Arkadaslar hepinize hayirli bayramlar
Benim sorunum 34 TL 937 plakali hyosung 250 gt gri siyah kayiptir en son bursa inegolden ceza geldi gorenlerin insaniyet namina polise vermeleri !
arkadaşlar sanırım bir yanlış anlama var muhtemelen yarın döner :cat:
ilkay niye uzaklaştırılmış hakkaten yav, ne oldu ki şimdi durduk yere?
taylanın laptoptan girdim siteye
tapi taylanın kendi banlanan adresi
yine bi tartışma için açtıp banlandığı fake adresi
üstüne diğer fake adresi
bide ben girince doğal olarak girenin ben değil taylan olduğunu sanarak banı çakmışlar sonra düzelttik işte :cat:
beyler muhabetiniz bol olsun...250cc ye geçişte geç bile kalmış birisi olarak geç olsun güç olmasın diyorum ve İZMİR 'den satılık hyo arıyorum renk fark etmez ama siyah ve kırmızı öncelikli tercihimdir,ayrıca s&t değilde orjin hyo arıyorum sanırım 2006 son orjinali,yanlışım varsa siz düzeltin orjin hyo daha kaliteli olduğunu düşünüyorum ama enjeksiyon yok değil mi???bir çok sitede motor aramakla geçirdim son zamanlarımı belki sizden yardımı dokunan olur diye buraya not etmek istedim,hepinize keyifli sürüşler:wiinkk:
aman iyi, geçmiş olsun. yeniden hoşgeldin aramıza... :mrgreen::mrgreen:
Teşekkür ederim cakalaz.
Sanırım yanlış anlaşıldım pardon ben orjin derken çakması var vs kast etmedim kanuni ile birleşince kaliteden taviz verme olasılığını düşündüm kanuni bence seviyesi kıt bir marka gibi geliyor,az kmde bulmak tabi zor ama model olarak varsın bir yada iki yıl eski olsun sade hyo olsun istedim...alınca da en az 3 yıl bineceğimden satmak konusuna takılmış değilim cbrıda satacağımı bile bile aldım biraz zarar etsemde gam yemem...kısacası hyo almak istiyorum izmir den yok mu satan:silent:
bu motoru satan muhtemelen ilk sahibi değil gibi
motorda boya var gibi duruyor aynı zamanda grenajlardaki stickerlar yok
motorda boya olduğunu nerden anlayabilirim?stcikerlar önemli değil kankam da ne varsa söktü grenaj değişmemişse sorun yok bence...fiyat olarak uygun duruyor:silent:zaten iş ciddiye bindiği an bir servise vb expertize sokucam motoru neyse parası peşin peşin vereyim sonradan başım ağrısın istemem:silent:
sahibinde ni yedim bitirdim son 2 haftadır adan z ye her cc motora baktım can sıkıntısından:queen:çeşitli siteleri dolaştım ama kimi sıfırına yakın fiyat istiyor kimiside renkleri hoşuma gitmedi..bir tane var onu arıcam bayramın geçmesini bekledim...
bu motor gayet temiz görünüyor gidip bi görücem fikri olan yardımcı olsun lütfen...
http://www.sahibinden.com/kask_hediyeli_!!!_gormeden_gecme_-60WQQaXQQ16859517WQQpXQQdisplayitem