Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Senin sorduğun hyosung ise ki öyledir anlatmana göre onda belki problemli gibi gösterilebilir.Fakat s&t kanunilerde parça sorunu yok:cat:

len ybrci gel msne ! anlatacaklarım var :p

Bişey danışmak istiyorum, gözüme kestirdiğim 2 seçenek var hangisini tercih etmeliyim??

http://www.sahibinden.com/degerinde_araba_ile_takas_olabilirWQQaXQQ10173874WQQpXQQdisplayitem

kanuni s&t bir çin değilmi? üretimi hyosung üretimden daha mı iyi? bin km olması iyi (ve gt250r yazısının 2 ve 5 rakamı olmaması tuafıma gitti)

http://www.sahibinden.com/memurdan_satilikWQQaXQQ11381749WQQpXQQdisplayitem

21bin Km de birde buna bakın..

hangisini tercih etmeliyim?

tabiki st............

Son düzenleme:
len ybrci gel msne ! anlatacaklarım var :p

Kanka bu aralar sınavlarım çok bayağı.Kafa dağıtmak için arada bir siteye bakıyorum.Msn'e bi girsem rahat bi saat çıkamıyorum.Şu başımı biraz rahatlatiyim geyiğin dibine vurcaz:queen:
Yaşasın ybr kardeşliği:bounce:
Dylancı olmam daha ağır basıyo ama:queen:

Bişey danışmak istiyorum, gözüme kestirdiğim 2 seçenek var hangisini tercih etmeliyim??

http://www.sahibinden.com/degerinde_araba_ile_takas_olabilirWQQaXQQ10173874WQQpXQQdisplayitem

kanuni s&t bir çin değilmi? üretimi hyosung üretimden daha mı iyi? bin km olması iyi (ve gt250r yazısının 2 ve 5 rakamı olmaması tuafıma gitti)

km farkı var onu geçtim hyonun 2006 modellerinde ağır kronik hastalık var alma derim 2006 sakın :cat:

st'de bi çok sorun giderilmiş durumda hemde

Kanka bu aralar sınavlarım çok bayağı.Kafa dağıtmak için arada bir siteye bakıyorum.Msn'e bi girsem rahat bi saat çıkamıyorum.Şu başımı biraz rahatlatiyim geyiğin dibine vurcaz:queen:
Yaşasın ybr kardeşliği:bounce:
Dylancı olmam daha ağır basıyo ama:queen:

sana bi burgman an 400 iyi gider :cat:

Son düzenleme:

2.seçeneği sakın elleme 2006zaten sorunlu makina bide 21000 km yapmış büyük ihtimal alanın elinde patlayacak, forumda geçende aynısı birinin başına geldi...
1. numaralı ağır basıyor ama kontrol ettirmek gerekli 08 model 1000kmdeki aracı ucuza veriyor gibime geldi??? bide kırmızıyı itici buluyorum tabi zevkler renkler tartışılmaz

cem_ali
genellıkle zarar goren parcalar ellerınde var...ama zor bozulan parcalar veya mekanık parcalar elerınde olmayabılır cok normal...nugun 4 buyu japonda bıle bır grenaj 2 ayda gelıoyor...ellerınde yoksa 1 ay ıcınde parcalar temın edılebılıyor...ankarada 4.44 motor st kanunı bayısı ve nerdeyse hergun ugrarım ama daha parca sıkıntısı yasayan arkadasa rastlamadım ordan bılıorum ve soluyorum...ne motor alırsanız alın mutlaka parca beklenecek bunu bıkere bılmek en doorusu...

< iLk@yy >
kardes ankarada ben pesın parayla st kanunı 2008 motoru yazın 8500 aldım plaka dahıl yanı anahtar teslım...ama baska bayı baska fıyata verır orasını bılemem...hyosungun ucuz satılması kadar dogal bısı yok ne yedek parca temın edebılıorlar ne de garantı olayı var ayrıca motorlar eskı teknolojı 2008 e gore...

faik tabikide öyle birde biliyorsun kadıköyde bir çok motorcu var ve rekabet hat safhada doğal olarak aynı marka model motoru satan bi çok yer var peşin para dedimmi taban fiyatlarını veriyorlar hepside düşük olması doğal satabilmek için
ama işi bilen iyi bir pazarlıkçı biraz daha ucuza alaiblir saten hyo alınmaz dedim 2006 kasa çünkü 8bini bile haketmiyor yani
st içinse 8bine iyi bir pazarlık yapılabilir diyorum aradaki 500 ytl ile en azından daha iyibir lastik takımı alınabilir yada egsoz xenon uygulamasıda yapılaiblir ıvır zıvır diğer görüş ekipmanlarıyla şeritti tank ped'di :cat:

orası ole ama ankarada rekabet ortamı yok tek bayıı var bu motoru satan...herkesın ıstegı gonlune gore olsun bu arada topıc ın yenı yılını kutlarım herkesın yenı yılı onlara sevgı saglık huzur mutluluk ve bol motorlu hıc kazalı yıllar getırsın...

orası ole ama ankarada rekabet ortamı yok tek bayıı var bu motoru satan...herkesın ıstegı gonlune gore olsun bu arada topıc ın yenı yılını kutlarım herkesın yenı yılı onlara sevgı saglık huzur mutluluk ve bol motorlu hıc kazalı yıllar getırsın...

inşallah usta :)

bu heriflerin bir tane bayisi var izmirde onuda merkez yerine allahın unuttugu yere açmıslar biz nasıl yapıcaz ya merkezden 20 km falan istanbulda ucuzmus oraya gelip mi alsak:)

inşallah usta :)

bu heriflerin bir tane bayisi var izmirde onuda merkez yerine allahın unuttugu yere açmıslar biz nasıl yapıcaz ya merkezden 20 km falan istanbulda ucuzmus oraya gelip mi alsak:)

istanbula gelip gidiceksin dönerken artı motorun taşınması için para vericeksin bi günde kaldın desen saten aradaki 500 ytlelik farkı kapatırsın gerek yok :queen:

yeni yılda herkes ıstedıgı motora kavussun...:p

amin faikcim :cat:

gecen sene bu zamanlar motorum olmasını ole cok ole cok ıstıodumkı allahım benım dılegımı kabul ettı bana bı gt250r verdı daha doorusu almama yardımcı olsun...hey allahım sen nelere kadırsın....

damlamasın mı evrencım...

guncel...yıne kıse kalmadı buralarda...

Son düzenleme:
hayırlı yıllar arkadaşlar
bu sorun st değilde hyo kullanan arkadaşlara
yedek parça temin etmek için ne yapılması gerekiyor? yada teknik servis olarak hangi servis bakıyor? özellikle istanbul avrupa yakasında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar