Ehh be ya...
Bu motor satılır mı ya...?
vallahi, şu an param olsa sana borç verirdim(Ciddiyim)
Bu motor satılır mı ya...?
vallahi, şu an param olsa sana borç verirdim(Ciddiyim)
Arkadaşlar,
Aranızda 600F' e geçmeyi düşünen varsa,
Malum ekonomik kriz nedeniyle gözüm gibi baktığım, üstüne titrediğim, çok sevdiğim motorumu satmak durumundayım.
Beni tanıyanlar motor konusunda ne kadar titiz olduğumu ve motorumu bilirler. Yabancıya gitmesin istiyorum, alana şimdiden hayırlı olsun.
HONDA CBR 600F
2006 MODEL
20,000 KM.
GRİ-SİYAH
İlan detayları aşağıdaki linktedir:[/B]
http://www.sahibinden.com/_gs_plaka...sahibinden-92WQQaXQQ9457122WQQpXQQdisplayitem
arkadaşlar 3000-4000 lira arası gzl bi hyo gt250r bulunablr mi
Eyvallah dostum sağolasın,
Benim de içim gitmiyor değil ama ne yapalım, imkan olunca yine alırız kısmetse inşallah diyoruz.
selam uzun bi aradan sonra yazıyorum. motoru satmam lazım araba almıştım motoru bırakıp ama babamın işleri dolayısıyla ekonomik kriz :S motorumu satıyorum. 6.650 fiyat düşünüyorum. aslında 6 milyarda serviste 650 milyon harcadılar. elime 6000 geçmesi lazım. motor 100 km de daha 4000 devirin üzerine çıkmamış.. ilgilenen varsa mesaj atsın.. ilginize teşekkürler..
bu arada 1 kere kullandığım kbc kask, dainese mont dizlik ve eldivenide satıyorum.
msn adresi [email protected]
motor gri 2007 model..
saolasın asm. ben bile kullanamadım motoru açıkça![]()
yha başından beri takip etseydin anlardın ne demek istediğimi.. düştümde motordan o yüzden hevesim kırıldı kullanmıyodum 6 7 aydır falan.. satıyorum şimdi.
faik hayırlı olsun bu arada![]()
akıf saolasın kardes az daha gırmeseydın bı sonrakı motorumu gorecektın
By_StaR kardes ben cuma sabahı ıstanbuldayım cuma butun gun fuarda olucam...