1-) Arkadaşlar genelde bahsettiğiniz arızalar dikkat ettiyseniz herkesin hyo sunda oluyo ve bunlar arıza değil (işte gaz yememe,soğukken değişik ses,uzun yoldan sonra değişik ses vs...) bence bunları dert etmeyin,bu motor kore malı japon motorlarla karşılaştırmayın,daha önce japon kullanan arkadaşlar beni iyi anliycaklardır,ben çin ,japon ve kore mallarını kullandım hemde uzun yıllar kullandım,mesela hyo nun vitesi bi honda nınki gibi çok rahat tıkır tıkır geçmez,bu sadece bir örnek,bu bahsettiğimi arkadaşlar problem olarak görmesinler çünkü : her yiğidin yoğurt yeyişi farklıdır hesabı her motorunda sistemi farklıdır...
2-) Ben çin malı japon malı ve kore malı kullandım ve şöyle birşey diyebilirim : hyo bi japon gibi olamaz ama bir çin malı motosikletede 5 çeker yani çin malı motosikletlerden kat kat iyidir,ayrıca koreliler çinliler gibi kötü ürün dünya pazarına sunmuyolar bakınız, LG,Samsung vs...
3-) Lastik konusuna gelince ben shinko dan açıkçası çok memnunum vede adanada 600 RR kullanan biçok arkadaşım motorlarına shınko marka lastik taktılar ve kullanıyolar...
Not : yorumları daha önce kullandığım motosikletleri karşılaştırarak vede adanada hyo ya binen arkadaşlarımında benzer sorunlar yaşadığını göz önünde bulundururarak yaptım...