ya asım sok motorun ustundekı aksesuarları ole sat 6500 e sende rahatla ınsanlarda rahatlasın bu kadarda olmazkı yaaa...
pahalı gelıosa almasın 7000 ytl gıtsın 0 ını alsın ne dıye cene patlatıosunuz yaaa kendı motorları olsa acaba ole satabıleceklermı dedıklerı gıbı fıyat kırabıleceklermı....
hıc yormayın kendınızı asım ılkay erhan bosuna konusuosunuz...ıstedıklerı motorları ıstedıklerı fıyattan alsınlar sonra orası arızalandı burası arızalandı dıye burda serzenıste bulunucklar cunku bu makınayı alıp 600 luk gıbı kullanıp motoru zorlayıp omru dolmak uzereyken o fıyata satmak ısteyenler var bu arakadaslarda o fıyatları gorunce bunlara pahalı dıyolar haklılar ama cıkıcak masrafları goz onune alınca cok haksızlar...
asım sok uzerındekı ekstraları ole sat emın ol o zaman daha fazla para eder motor....

r:
alıcılar azda olsa kendılerını satıcılar yerıne koysalar bole konusmazlar...
Haklısın Faik'cim.
Üstündekileri satsam beni zengin edecek şeyler olmaz ama motoru boş halde -görünürde - alıcı açısında iyi görünen bir fiyata satabilirim. (ve mutlaka sonrasında lastik,egzoz vs. takmak isteyecektir)
Neyse,kimseye birşeyler ispatlama çabasında değilim. Ben nasıl zamanında Hyo aradıysam Ankara'da ,benim gibi motor arayan biri çıkar. Fiyatta da anlaşırız bir türlü.
Bu işlerden anlayan,bu işe kafa yoran birisi zaten makul fiyatlar teklif ediyor.
Birinden biri ile el sıkışırız. Öldüm fiyatına da satsam fırsatçı adama vermem.
Elemanın biri bana demişti "bak bu motora ne kadar verebilirim demiyorum,ne kadar veririm" diyordu

hahaha "işine gelirse sat" demeye getirdi.
Daha dünkü çocuk değiliz. Pazarlık nedir,satış nedir,bir malın fiyatı nasıl biçilir anlarız az çok. (sözüm meclisten dışarı)
2007 model bir GT250R'ın kasko bedeli 6800 ytl'dir (Ekim ayı)
2006 model bir 600F'in kasko bedeli ise 11.300'dür.(Ekim ayı)
Bu rakamlardan aşağı alınabilir. Bu rakamların üstü ise motorların ekstralarına göre şekillenir.(ekstraları da olsa aman aman
Daha konuşuyorum yahu. Ben kime konuşuyorum sahi?
Bizimki de laf!
Motor zevk işidir 300-500 ün hesabı yapılmaz ki zevkin hesabı olmaz zaten

çabamız temiz olsun,güveniir bir arkadaştan olsun.Sıfır almak arabalarda dahil bana mantıklı gelmiyor,fiat çok düşüyor plaka takılınca onun için ikinci el temiz tercihim oldu hep benim
Ve buğün aldım motorumu İstanbul'dan Allah kısmet ederse hafta içi gidip otobüsle getireceğim 2007 model,güvendiğim,bildiğim bir motor,fiatını yazmayacağım ama değerinde aldığımı düşünüyorum
Hadi hayırlı olsun hocam şimdiden.
Hayırlısı ile motoru alıp gelirsin inşallah.
HFC'den birisinden aldın galiba.