çooooooooooook güzel..:cat:
yav mehmet senin servisde tam allahlıkmış valla.gösterge paneli komple degiştigi halde sorun devam ediyorsa kablo baglantılarında bir sorun olabilir belki .okadarda önemli degil ya boşver bi dahaki bakımda detaylı bir kontrol ettir.
Arkadaslar konunuzla biraz alakasız olucak ama acaba siz Hyosung u nasıl okuyorsunuz?
Hoysung diyenler var direk Hyosung diyenler var acaba dogrusu nedir?
çakalaz gösterge de var ama bir müşüre baglı olmadıgı için yandıgını asla göremeyeceksin.:queen:650r da var .250r ile 650r gösterge paneli aynı
doğruyuz arkilerbide iyi yanından bakalım 290 kmlik bir gölge var.
buda benim hoşuma gidiyor..
![]()
hehe, bazen çocuklar yaklaşıyor, "abi bunun son sürati ne" diye soruyorlar. ben de "bunun son sürati yok, göremezsiniz, göstergeler dijital" diyorum, şöyle bir kafa uzatıp göstergeye bakıyorlar ve "vaaauuuvv 299 yazıyor" diyorlar ya, bitiyorum o zaman... :mrgreen::mrgreen:
hocam valla ayakta uyuyoz.adamlar bedavaya veriyo motoru.bide 8400 üzerinden 12 taksit yapcaksa mis.
belki sayende motor sahibi olucam
bizde ailece güven sorunu var kimseye güvenemiyozmotorcu tanıdıkta yok.yatıyodu benim iş nerdeyse.tekrar saol :cat:
ama yeni modelleri de beklemek lazım tabi.
sebebini bilmem ama o ışık "F1" değil, "FI" yani "Fuel Injection" ışığı...
yoq biliğimiz f1 bu FI deil ışıkta FI gıbı gozukuyor ama ışık yanınca hız göstergesinde bile F1 yazıo...