oyle ise orada açtırıp montaj ettirmek sonra kutuya koymak gerekebilir tabii sığarsa :) yada kutuya koymadan bi pikapın arkasına atmak lazım iyicede sabitlemek lazım düşmemesi oraya buraya bvurup çizilmemesi için...

cakalaz hocam valla tüm alternatifleri değerlendiriyoruz. fiyat/mantık olayında 0 motor 8000 ile şuanda daha cazip... bunu kredi kartına 12ye böldürdüm mü tadından yenmeyecek... bakalım pazartesi olsun tekrar bi arayıp konuşacağım. para hazır eleman eğer istersen parayı gönder hemen motoru yükleyim ambara vereyim diyor ama ben görmneden iş yapmamak için bekletiyorum. Kıbrısa filanda göndermiş...

Dostum acık knusuyorum ama kusruma bakma !

Motor işi öyle kargo ile ; ambar ile yapılabilecek bir iş değil. Gidip bakacaksın; deneyeceksin snrasında alıp otobüs altına koyar mı getirirsin; binerek mi gelirsin bilemem !

Bence sen bin git İST'a.. Motoru gör... Beğenirsen alırsın zaten :bounce:

Biraz önce Öncel motorla görüştüm 8600e bıraktı onlarda 0 plaka dahil anahtar teslim fiyatı...

Mantığını bilmem ama ben ordan aldım motoru. Sonuçta motor sıfır, fiyatı 10.450 lilik liste fiyatlarına göre çok uygun. Ben oraya 2008 model ikinci el bir motora bakmaya gittim, sıfır aldım çıktım. Çok düşündüm çok kafa patlattım ama sonunda ikinci el almaya içim el vermedi, gittim daha uygun fiyata sıfır aldım burdan. Mustafa abi de iyi insan, plaka işlerini de hallederse bugün-yarın, cumartesi teslim alıyorum motoru inşallah :)

Arkadaşlar; 2500 km sonraki 8ooo Bakımım için Sipariş verdiğim parçalar elime ulaştı :)

Hav Filtresi; Yağ Filtresi; Arka Fren Balatası :) Hepsi Toplam 55 TL tuttu :)

Arkadaşlar; 2500 km sonraki 8ooo Bakımım için Sipariş verdiğim parçalar elime ulaştı :)

Hav Filtresi; Yağ Filtresi; Arka Fren Balatası :) Hepsi Toplam 55 TL tuttu :)

demekki kendin yapacaksın...bakımları..değiştirmişken bujileride değiştir....

bende arkadaşla beraber yapmıştık bakımı motora...depoyu sökmesi uğraştırıyo gerisi kolay....

askıya alıp yağı boşalt sonra yeni yağı doldur..aslında uğraşmasıda zevkli oluyo..

Çoğaldık çako:p
dostum bence kış geldik diye çoğaldık:mrgreen:mayıs eylül arası gene azalırız bence.birde motor alana kadar araştırma yapıp sonra motoru satınca foruma uğramayanlarda var.ben sattım yine forumdayım.alıcam yine forumda olacağım.kış uzun daha çok çoğalırız çooookkkk:mrgreen:

Hayır tabii ki kendim yapmayacağım :) Yine servis yapacak fakat sadece işçilik ödeyeceğm..

3 servisten aldığım hava filtresi fiyatı ; en ucuzu 50 TL dedi...20 TL ye alıyorken neden servise 50 TL ödeyeyim?

Bunları 8ooo bakımı için aldm. 2500 km cik daha var :) Hava filtresi; Yağ filtresi; Bujiler; Arka balatalar ve yağ değişimi yapacağım :)
Bujileri servis takar onlar ucuz :mrgreen:

Bu arada 15.30 gibi basladığım zincir temizlğim ve yağlama işlemim az önce bitti :)

Buyrun Fotolarım :)

Kirli oLan Zincirim :) Artık ne kadar kirli denirse :p

Malzemeler; gazyağı ; temizleme spreyi;fırça; yağ :) kuru bez:)

Önce kaba bir temizlik :)

Kuruduktan sonra da sprey ile temizleme...

Kurutma işlemi

Zincir yağlamaya hazırlandı :)

30 Dakika bekledim; ve ardından güzel bir yağlama yaptım; biraz durduktan sonra 2-3 dakikalık bir turlama :) Gece olduğu içi Fotoğraf cekemedim; sabaha cekerim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar