nesse bız konumuza canım motorlarımıza gerı donelım zaten bu aralar baya suresım tuttu ama her ana kar yagcak gıbı ankarada hava...
Geçmiş olsun hocam.İyileştiğinde bekliyoruz paylaşımlarını:cat:
Faik herkes motoru çekmiş garajına abi![]()
uzun zamandır hyosung almak aklımda var,geçen bir arkadaşımla konuşuyorum kendisininde motor dükkanı var ayrıca hyosung bayisi,anlattğını aynen aktarıyorum...
-yaw bende satıcam motoru alıcam bi hyosung yetmiyor atık 125 lik makine
-ben uzak dur derim
-neden?
-bir iki sene önce ben birine sattım 9000 ytl para saydı elime,2-3 kere izmite gitti geldi alan kişi 1100 km yaptı motor yağ akıtmaya başladı... 6500 ytl ye geri sattı...
ayrıca motor parçaları yok piyasada,sen arayıp sorsan var derler ama bayii olarak ben sorunca yok diyorlar ayna sinyal grenaj vs. gibi parçaları var sadece..
valla işin açıkcası bunları duyunca tekrar düşünmeye karar verdim,kimi övüyor kimi yanaşma diyor arada kaldım vallahir:
herhalde motordan motora fark var ki biri sorunsuz kullanırken diğeri servis servis geziyor...
yalnız şunu söyliyim gidişini gerçekten beğendim makinenin hele 125 den inip ona binince uçak gibi geldi vallahi.. :queen:
sıfır gt 250r ne kadr arkadaşlar
8735 bıldıgım kadarıyla...
uzun zamandır hyosung almak aklımda var,geçen bir arkadaşımla konuşuyorum kendisininde motor dükkanı var ayrıca hyosung bayisi,anlattğını aynen aktarıyorum...
-yaw bende satıcam motoru alıcam bi hyosung yetmiyor atık 125 lik makine
-ben uzak dur derim
-neden?
-bir iki sene önce ben birine sattım 9000 ytl para saydı elime,2-3 kere izmite gitti geldi alan kişi 1100 km yaptı motor yağ akıtmaya başladı... 6500 ytl ye geri sattı...
ayrıca motor parçaları yok piyasada,sen arayıp sorsan var derler ama bayii olarak ben sorunca yok diyorlar ayna sinyal grenaj vs. gibi parçaları var sadece..
valla işin açıkcası bunları duyunca tekrar düşünmeye karar verdim,kimi övüyor kimi yanaşma diyor arada kaldım vallahir:
herhalde motordan motora fark var ki biri sorunsuz kullanırken diğeri servis servis geziyor...
yalnız şunu söyliyim gidişini gerçekten beğendim makinenin hele 125 den inip ona binince uçak gibi geldi vallahi.. :queen:
arkadaşlar sitenize yeni katıldım bi sorum olacak aslında hedefim yamaha yzf r6 ama daha tecrübem yok inşallah ileride ilk başta sıkı bir eğitimden sonra hangi motoru önerirsiniz honda 125cc lik mi yoksa hyosung 250 mi
parça sıkıntısı olacağını sanmıyorum türkiyede heryerde kanuni bayisi var, teknik servisi var vs. vs.
yağ akıtmasına bişi diyemeyeceğim ama 2006 modeller harbiden çok sıkıntılıymış, 2-3 ay sonra alıyorum inşallah bende bi gt250r yeterince araştırma yaptığıma inanıyor ve 2007-2008 model max 8000 km 7000bin liraya kadar bir alış yapacağım.(Umuyorum)
bence korkmaya gerek yok, türkiye gibi bir yerde kanuni gibi bi markayı arkana almak içini rahatlatır(bence)![]()
parca konusunda da hıc bı sıkıntı yok...
sıkıntı olmadığını nerden biliyosun,eğer senin veya bildiğin başka bi motorun problemi olduysa süreci aktarırsan sevinirim...
bana bunu söyleyen bayii idi,terar sölim motor parçalarının olmadığı nezaman geleceğininde belli olmadığı söyleniyormuş kendilerine... ayna sinyal vs gibi parçalar için söylemedi..
dediğin doğru olabilir,öğrenmek açısından soruyorum