haklısın shorin,hava filtresi yağı-filtresi,balatası,lastiği zinciri dişlisi bi girersin sıfır gibi olsun herşey istersin sıfırla aynı fiyata getirirsin =) lastikte aldın mı adam gibi bişey alman lazım 300 e bulamazsın güzel lastik.en önemli şey aldıgın motor zorlanmaması gereken bi motor ve kalıbına bakan 280- 290km hıza çıkar sanır ve binenede bunu hafiften hissettirir bu yüzdende zoranmamış 250r bulmak çölde su bulmak gibi.şahsen ben alacak olsam 2 bin tl daha kred borç bir şekildesıfır alırım hiç değilse zorlanmadıgını bilirim sıfır motora biniyorum derim.tek derdim ön arka lastik değiştirmek olur.ben 2250 ye aldıgım motorumu 1.000 tl ye satmıştım ve bu iyi bir fiyattı.aynı motoru alarmlsini 500 e satanda vardı.tabi sağlam güvendiğin motora apra verilir ama sahibinden.com da gördüğün motorada gidip o paralar verilmez.zaten çoğu üç kağatçı adam 2006 modele 2007 hatta 2008 yazıyor,japan malı diyor,devir kesici var diyor,2006 mode motorlar nedense 10.000 km yi geçmemiş =) vs vs bukadar kurt çakalın arasında sağlam motor bulma derdinde gezerken harcayacağın para ve hayal kırıklıgınıda hesaplarsan bence git sıfır al. yada cakalazın motoru al oda sıfır gibi zaten =)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:16 ----------
dostum 2010 değildir o motor adamlar yazıyor işte baksana adam japon malı yazmış yalanın bini bir para.kesin km side orjinal değildir kazsıda vardır belkide krankı gitmiştir vs vs..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:16 ----------
Bu fiyata bunu nasıl satıyor? kesinlikle bir arızası vs vardır bence ?:farao:
dostum 2010 değildir o motor adamlar yazıyor işte baksana adam japon malı yazmış yalanın bini bir para.kesin km side orjinal değildir kazsıda vardır belkide krankı gitmiştir vs vs..