Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar şu full kırmızı hyo'ları nereden buluyorsunuz? Boyatıyor musunuz yoksa bu şekilde fabrika çıkışı hyo var mı?

Ekleme: Sahibinden.com'dan baktım, full kırmızı modeller de varmış. Yalnız başka bir sorun var, çoğunda renk soluk görülüyor, acaba çekimden mi yoksa güneşten solma gibi bir durum mu var?

Son düzenleme:
2006 modeller full kırmızı arkadasım.. cekim ii olmadığından soluk gözüküyiler :cherry:

slm arkadaşlar...Satıp bin pişman olduğum hyosung a tekrar kavuştum.kısa bi scooter deneyiminden sonra baktımki scooter bana göre değil kısa mesafe- şehiriçi için tekrar hyosung 250r aldım. 2007 model 7000 km de kırmızı siyah ve tiger egsozlu.görenler iki ss yi napacaksın diyor ama bu fiyat katagorisinde bu özelliklerde başka bi motor bulamadım.hyosung 250r dururken cbf250 ye, ybr250 ye,yzf125r ye para bağlamak istemedim.Bu fiyatlarda er5 var ama oda bana gelmez.Çok araştırdım sahibinden com daki tüm motorların secerelerini biliyorum nerdeyse:mrgreen: Benim kıstaslarım : şekilli olsun ,az yaksın çok kaçsın:) rakiplerinden açık ara önde olsun,ikinci eli sağlam olsun maksimum 6000tl olsun ama 2006 dan aşağı olmasın diyerek yola çıktım karşıma hyosungdan başka hoşuma giden motor çıkmadı.önceden de kullandım bildiğim bi motor olduğu için başladım temizini aramaya:silent:Gerçekten boyasız çiziksiz hor kullanılmamış bulabilmek çok zor heleki 250r lerde. Şans yüzüme güldü Balıkesirden buldum motoru tiger eksozdan başka değişeni yok ful orjinal çiziksiz diyebileceğimiz temizlikte(orjinal egsozunuda aldım).Resim çekmeye vaktim olmadı en kısa zamanda eklerim.Hergün 100 km garanti yolum var mutlu mesut gidip geliyoruz.Şimdi yan çanta ve yeni çıkan race arka çanta sipariş ettim onlarda gelince hepsiyle çekerim fotoları...600f de yatıyor garajda tek düşüncem satacağım zaman bu 600f in km sinin orjinal olduğunu nasıl anlatıcam alıcıya:p
neyse Yüce Allahıma çok şükür Allahım tüm motor tutkunlarına hayallerini nasip etsin Herkesin istediği motorlara bir an önce kavuşması dileğiyle:rendeer:

Hayırlı olsun gt 250rr ın güle güle bin:rendeer:

ya su stıcker olayını nasıl yapcaz aragorn78 ustune herangı bı begendıgım stıcker mı yaptırsam naptırsam bılemıyorum bıde garantısı bıtsın hemen taktırcam egzoz ama varmı bı tavsıyenız egzozla ılgılı

ya su stıcker olayını nasıl yapcaz aragorn78 ustune herangı bı begendıgım stıcker mı yaptırsam naptırsam bılemıyorum bıde garantısı bıtsın hemen taktırcam egzoz ama varmı bı tavsıyenız egzozla ılgılı

smokehead egzost öneriyorlar gt250r için. Ses güzel çıkıyormuş.... Ayriyetten yeni çıkan tiger egzoslar makineyi garanti dışı bırakmıyormuş... Arkadaşımın yalancısıyım :)

Beyler 5000 kredi çekip üstüne biraz ben ekleyip almayı düşünüyorum. 24 ay taksik aylık ortalama kendi hesaplarıma göre abesk olarak 250 ödücem.
İkinci el alıcağım için ortalama 6.000 civarlarında olucak alıcağım motorun fiyatı. ve kesinlikle st kanuni düşünüyorum:)
Aksesuarlar vs 1000 ytl tutar tahminen.
kask 300-400
mont 200
ruhsat 200 küsür
bellik 50
bakımlar vs derken etti 1000:silent::pale:
en az iki sene kullanıp askere giderken satıp harçlık yapmayı düşünüyorum sattığım parayla:queen::cherry:

Bana mantıklı geliyor. Başka türlü para biriktiremem ve 2-3 senenin sonunda elimde kaydadeğer birşeyim olmaz.
Yorumunuz nedir bu teorime :p

Son düzenleme:
tr_select servıse sordum ne olursa olsun garantı dısı kalır motosıklet dedıler bana bende beklemeyı dusunuyorum bu smokehead egzozların fıyatı ne kadar kı

öncelikle herkese selam arkadaslar. Şu 2 3 gündür takipte olduğum gt250r gercekten çok hoş görüntüye sahip. Aklımı çabuk çeldi. Fakat bağzı olumsuz yorumlar kafamı kurcalamakta. Bu gün Karşıyakadaki satış mağazasına gidip motoru real olarak gördüm :) gercekden çok iyi bi alet. Sanırım bende 2 ay içerisinde 2. motorumu (yani GT250R)'i almayı düşünüyorum.
Kafama takılan bağzı sorular var. Bunlar kısaca şöyle;
*Hyosung karbüratör'lü oluyormuş ST Kanuni İnjeksiyonlu. Aralarındaki fark ney?Hangisi daha çok olumlu? Benim bayiiden öğrendiğim kadarıyla injeksiyonlu olan 1000tl daha pahalı.
*Servis ve yedek parça olarak olumsuz yönde yorumda bulunan arkadaşların yaşadıkları gerçekten doğrumu?
*Orjinal eksoz garanti nedeniyle değiştirilemiyormuş.. Bu sebeple orjinal eksoz sesine dolgun mu? Görüntüde olduğu gibi sesiylede kendini gösteriyormu?

Şimdilik öğrenmek istediklerim bunlar. Araştırmalarım sürüyor. Belki benimde bi GT 250R'm olabilir. :) Herkese iyi forumlar ;)

öncelikle herkese selam arkadaslar. Şu 2 3 gündür takipte olduğum gt250r gercekten çok hoş görüntüye sahip. Aklımı çabuk çeldi. Fakat bağzı olumsuz yorumlar kafamı kurcalamakta. Bu gün Karşıyakadaki satış mağazasına gidip motoru real olarak gördüm :) gercekden çok iyi bi alet. Sanırım bende 2 ay içerisinde 2. motorumu (yani GT250R)'i almayı düşünüyorum.
*Hyosung karbüratör'lü oluyormuş ST Kanuni İnjeksiyonlu. Aralarındaki fark ney?Hangisi daha çok olumlu? Benim bayiiden öğrendiğim kadarıyla injeksiyonlu olan 1000tl daha pahalı.
*Servis ve yedek parça olarak olumsuz yönde yorumda bulunan arkadaşların yaşadıkları gerçekten doğrumu?
*Orjinal eksoz garanti nedeniyle değiştirilemiyormuş.. Bu sebeple orjinal eksoz sesine dolgun mu? Görüntüde olduğu gibi sesiylede kendini gösteriyormu?

Şimdilik öğrenmek istediklerim bunlar. Araştırmalarım sürüyor. Belki benimde bi GT 250R'm olabilir. :) Herkese iyi forumlar ;)

eksoz sesi olarak kalıbına yakısmayacak derecede kötüüü.karbürator enjeksiyon olayında da tam olarak bilmemekle beraber buradaki ustam hyoların daha iyi olduğnu soyledi.benim düşüncem değilll kimse yanlıs anlamasın...

ya kardeşim var ya sana motoru satıp bu sitenin tarihine geçmek isterdim :):)

şaka bi yana sen cidden benim motorun o kadar mı ettiğini düşünüyorsun? bu arada sorumda çok ciddiyim dalga falan geçme durumu yok sakın yanlış anlama yani

Şu andaki piyasada 5000 ile 5750 arasında satılıyor 2007-2008 Modeller... :cat:

Ben bilemem arkadasım; 2000 km de; 5500e aldım ben 2007 Model... Bugün aldım...

Karbüratör mü enjeksiyonlu mu tabiki Enjeksiyonlu karbüratör eskide kaldı karbüratör daha iyi olsa yeni motorlar neden enjeksiyonlu olsun,birde orj den hiç ses bekleme ses yok.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:31 AM ----------

Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

çalıntı falanmı

ÇALINTI FALANMI:) AMAN dikkat kardeş hayırlı uğurlu olsun 2000 km 2007 model satan bayağı gözünü karartmış : ) :) şaka bir yana hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin

Sticker icin hasanpaşa ve kızıltopraktaki motorcularin altini ustune getirdim guzel bi sticker yoktu. Ben kendim ayarlayip grafigi ozalitciye flah disk te goturdum o da bilgisayardan sticker olarak bastirti.
Simdi gorenler en azindan "eeggghh kanuni miymiiiiiiiis" demek yerine , fisildasarak " neymis bunun markasi yaw" diyip geciyolar. Daha az sinir bozucu :) :queen:

Not:Bu arada arkadaslar resim eklemeyi beceremedim. Yani dosya ekle secenegi yok burda :( yoksa eklicektim resmini.

Ekzoz konusunda sanirim tum servsiler garanti kapsamina cikar diyor. Sökülüp takilmasi kolay bi egzoz secin bence, servis zamani ve özelliklede muayene zamaninda orjinal egzozu takarsiniz, isinizi halledip yine abarth egzozunuzu takarsiniz. Muayenede motosikletleri desibel (ses) testine tabii tutuyolar, bilginize.

Servisle ilgili bir nokta daha arkadaslar. Bakim araliklarina yaklasik 3000km 'de bir. Ve bu bakimlarin ortalama 110 TL (yada kaziklandigim fiyat bu :silent: ) . Ben garanti kapsamindaki arabamin 30000km bakimini yetkili serviste 200 TL ye yaptirdim. Söyle diyim; Arabama 2 yilda 30000km ye toplam 450TL bakim parası verdim.
Ayni yolu motorla yaparsam 7 bakim ediyor = 800TL. Yani bu durum biraz OHAAAA degil mi ?baakimdan cakiyolar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar