Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sanmam

Arkadaşlar +15 bg bana cok uçuk geldi gerçi bizim burda antepdeymiş ama yineden bir şey diyemem.Bilgim olmayan bir konu ama eger sadece bir chiple +15 bg arttırılsaydı eğer bence üreticiler bunu yapardı Kemalettin bak sana iş cıktı Hadi bir koşu bak gel arkadaşlarada fikrini söyle : )))Şaka bir yana kemalettin belki bilir bu konuları

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:32 PM ----------

Yahu filmi cekemiyorlar be kardeşim... Potlasıyor ; o kadar yer gezdim :silent:

sök gönder çektireyim yine sana göndereyim : )))

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pil Şarj aletine benzio :D o olmasn :)

Arkadaşlar +15 bg bana cok uçuk geldi gerçi bizim burda antepdeymiş ama yineden bir şey diyemem.Bilgim olmayan bir konu ama eger sadece bir chiple +15 bg arttırılsaydı eğer bence üreticiler bunu yapardı Kemalettin bak sana iş cıktı Hadi bir koşu bak gel arkadaşlarada fikrini söyle : )))Şaka bir yana kemalettin belki bilir bu konuları

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:32 PM ----------

sök gönder çektireyim yine sana göndereyim : )))
Ahmet abi;Kekilli usta bir kaç ay önce gel şu chip'in takılı olduğu hyo'yu bir test et demişti(keyfinden değil ha satmaya çalışıy ya:p).Ama bir türlü ben ve o hyo bir araya gelemedik.:)Ama Kekilli ustanın dediğine göre motor baya farketmiş.Ama yine de test etmeden anlayamayız.Bi test'e gidelim Ahmet abi yav?:p

hocam ben camı yerinden çıkarttım
gelişi güzel uzaktan uzaktan cam spreyiyle boyadım
he akmasın felan diyorsanız bir kat geçin biraz bekleyin zaten cabuk kuruyor
tekrar geçin üstünden istediyiniz koyuluga gelene kadar en fazla yarım saat içinde camınız takmaya azır. flim ısınıyor çıkıyor zaten bir yerden açık verdiyi zaman gerisi geliyor
cam spreyinide oto aksesuarcılarında bulabiliyosunuz ben ordan almıştım
birde gitmişkene lastik kalemi sorun ben üşenmedim dün aldım
lastikteki yazıları tek tek tekrar yazdım beyazda mükemmel ötesi duruyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:20 AM ----------

hocam hafta sonu vivaya veya kilyosa gidicem müsait olan gelsin pilan yapalım
tek başına gitmek pek keyifli olmuyor

Bende haftasonu o taraflara gitmeyi düşünüyorum ama birkaç arkadaşımla beraber çadırları alıp gidicez haberleşebiliriz uyarsa

Arkadasım ben de 2007 Hyosung Kullanıyorum! Kesinlikle parca sıkıntısı cekeceğini sanmam.. Bende henüz öyle bir ihtiyac olmadı fakat sahibinden.com daki aksesuar ve parca satan mağaaların tümünde arastırdığım parcayı bulabildim.. Fiyatları da cok cok pahalı değil.

Yağ Filtresi 15 TL; ST Servisinde 45 TL ! Kuralkan Parçaları baya bi artırmıs !

yağ filtresi s&t servisinde 15 tl 1 ayda 30 tl zam geldiyse onu bilemem

Alakası yok cip sadece avansı ayarlayan bir alet..
Taş çatlasın vereceği hp 2-3 tür
Fazla bir farkta olmaz üst devirlere daha çabuk çıkabilirsiniz sadece :)

Alakası yok cip sadece avansı ayarlayan bir alet..
Taş çatlasın vereceği hp 2-3 tür
Fazla bir farkta olmaz üst devirlere daha çabuk çıkabilirsiniz sadece :)

kardeş burda gecen bahsin dışında ama peki sen olsan hyodan en iyi sesi alabilmek için hangi egzosu takardın? türkiyedeki modellerden yada olamayan modellerden

kardeş burda gecen bahsin dışında ama peki sen olsan hyodan en iyi sesi alabilmek için hangi egzosu takardın? türkiyedeki modellerden yada olamayan modellerden

Başkasına sorulmuş ama fikrimi söyleyeyim :rendeer:
bu gün smokehead egzost un sesini duydum gayet güzeldi tigar dan falan iyiydi sanki,yada tigerin sesini duymayalı uzun zaman oldu ondan bana öle geldi bilmiyorum artık :mrgreen:

duydugum en saglam ses yoshimura 470mı 570mı ne bır fıyatı vardı...

smoke head ve yoshi bence de ......micron var ama turkiyede yok....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:36 AM ----------

Başkasına sorulmuş ama fikrimi söyleyeyim :rendeer:
bu gün smokehead egzost un sesini duydum gayet güzeldi tigar dan falan iyiydi sanki,yada tigerin sesini duymayalı uzun zaman oldu ondan bana öle geldi bilmiyorum artık :mrgreen:

tiger bana çok kötü geldi yaw...eskiden mz ler modayken bağırtırlardı ya bana bir anda onu anımsattı....ben daha cok düşük devirlerdeyken kalın ses motor devir alıncada racing motor sesine en yakın olanın peşindeyim...:cherry:

Ben olsam leo vince takardım :)
400 cc aşağısı motosikletlerde bir numaradır :)

abi uçtun ama he kaç paradan bahsedioz biz :p

cbr125de en tok ses devil ve leodan cıkıyor dıgerlerı yuksek devırdı abuk subuk sesler cıkarıyor
devilinde hyoda saglam ses cıkaracagına ınanıyorum ama ara borusuyla tüpü 900-1000tl arası bişey...

Ben olsam leo vince takardım :)
400 cc aşağısı motosikletlerde bir numaradır :)
leo vince türkiyede yok heralde demi...aradım nette ama yok galiba..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:43 AM ----------

var da ben bulamadım galiba:queen:

o çiplerin beygir arttırdıgı dogru yaw almanyadaki bi akrabam mercedesin jipine taktırmıştı farkı baya bi hissetmiş almanya Türkiye arası gelirken sonra servise gitmiş arabanın rontgenini mi ne çekmişler hata veriyormuş cihaza bağlandıgında öyle anlamışlar servis sökmüş o aparatı :D tabi koca jip motoruyla 250 cc motosiklet motoru arasında fark wardır ona 15 ise motora 2 olabilir =) ve orda yazan %15 max değerdir hani arabanın yakıtını hesaplarken derler ya iniş eğimli yolda bilmem kaç atmosfer basınçta vs vs o tarzdır yani diye düşünüyorum.bu arada arkadaşım 600rr ına two brother taktı sesi psikopat oldu resmen kulak yırtıyor ve insana feci gaz veriyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar