Yaaahu bu motorun ön tarafından gelen tıkırtı nedir hala cözemedim... Cukurlara girince tıktıktık yapıyor![]()
valla bendede aynı sorun var acayip canımıda sıkıyo yokmu derdimze çare bulacak bir tecrübee
Yaaahu bu motorun ön tarafından gelen tıkırtı nedir hala cözemedim... Cukurlara girince tıktıktık yapıyor![]()
valla bendede aynı sorun var acayip canımıda sıkıyo yokmu derdimze çare bulacak bir tecrübeeale:
Memo cum; bu sorunu halleden diğerine söylesin![]()
valla bendede aynı sorun var acayip canımıda sıkıyo yokmu derdimze çare bulacak bir tecrübeeale:
iyi akşamlar beyler bir sorum olacaktı yeni panel st kanunilerdeki f1 kırmızı ikaz lambası neden yanar ? bugun bayagı sıcaktı ve ışık yandı acaba hararetten olabılırmı?
selam mehmet o tıkırtı kafa demirinden geliyor.gidonun altına dogru bakın orada iki tane sarı vida var.kafaları kubbeli onları sıktınmı bişeyi kalmaz.birde servislerde granajı toplama işi hep çıraklara kalır onlarda alttaki granaj vidalarını hep unuturlar.eksik vida kalmasın bendekiler 5x15mm ve 6x16mm vida kullanmışlar.:queen:
9750e 2009 st kanunimi alsam enjeksiyonlu - yeni kadranlı demişsinya
2009 st kanuni çogu yerde 8400lira 0 enjeksiyonlu - yeni kadranlı arastırırsan bulursun hatta para peşin olursa bıraz daha inebilir
mesela http://www.mertmotor.com/
http://www.mertmotor.com/st_kanuni.php
ayrıca bu sorunun cevabına buyuk cogunluk 2009 st der sanırım zaten global motor bunları mecburen st kanuni adıyla sokuyor yoksa 100de 100 hysoung st kanuniler yanılıyormuyum* yakından baktıgımda coguyerde hysoung damgası mevcut st kanuni stickerdan ibaret..
aya süper olmuş garantiyi bozmasa bende yapacaktım bunu gerçekten lazım olduğu durumlar oluyo ahh ahh
aya süper olmuş garantiyi bozmasa bende yapacaktım bunu gerçekten lazım olduğu durumlar oluyo ahh ahh
lastiğe dün gece 1.30da hava bastım bi 10dk gezdim getirdim bağladım motoru, bugun gidip bakmadım daha ama inşallah geri inmemiştir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 PM ----------
bu arada gidip h3 ve h1 beyaz ampul alacağım, ışıklandırmamız b.k gibi o koca çukuru bile göremedim hesapta farlar açıktı....
belli bi marka öneriniz varmı? filibis(philips) güzel diyorlar![]()
sevgili kardeşim sado filibis falan hikaye ampullerle boşuna ugraşma fark %10 nu geçmiyecek.denedim biliyorum.illaki gece görüşümü arttırmam lazım diyorsan xenon takıcaksın xenon ama çan çin çon xenon degil.sonra göstergelerim sapıttı aküm şaşırdı marş basmıyo diye başlık açarsın forumda.git paşa paşa h3 xenon al 6000-8000 kelvin daha yüksegini alma çok mora kaçıyor.hatta isimde vereyim sana biraz paraya kıy m-tec r1 marka al ince balastlı.ve uzunlara xenon takmanın hiç bir manası yok.sakın 60-70 liralık xenon alma xenon takarsanda kontagı çevirmeden önce mutlaka farı kapat.yok okadar para veremem dersen osramın nightbraker serisine bak nispeten filipsin yarı fiyatı ve kelvin olarakda aynı(orjinal ampuller 55 watt xenon 35watt yani akü kaldırmaz falan filan yok zaten motor çalıştıkdan sonra farlar enerjiyi statörden alıyor.burada önemli olan xenon ampulün ilk açılma anında çok yüksek akım çekmesi kaliteli xenonlarda bu akım 12amperi geçmiyor çinçonlarda 16-20 amper arası.şimdi ben taktım bişey olmadı diyenler olur mutlaka karamanın koyunu sonra çıkar oyunu beyin 850 tlcik)
Kısa lar zaten gösterede gösterilmiyor.. Uzunlar gösteriliyor mavi simge ile![]()