gt250r yerine gt650r mı alsam diyorum :silent: ne dersiniz fikriniz nedir?
Yağ ve yağ filtresi bujiye bi bakın derim :wiinkk:Yoldan gecerken 2 tane güzel yüz görmüş olabilirsin
Peki Bir soru daha ; 4ooo Bakımında Neleri değişmem gerekiyor ?
ilhan1154 abi sen ne güzel bir insansın
benim motoruma bakmaya geliyorsun üstündeki ysi tüpü görmüyormusun
e bi arasana dostum sana sesini dinletseydik
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:37 PM ----------
yoshimuranın üstüne ses tanımıyorum abi ötekiler bukarad güzel vermiyor sesi
orjinal tüp arken üstünden millet yolumdan çekilmiyordu yolun ortaasında bekliyor
bisiklet geçsin ben sonra geçerim diye eşşek kadar motoru nasıl çeviriyim
şimdi millet daha görmeden bir geri çekiliyor sonra bakıyor ne geliyor diye
vallaha inanmassınız motoru kapının önüne bırakıyorum 2. kata eve çıkıyorum
hayla sesi geliyor
arkadaşlar bu eksoz onusunda benimde sorunum var.makinanın önceki sahibi oynamış eksozla içini boşaltmış aptal bi ses çıkıyor yaw.varya resmen tıkanıyor makina yanlışmıyım burda bi soru da ortaya çıkıyor eksoz motorun raha veya sıkıntılı çalışmasını etkilermi iyi ses versiin diye bu gırtlağını sıkmış olmasın valla makina düşük devirlerde ıkınıyor giibi yüksek devirlerde güzel ama ben hep ş.içi kullanıyorum kalkıp sürekli 8bin devir gezemem..aciill cevap ahmet abi bir kaç gün yoktum nasılsınız kemalettin nerelerdesin yaw..şu eksoza bir çare ikinci husus bana eldiven bak armode gri siyah m beden...saygılar iyi geceler...:rendeer:
5000 6500 aslında iyi..ama bnm netten baktıgım ilanlarda pek bu fiyata goremedım aslındaişte problem su ki motorun dilinden anlayan arkadasım yok Ankarada
![]()
arkadaşlar bu motor hyo250r değil demi:silent::silent:
başka micron da dinledim ama bunun kadar hoşuma gitmemişti...eğer 250r olduğuna inanırsam micron da bravo dicem....
http://www.youtube.com/watch?v=7sY0NnzoUvE&feature=related
cokk tesekkurlerr... ben o zaman karar verdigim motoru mu gostereyim yoksaa GT250 r bulmamda da yardımcı olabilir mi bu usta ?![]()
arkadaşlar bu motor hyo250r değil demi:silent::silent:
başka micron da dinledim ama bunun kadar hoşuma gitmemişti...eğer 250r olduğuna inanırsam micron da bravo dicem....
http://www.youtube.com/watch?v=7sY0NnzoUvE&feature=related