bence de kulanma fırsatınız olmasa dahi en azından 5-10 dk çalıştırın ki sonra iteklemek zorunda kalmayın :queen:tabi vurdurmayı bilmiyorsanız iteklemekte işe yaramaz 2.vitese alın ve bırın bırınnnnnn:rendeer:
Arka lastikteki koptuBen de Buraya yapıstırayım dedim
ASLında güzel duruyor; yakından bakmak lazım :wiinkk:
Ne zaman geliyosun :queen:
bence de kulanma fırsatınız olmasa dahi en azından 5-10 dk çalıştırın ki sonra iteklemek zorunda kalmayın :queen:tabi vurdurmayı bilmiyorsanız iteklemekte işe yaramaz 2.vitese alın ve bırın bırınnnnnn:rendeer:
vurdurmak beyinli makinalarda sıkıntılı olur kanısındayım.çok mecbur kalmadıkça asla yapmayın derim.jawa yada mz değil bunlar dostlar.:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:32 ----------
hele biraz kar atsın şu havalardagelicem ama fiyatta güzellik bekliyorum işin gerçeği.kendine ve motoruma iyi bak:cat:
Memo cuğum ; Bi turlasaydın ya yahu![]()
Buralarda Şu sıralar Hava yağıs olduğu için cıkarmıyorum. Motora kıyabilsem Yağmurda da kullanırım valla
Zincir Konusuna gelince :wiinkk: Sakın mAZoT kullanma;
Fakat Benzin ile bi arkadasım ZX6 sının zincirini temizliyor. Gayet güzel temizleniyor. Benzin kullanaBiLirsin anlayacağın.
Yalnız Gazyağı nasıl bulamıyosun anlamadım. Kolonya-Çember-Naftalin satan dükkanlar oluyor küçük küçük... O dükkanlarda Litre olarak satılıyor; 6 lira 1 şişe fiyatı :cat: Bir bak istersen...
Ya da Carrefour - Koçtaş Gibi alısveriş merkezleri varsa yakınlarında; orada 3M yağlayıcı ve temizleyici var. Onu tavsiye ederim. Ben ondan sıkıp fırca ile temizliyorum. Sonra yine sıkıp pisliği akıtıyorum. Bir bez ile kurulayıp yağlamaya geciyorum.
Memo'cuğum Yağlama için temizleme kısmı cok önemli. Temizliğine dikkat etmezsen istediğin kadar yağla? Yine zincirin kötü gözükecek , Ve ömrü kısalacak... :bounce:
Buralar da soguk. Ben de Kocaeli 'ndeyimYalnız Yağış olunca binmiyorum
Kızım ıslanınca bi tuhaf oluyor içim ::utangac:
Sado Yakınsak bi ara görüşelim ?