Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Evet Mazot ZincirdEKi lastiklere zarar veriyor. Fakat Benzin ile temizleyebilirsiniz. Benzin Mazot gibi Sert olmadığı için Zincire zarar vermiyor...

YaLNız yine de En temiz çözüm Gazyağıdır arkadaslar :)

Evet Mazot ZincirdEKi lastiklere zarar veriyor. Fakat Benzin ile temizleyebilirsiniz. Benzin Mazot gibi Sert olmadığı için Zincire zarar vermiyor...

YaLNız yine de En temiz çözüm Gazyağıdır arkadaslar :)

şu gaz yağını bulamıyom yaw.. ama yarın ya gaz yağı ya benzin yada temizleme sıpreyi bulup kessin temizlik yapacağım.. öncesi sonrası diye de inşaallah resim koyacağım bakalım çakocanın dediği kadar uğraşmama değecekmi ama şu anda içler acısı bir durumda :pale: hem işler yoğun hemde bu ara tembelliğim üzerimde.. off yarın atacam bunu üzerimden...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
maşallah yaa.. süpperrr.. kardeşim nerden aldın bunları??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim şu zx12r'ı birgün verde takılayım yahu... :) süper yaaa

iii geceler arkadaşlar.Allah izin ederse bi arkimle birlikte alacaz bu evlattan'da bizim sıkntımız elden vadeli yada vadesiz taksit yapabilcek bi yer arıyoruz. Öğrenciyiz ve aylık 300 tl az bişi kasınca verebilrz 24 ay boyunca.Nasıl edicem bilmiyorum.Ama ölüyorum bu makineye ya..

Saygılar
Rize(53)

Rize'li arkadasım merhaba. Ben de Rize liyim. Rize'deki 5 sürücü kursundan 3 ünn sahibiyim.

Motoru bu sekilde almayı düşünme bile. Cünkü kimse o sekilde motor satmıyor satmaz da. İST gib büyük sehirlerde adınıza kredi cıkartabiliyorlar, bu sekilde alım yapabilirsin. Fakat senetle vade ile kimse motor satmaz hele ki elden satıs olursa kimse yanaşmaz..

Sen Rize'de mi yasıyosun ?

cako kardeşim o maketleri nerden aldın ya harika onlar plastik mi demir mi ben nasıl bulurum onlardan

Maketlerden Ben de 31 Adet var :)

http://www.motosiklet.net/forum/mot...iklasan-;-maket-motosiklet-kolleksiyonum.html Buradan İnceleyebilirsiniz Tamamını :)

Ben Coğunu Büyük oyuncak mağazalarından aldım ve tamamı orjinal makeler. En düşük olanı 16 TL... ZX6 ve tarzı modeller 24 Liradan aldım.

ToyzShop da satılıyor olması lazım! Önünüze cıkan her oyuncakcıya girin illaki buluyorsunuz; Ben öyle yapmıstım :p

Çako bi servet ödemişsin valla onlara=)
Ninja çk hosuma gitti ya..

o maketlerden b iara feyizoğlunda vardı hemde bire bir,öyle ki motorların modellerine göre lastik izleri bile aynı o derece.japon malı tamiya marka.

adamın belden aşağısı 15 dakikadan sonra tutmuyo ayağımı yere attım yere düşüyodum ist çok soğuk bu aralar

Rize'li arkadasım merhaba. Ben de Rize liyim. Rize'deki 5 sürücü kursundan 3 ünn sahibiyim.

Motoru bu sekilde almayı düşünme bile. Cünkü kimse o sekilde motor satmıyor satmaz da. İST gib büyük sehirlerde adınıza kredi cıkartabiliyorlar, bu sekilde alım yapabilirsin. Fakat senetle vade ile kimse motor satmaz hele ki elden satıs olursa kimse yanaşmaz..

Sen Rize'de mi yasıyosun ?

evet paşa rizede yaşıyorum.Bende Tanıyorum rizeliler-zaman sürücü kursunu.alim hoca çok eski aile dostmz ve köylümdür.walla ne bilm ya diğer türlü nasıl atılıcam bu işe bilmiyorum.öğrenciym sonuçta üni.de iş mi varda biz girmiyoruz:)

Hangi Üniv. gidiyosun Rize ' de?

Ben reklam olmasın diye adlarını vermedim sen verdin ; SAĞOL :)

Ehliyeti aldın mı bakayım; Hemen vereyim sana bi tane :wiinkk:

Dediğim gibi; Motor işi o sekilde cok zor! Bekleyeceksin :)

Bu da benim bebek :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar