slm arkadaşlar...Satıp bin pişman olduğum hyosung a tekrar kavuştum.kısa bi scooter deneyiminden sonra baktımki scooter bana göre değil kısa mesafe- şehiriçi için tekrar hyosung 250r aldım. 2007 model 7000 km de kırmızı siyah ve tiger egsozlu.görenler iki ss yi napacaksın diyor ama bu fiyat katagorisinde bu özelliklerde başka bi motor bulamadım.hyosung 250r dururken cbf250 ye, ybr250 ye,yzf125r ye para bağlamak istemedim.Bu fiyatlarda er5 var ama oda bana gelmez.Çok araştırdım sahibinden com daki tüm motorların secerelerini biliyorum nerdeyse:mrgreen: Benim kıstaslarım : şekilli olsun ,az yaksın çok kaçsınrakiplerinden açık ara önde olsun,ikinci eli sağlam olsun maksimum 6000tl olsun ama 2006 dan aşağı olmasın diyerek yola çıktım karşıma hyosungdan başka hoşuma giden motor çıkmadı.önceden de kullandım bildiğim bi motor olduğu için başladım temizini aramaya:silent:Gerçekten boyasız çiziksiz hor kullanılmamış bulabilmek çok zor heleki 250r lerde. Şans yüzüme güldü Balıkesirden buldum motoru tiger eksozdan başka değişeni yok ful orjinal çiziksiz diyebileceğimiz temizlikte(orjinal egsozunuda aldım).Resim çekmeye vaktim olmadı en kısa zamanda eklerim.Hergün 100 km garanti yolum var mutlu mesut gidip geliyoruz.Şimdi yan çanta ve yeni çıkan race arka çanta sipariş ettim onlarda gelince hepsiyle çekerim fotoları...600f de yatıyor garajda tek düşüncem satacağım zaman bu 600f in km sinin orjinal olduğunu nasıl anlatıcam alıcıya
neyse Yüce Allahıma çok şükür Allahım tüm motor tutkunlarına hayallerini nasip etsin Herkesin istediği motorlara bir an önce kavuşması dileğiyle:rendeer:
ya su stıcker olayını nasıl yapcaz aragorn78 ustune herangı bı begendıgım stıcker mı yaptırsam naptırsam bılemıyorum bıde garantısı bıtsın hemen taktırcam egzoz ama varmı bı tavsıyenız egzozla ılgılı
tr_select servıse sordum ne olursa olsun garantı dısı kalır motosıklet dedıler bana bende beklemeyı dusunuyorum bu smokehead egzozların fıyatı ne kadar kı
Ver bana 5500 e :cherry:
öncelikle herkese selam arkadaslar. Şu 2 3 gündür takipte olduğum gt250r gercekten çok hoş görüntüye sahip. Aklımı çabuk çeldi. Fakat bağzı olumsuz yorumlar kafamı kurcalamakta. Bu gün Karşıyakadaki satış mağazasına gidip motoru real olarak gördümgercekden çok iyi bi alet. Sanırım bende 2 ay içerisinde 2. motorumu (yani GT250R)'i almayı düşünüyorum.
Kafama takılan bağzı sorular var. Bunlar kısaca şöyle;
*Hyosung karbüratör'lü oluyormuş ST Kanuni İnjeksiyonlu. Aralarındaki fark ney?Hangisi daha çok olumlu? Benim bayiiden öğrendiğim kadarıyla injeksiyonlu olan 1000tl daha pahalı.
*Servis ve yedek parça olarak olumsuz yönde yorumda bulunan arkadaşların yaşadıkları gerçekten doğrumu?
*Orjinal eksoz garanti nedeniyle değiştirilemiyormuş.. Bu sebeple orjinal eksoz sesine dolgun mu? Görüntüde olduğu gibi sesiylede kendini gösteriyormu?
Şimdilik öğrenmek istediklerim bunlar. Araştırmalarım sürüyor. Belki benimde bi GT 250R'm olabilir.Herkese iyi forumlar
![]()
ya kardeşim var ya sana motoru satıp bu sitenin tarihine geçmek isterdim![]()
şaka bi yana sen cidden benim motorun o kadar mı ettiğini düşünüyorsun? bu arada sorumda çok ciddiyim dalga falan geçme durumu yok sakın yanlış anlama yani
Şu andaki piyasada 5000 ile 5750 arasında satılıyor 2007-2008 Modeller... :cat:
öncelikle herkese selam arkadaslar. Şu 2 3 gündür takipte olduğum gt250r gercekten çok hoş görüntüye sahip. Aklımı çabuk çeldi. Fakat bağzı olumsuz yorumlar kafamı kurcalamakta. Bu gün Karşıyakadaki satış mağazasına gidip motoru real olarak gördümgercekden çok iyi bi alet. Sanırım bende 2 ay içerisinde 2. motorumu (yani GT250R)'i almayı düşünüyorum.
Kafama takılan bağzı sorular var. Bunlar kısaca şöyle;
*Hyosung karbüratör'lü oluyormuş ST Kanuni İnjeksiyonlu. Aralarındaki fark ney?Hangisi daha çok olumlu? Benim bayiiden öğrendiğim kadarıyla injeksiyonlu olan 1000tl daha pahalı.
*Servis ve yedek parça olarak olumsuz yönde yorumda bulunan arkadaşların yaşadıkları gerçekten doğrumu?
*Orjinal eksoz garanti nedeniyle değiştirilemiyormuş.. Bu sebeple orjinal eksoz sesine dolgun mu? Görüntüde olduğu gibi sesiylede kendini gösteriyormu?
Şimdilik öğrenmek istediklerim bunlar. Araştırmalarım sürüyor. Belki benimde bi GT 250R'm olabilir.Herkese iyi forumlar
![]()
Ben bilemem arkadasım; 2000 km de; 5500e aldım ben 2007 Model... Bugün aldım...
Ben bilemem arkadasım; 2000 km de; 5500e aldım ben 2007 Model... Bugün aldım...
Sticker icin hasanpaşa ve kızıltopraktaki motorcularin altini ustune getirdim guzel bi sticker yoktu. Ben kendim ayarlayip grafigi ozalitciye flah disk te goturdum o da bilgisayardan sticker olarak bastirti.ya su stıcker olayını nasıl yapcaz aragorn78 ustune herangı bı begendıgım stıcker mı yaptırsam naptırsam bılemıyorum bıde garantısı bıtsın hemen taktırcam egzoz ama varmı bı tavsıyenız egzozla ılgılı