Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Geçmiş olsun Grinder.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:48 PM ----------

Sizce kırmızı-siyah rengi mi yoksa sadece siyah mı güzel?

çok teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:22 AM ----------

arkadaşlar merhaba... ya benim bu alete ayna almam lazım ama nasıl bişey önerirsiniz.. söyle ucuz yollu öğrenci işi bişey var mı?

malesef ucuz yollu bişey yok.aynalar el yakan cinsten.ama arkadaşlarında dediği gibi bi araştırma yap.sadece sitelerle sınırlı kalma mekanlarıda araştır.çıkma olarak bulabilirsen daha ucuza kapatırsın.

Sahibinden.com'da ikinci el ve sıfır ayna satanlar var... Bakabilirsiniz...

Bu arada ST'nin siyahını gördüm dün Kocaelinde; Arkadaslar kesinlikle tavsiye etmiyorum...Çok özelliksiz gözüküyor.. Scooter dan farksız geldi gözüme... Şahsi fikrim ama hiç de dikkat cekmiyor Hyo nun siyah rengi...

aynen öyle,şuan balkonun altında duruyor yukardan hepten scooter gibi..gri olanlar güzel

ya zaten ned emişler zevk ler ve renkler tartışılmaz.....o yüzden renk renk çıkarıyor adamlar yok sa tek renk yapar lardı alın kullanın zevke ne gerek var derlerdi düz mantık demi ama..

saol cakalaz , sitelerde bi garip arkadaşlar nette yazdıkları fiyata satmıyolar malesef 30 liraya aldım.

Bir sorum daha var ustatlara ; buji alıcam motora iridyum buji tavsiye ediyor bir arkadaşım ısrarla daha uzun ömürlü oluyormuş platinler veya noral bujiler daha çabuk aşınıyomuş.İridyum almamın bir sakıncası olurmu acaba ?

10 lira fazla ver iridyum al...arkadaşın haklı...ben bir önceki motorum GV250ye bile iridyum alıyodum...

Ben iridyum bujiden yana değilim :)
4ooo Bakımımı yaptırdım; sorunsuz hallettim; 6ooo Bakımımda Yağ ve yağ filtremi; 8ooo Bakımımda ise Hava filtresi temizliği bunun yanısıra yağım yağ filtrem ve Bujilerimi aynısı ile yenileyeceğim... Yani böyle düşünüyorum :) 8ooo km ömrü olsa bujinin yeter zaten... 8ooo km de bir değişiriz :)
Ama belki İridyum buji daha cazip gelirse o zamana kadar ondan takarım :) Bu arada her iridyum buji aynı değil arkadaslar.. Cok çeşitli bujiler var; hepsine kanmayın...

ilginiz için sağolun arkadaşlar... bu ayna işi çok can sıkıcı yaa.. inşallah denk gelir bi yerlerden...

dostlar iridyum buji nerdeyse 2 katı fiyatına 15 lira standart buji 30 lira veya 25 lira iridyum buji NGK marka bakıyorum.Farklılık yaratmaz sanırım marka güzel. Tamirci bi abim performans olarak pek farketmeyeceğini söledi çünkü bizim bobinler iridyum ateşlemede farklı bi tepkime vermiyormuş rr ların fln öle değil mesela sistem ona göre ama en azından daha uzun ömürlü ce kirlenme sıkınıtsı daha düşük olması kafamızın rahat olmasını sağlar iridyum olarak diye düşünmekteyim.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilginiz için sağolun arkadaşlar... bu ayna işi çok can sıkıcı yaa.. inşallah denk gelir bi yerlerden...

ben ebay'dan cbr600RR aynası almıştım. üstelik karbon kaplamalı ve sinyalli idi. çifti 80 küsür liraya gelmişti. daha önceki sayfalarda link de vermiştim. bence boşuna buralardan arama. ebay'la alışveriş durumun varsa orayı değerlendir. yoksa çevrende bu işten anlayanlar bul...

Ya arkadaslar; Benim ön lastikte Turuncu serit var... Ama arkaya cekmek için bir türlü bulamadım...Burda Kırmızısı var; kırmızı yapsam nolur? Güzel durmaz mı acaba ?

Turuncu Siyah motorum :)

ben ebay'dan cbr600RR aynası almıştım. üstelik karbon kaplamalı ve sinyalli idi. çifti 80 küsür liraya gelmişti. daha önceki sayfalarda link de vermiştim. bence boşuna buralardan arama. ebay'la alışveriş durumun varsa orayı değerlendir. yoksa çevrende bu işten anlayanlar bul...

eyvallah üstadım sağolasın... bulabilirim ucuz bişey inşallah...

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya arkadaslar; Benim ön lastikte Turuncu serit var... Ama arkaya cekmek için bir türlü bulamadım...Burda Kırmızısı var; kırmızı yapsam nolur? Güzel durmaz mı acaba ?

Turuncu Siyah motorum :)

feyizoğlundan ben 10-15 civarı bi şeye almıştım, ordan alsana cakalaz, var orda işte. ne gerek var böyle çeşit çeşit yapmaya? hiç uğraşma bence...

Var da Turuncusu yok :) Ben öndeki turuncuyu da söküp; Kırmızı mı yapsam diyorum :)

Yahu neden olmasın :) Turuncu Motora Kırmızı serit; Fotoşop yapan yok mu aranızda yapıversin de bakalım :)

bencede kırmızı yapacağına farklı renk yap kırmızı herkeste var,mesela yeşil çok hoş durur ama koyu yeşil değil açık renkli olucak elma yeşili gibi,yakışacağına eminim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar