Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hocam yazdıkların polemik yaratıcı cinsten olması nedeniyle birkaç kelime etmek istiyorum. Sanırım ölücü diye benden bahsetmişsin ki çok yanılmışsın birkaç sayfa öncesini okusan nekadar yanıldığını anlayacaksın bu birrrrr...

2.si çiziksiz motordan bahsetmişsin... Şimdi benim gözümde çiziksiz yatmamış motor evlenmemiş, ellenmemiş bayana yada erkeğe benzer benim gözümde ben şuanda evliyim ama evlenmemiş olsam yine evlenmem gerekse evlenmemiş (ellenmemiş) bay yada bayanla evlenmek isterim. Motoru ben çizerim ele bırakmam bilmem anlatabildimmi biraz detaylı düşünürsen ne demek istediğimi anlayacaksın.... Bununda bir bedeli varsa elbet vermek gerek... Sana patlamamış, çizilmemiş motor bulunca haber veririm... Yardım için gelmeni beklerim...

Saldırgan tutumunada bir anlam veremedim.

Selamlar...

arkadaşım sen öyle neler yazmışsın uçmuşsun sen beee :D nedemek evlenmemiş nedemek ellenmemiş :D ozaman sen bizim motorlarımıza or.spumu demek istiyosun,buradaki birsürü kişi motorunu hep ikinci el üçüncü el aldı,bence çok yanlış konuşuyosun,gidip sıfır motor alacaksın kimsenin motorunada or.spu gibi demiyceksin...

arkadaşım sen öyle neler yazmışsın uçmuşsun sen beee :D nedemek evlenmemiş nedemek ellenmemiş :D ozaman sen bizim motorlarımıza or.spumu demek istiyosun,buradaki birsürü kişi motorunu hep ikinci el üçüncü el aldı,bence çok yanlış konuşuyosun,gidip sıfır motor alacaksın kimsenin motorunada or.spu gibi demiyceksin...

evet sarsılmaz çok haklısın arkadaşım.daha shorinin motoru bile yok iken bizim motorlara laf sallama hakkını nerden buluyorki? madem öyle git sıfır kızolan kız motor al da gör gününü 9000tl yı bayılıver.nasıl motor alırsan al, ama kimsenin dişinden tırnağından arttırıp aldığı emek verdiği gönül bağladığı motoruna or.spu yakıştırması yapma shorin.. çok yanlış.:farao:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam yazdıkların polemik yaratıcı cinsten olması nedeniyle birkaç kelime etmek istiyorum. Sanırım ölücü diye benden bahsetmişsin ki çok yanılmışsın birkaç sayfa öncesini okusan nekadar yanıldığını anlayacaksın bu birrrrr...

2.si çiziksiz motordan bahsetmişsin... Şimdi benim gözümde çiziksiz yatmamış motor evlenmemiş, ellenmemiş bayana yada erkeğe benzer benim gözümde ben şuanda evliyim ama evlenmemiş olsam yine evlenmem gerekse evlenmemiş (ellenmemiş) bay yada bayanla evlenmek isterim. Motoru ben çizerim ele bırakmam bilmem anlatabildimmi biraz detaylı düşünürsen ne demek istediğimi anlayacaksın.... Bununda bir bedeli varsa elbet vermek gerek... Sana patlamamış, çizilmemiş motor bulunca haber veririm... Yardım için gelmeni beklerim...

Saldırgan tutumunada bir anlam veremedim.

Selamlar...

bu mudur yani motora bakış açın? yatağa da onunla gireceksin. araçla amacı karıştırıyor gibisin. motoru düşürmekten, kaza yapmaktan bahsedşyor insanlar, ırzına geçmekten değil. bu durumda sahip olacağın motoru bir kaç yıl sonra satmak zorunda kalınca ne olacak durum o zaman? saçmalamışsınız, farkında değilsiniz. motosiklet bu yahu, demir yığını, bir araç, bir meta, bu kadar abartmayın isterseniz. araçlarınızı siz kullanın, onlar sizi kullanmasın...

Arkadaşlar ilgili arkadaşadır cevabım :).. kimsenin motoruna bişey dedigim yok. Biraz anlamaya çalışın ben çizik istemiyorum temelde bu ve yazdıklarım ilgili arkadaşın yazdıklarına cevaptır lütfen öyle değerlendirelim... çizik motor satın almak istemiyorum keyif benim para benim gider 0da alırım ikinci elde :) parası neysede gider veririz... begendikten sonra nema problemo...

Arkadaşlar ilgili arkadaşadır cevabım :).. kimsenin motoruna bişey dedigim yok. Biraz anlamaya çalışın ben çizik istemiyorum temelde bu ve yazdıklarım ilgili arkadaşın yazdıklarına cevaptır lütfen öyle değerlendirelim... çizik motor satın almak istemiyorum keyif benim para benim gider 0da alırım ikinci elde :) parası neysede gider veririz... begendikten sonra nema problemo...

dostum seni anlıyorum.tabiki kimse çizik patlak çatlak motor istemez.ben sıfır aldım motoru çiziginden ziyade kullanacagım motorun rodajını kendim yapmak isterim,herşeyini birebir bilmek isterim oyüzden.gel gelelim motoru aldıgımın 3. günü işyerimin önünde bagaj kapagına jilet atmışlardı,suni deriyle kendim kapladım:queen:.bir ay sonra mahallede top oynayan cocuklar sag aynayı götürdüler:queen:depodada kocaman bir kaç çizik var .demem oki motor bu çiziksiz olmuyor.ufak tefek şeyleri takmayın kafanıza:cat:

Shorin,

Sana şöyle bir açıklama yapayım;

Bu motorlar, acemi motoru.

Bazılarımız bu motorları "Daha üst cc.ye geçmeden önce alıştırma motoru olarak" aldı.

Bazılarımız ise "Bu bana yeter, ilk racing motorum" dedi.

Eğer, sen "Hiç düşmemiş, yan yatmamış" bir GT 250 R arıyorsan; ya paraya kıyıp -0- Km motor alacaksın, ya da çok yeni alınmış ve satışa çıkarılmış bir motor bulacaksın.

Benim sana naçiz tavsiyem: Motoru -0- alırsan 5-6 ay sonra satmaya kalktığında (İnan ki, 5-6 sonra GT 250 R, sana mobilet gibi gelecek, 600 cc.ye geçmek isteyeceksin) çok zarar edersin.
Onun için, eğer, GT 250 R alacaksan, sadece ve sadece motorun kazasız olmasına bak, yan yatma veya ağır süratle giderken düşme çok önemli değil.
Zaten, motoru alınca göreceksin, yavaş giderken dönmek çok zor oluyor.

Bir de sana şunu söyleyeyim; GT 250 R'yi aldın, ilk başlarda sana çok hızlı ve kullanması zor gelecek, sonra alışacak ve "Tamam ya, olay budur, ben kaptım bu işi" diyeceksin.İşte o günlerde düşük süratte giderken düşülüyor.

En iyisi, sen, 5.000-6.000 TL arası, kazası olmayan bir motor al, satarken de zarar etmezsin.

bu mudur yani motora bakış açın? yatağa da onunla gireceksin. araçla amacı karıştırıyor gibisin. motoru düşürmekten, kaza yapmaktan bahsedşyor insanlar, ırzına geçmekten değil. bu durumda sahip olacağın motoru bir kaç yıl sonra satmak zorunda kalınca ne olacak durum o zaman? saçmalamışsınız, farkında değilsiniz. motosiklet bu yahu, demir yığını, bir araç, bir meta, bu kadar abartmayın isterseniz. araçlarınızı siz kullanın, onlar sizi kullanmasın...

hayırdır dostum karışmış ortalık.. okdum konuyu cok haklısın yazdıklarında..
Ve hepimiz bilincli insanlarız nerede nasıl kelimeler kullanacağımıza birazdaha dikkat edersek daha verimli bir muhabbet olur bencede, kullanılacak sözler başka arkadaşları kırabilir diye düşünmek gerek....

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok problem semih hocam, arkadaşın yanlış olduğunu düşündüğümüz bir kaç fikri var, düzeltmek adına biz de fikirlerimizi paylaşıp yardımcı olmaya çalışıyoruz... :cat:

tabii, şu an bir motoru yok, onun için bu işleri biraz sanırım basit zannediyor. motor sahibi olduktan sonra daha iyi anlayacak ve daha ortak bir paydada buluşacağız, ama olgunlaşmak için zaman gerekir. motorumu almadan önce ben de böyleydim. "niye bu kadar abartıyorlar yav, ne var ki bunda, herkes gibi ben de kullanırım, çocuk oyuncağı bu işler, kullananların benden fazlası ne ki" diyordum. şimdi tanıdık-tanımadık kim olursa olsun, tavsiye bile ederken korkuyorum, 10 defa daha düşünüyorum... :)

ne diyordu daha deneyimli arkadaşlarımız : "dümemiş motorcu vardır ama düşmeyecek motorcu yoktur" gibi bir şeydi. yani ne kadar uzman olursan ol, her motorcu düşmeye adaydır...

Son düzenleme:
Ben de buralardayım ha :)

çakoya cevap mahiyettinde olsın yazdıklarım... onu görünce yazamadan duramıyom :mrgreen::mrgreen: çako = problem :cherry::cherry: neyse geçelim bunu..

arkadaşlar ben esnafım ve bu ara bayram yaklaşıyo diye nete giremiyorum..
forum güzel şen şakrak devam ediyor maşallah allah nazardan saklasın inşallah kışında d devam eder...
şimdi ben tiger egzos taktım diyeceğim çako foto nerde diye tutturacak..zaten deli oldum egzosu taktım bir gün gezdim ve bir yağmur başladı sanırım sezona kaptacağım bu şekil devam ederse aslında hem bayram önüiş yoğun hem hava bozuk çok kötü yaw..yalnız sevgili dostlar ben egzosu ikinci el 200liraya aldım..temiz bişi yaw çok tatlı bi sesivar yaw tabi orjinale kıyasla..eskiden yönü benim tarafta olan bakıyodu motora:) şimdi dönüp bakıyolar :queen: tavsiye ederim çakocan..ve tüm arkadaşlara..sevgiler saygılar bu arada can dostlar polemik yapmayalım yaw bazen hakketen abidik kubidik şeylerden tartışıyoruz tadımız kaçmasın lütfen..çao bi kaç sayfa önce mrdine gelmeyen top olsun mu ? demiştim... ee ne olduuu... hala gelmedin janım:queen::queen::queen::queen::rendeer:

Selam arkadaşlar dün motorumu aldım hayırlısıyla aranıza katıldım.
Hepimize kazasız belasız günler inş..

:):):):):):):)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:04 ----------

[/COLOR]
Selam arkadaşlar dün motorumu aldım hayırlısıyla aranıza katıldım.
Hepimize kazasız belasız günler inş..

:):):):):):):)

Hayırlı olsun kazasız belasız kullan,tekerin düz bassın :cat:

Oziee hayırlı olsun güle güle bin 2. el mi aldın? resim atsana foruma şenlik olsun yaa aaaaaaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar