Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Eyvallah dostum sağolasın,
Benim de içim gitmiyor değil ama ne yapalım, imkan olunca yine alırız kısmetse inşallah diyoruz.

hayırlı satıslar kardes...

zenon ve syah cam yaptırcam kardes sezon baslarken...

Son düzenleme:

asm

Arkadaşlar,
Aranızda 600F' e geçmeyi düşünen varsa,

Malum ekonomik kriz nedeniyle gözüm gibi baktığım, üstüne titrediğim, çok sevdiğim motorumu satmak durumundayım.
Beni tanıyanlar motor konusunda ne kadar titiz olduğumu ve motorumu bilirler. Yabancıya gitmesin istiyorum, alana şimdiden hayırlı olsun.

HONDA CBR 600F
2006 MODEL
20,000 KM.
GRİ-SİYAH

İlan detayları aşağıdaki linktedir:[/B]

http://www.sahibinden.com/_gs_plaka...sahibinden-92WQQaXQQ9457122WQQpXQQdisplayitem

Hayırlı satışlar hocam.

Motorunun (maşallah) ne kadar temiz olduğu jantların temizliğinden , arka dişlinin parlaklığından belli oluyor.

Şimdi 600F işim netleşse idi pazarlığa otururduk(gerçi ilanda pazarlıksız diyor) ya hayırlısı :)

Kıymet bilen birine gider ve daha iyileri olur inş.

selam uzun bi aradan sonra yazıyorum. motoru satmam lazım araba almıştım motoru bırakıp ama babamın işleri dolayısıyla ekonomik kriz :S motorumu satıyorum. 6.650 fiyat düşünüyorum. aslında 6 milyarda serviste 650 milyon harcadılar. elime 6000 geçmesi lazım. motor 100 km de daha 4000 devirin üzerine çıkmamış.. ilgilenen varsa mesaj atsın.. ilginize teşekkürler..

bu arada 1 kere kullandığım kbc kask, dainese mont dizlik ve eldivenide satıyorum.

msn adresi [email protected]

motor gri 2007 model..

Son düzenleme:
CelalKd;

1-İnönü Caddesi'nden, Hıfzısıhha'nın oradan, dağ tarafına doğru, Esendere tarafına doğru çık.Endy marketi geçince, Nevvar-Salih İŞGÖREN Anadolu Lisesi'nin karşısında, sağ tarafta bir motosiklet tamir-bakım atölyesi var.(Aynı zamanda, yedek parça-aksesuar ve kıyafet te satıyorlar),

2-Hatay Üçyol'dan Bornova tarafına giderken (Yeşildere yolundan), İller Bankası'na yaklaşınca, trafik lambalarının orada, yolun sol tarafında bir motosikletçi var.

Bu iki yere bak, çok güzel olmasa bile sonuçta güzel olan ve 4.000-4.500-TL civarı GT 250 R bulabilirsin (Tabii, ellerine düşmüş varsa).

Bu dediğim yerler, özellikle 2. yer, acil satılık motorları alıyorlar, az bir karla satıyorlar.

asm

selam uzun bi aradan sonra yazıyorum. motoru satmam lazım araba almıştım motoru bırakıp ama babamın işleri dolayısıyla ekonomik kriz :S motorumu satıyorum. 6.650 fiyat düşünüyorum. aslında 6 milyarda serviste 650 milyon harcadılar. elime 6000 geçmesi lazım. motor 100 km de daha 4000 devirin üzerine çıkmamış.. ilgilenen varsa mesaj atsın.. ilginize teşekkürler..

bu arada 1 kere kullandığım kbc kask, dainese mont dizlik ve eldivenide satıyorum.

msn adresi [email protected]

motor gri 2007 model..

Hayırlı satışlar Akif.

Senin motor sıfır ayarında hakkaten.

yha başından beri takip etseydin anlardın ne demek istediğimi.. düştümde motordan o yüzden hevesim kırıldı kullanmıyodum 6 7 aydır falan.. satıyorum şimdi.

faik hayırlı olsun bu arada ;)

Son düzenleme:
akıf saolasın kardes az daha gırmeseydın bı sonrakı motorumu gorecektın :D

By_StaR kardes ben cuma sabahı ıstanbuldayım cuma butun gun fuarda olucam...

yha başından beri takip etseydin anlardın ne demek istediğimi.. düştümde motordan o yüzden hevesim kırıldı kullanmıyodum 6 7 aydır falan.. satıyorum şimdi.

faik hayırlı olsun bu arada ;)

Yaw, 120. sayfadan bu tarafa takip ediyorum, galiba gözden kaçırdım.Ya da okudum, ama hatırlayamadım.Geçmiş olsun.
Ben de bu motordan almayı düşünüyorum, Sen :-"ben bile kullanamadım" deyince..."Allah Allah, neden ki, bu motoru kullanmak bu derece zor mu" diye geçti içimden.

alıcaksan benim motor satılık kardeş. ben 120 değilde 54 de falan vardım heralde :D öle hatırlıyorum :D:D hatta 53 de rize muabbeti yapmıştık. motoru kullanmak çokda kolay değil :D bide yerler mıcır doluysa...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar