bakalım ben alana kadar st kullanıcıları olur burda heralde belkı onyargımı yener alırım motoru inşallah
olmazsa iice sıkıp kendimi para biriktirip kredi felan bir kawasaki ninja 250 alıcam belki bu arada diğer markalarda getirir 250 likler seçim yapma sansımız artar kawa girdiyse peşinden diğerleride gelir bence
ninjanın fiyatı 12.5bin ytl oldu hyo 9bin ytl tüm masraflatrıyla
artılarına eksilerine bakıcak olursak ninja daha ince bi yapıya sahip 125lik bir motorla 600lük arası bişe tek ön disk frene sahip bi motor (motor için yeterli olabilir ama herhangi bir arızada 2. bir frenin yok önde kurtarabileceğin bu benim düşüncem) aynı zamanda servis ücretleri biraz daha pahalı biliyorum
hyo yada st'nin eskilerine gelirsek markası fazla bilinmiş değil 4 büyük kadar ama stde kullanan arkadşlar war forumda çok memnunlar hyoya göre biraz daha az yakıyor:queen: bunun haricinde motorunu limitlere sokmadığın sürece bi sorunda yaşamıyorsun ninjada sürekli limit kullanan varmıdır bilmiyorum ama limit her motoru zaman içinde bozan devirler oluyor saten...
ninja 6 ileri hyo 5 ileri vitestir torkuda biraz daha yüksek biliyorum ninjaya göre son hızlarında ninja 20 km felan daha avantajlı sanırım ama bu biraz daha ince yapısından rüzgarı daha iyi bölebildiği için ve 6 ileri vitesinden 5 ileri vitesinde performansı gayet güzel:cat: birde lastik görünüşleri var ninjadaki lastikler yapıdan dolayı daha ince hyonunda fabrika çıkış lastiklerine çok güvenemiyorsun virajlarda lastikler ısınmadan yatmak tehlike arz ediyor değiştirmek gerek:farao: