Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Lastik sorun yaratmaz arkadaşlar rahatlıkla kalın takabilirsiniz,hızı ve yakıtıda çok etkilemez 2cm. genişliyor sadece,önemli olan mafsalın kurtarması.
evet aynen dediğiniz gibi satarken diyorum zaten plakalı 8 bin liraya veriyorum,zaten fabrikanın sahibiyle görüşmelerimiz oluyor 4 silindir yapmaları için uğraşıyoruz,ama ancak 2 sene sonraya,tamam motor normal yani düzgün bindikten sonra hiçbişey olmaz ama o fiyata değmez,bunu demek istiyorum. servis işinede bakıyorum daha 2 3 aylık motorların bu hale gelmesi beni çok üzüyor,nekadar sıkıştırırsan sıkıştır sıfır motor 2 3 ayda hurdaya dönermi,üzerindeki motor çapır motoru twin motor,kullanan arkadaşlarda gaza gelip çok yüklenince bide dediğim eksoz yağlamayı kesiyor yüksek devirlerde eksoz çıkışında türbilans fazlalaşıyor çıkan hava yakıtı fazlalaştırıyor,yağlamayı zorlaştırıyor.
uzun lafın kısası bu motora rr mış gibi değil 125lik ybr imiş gibi uysal binilirse hiç bişey olmaz.

Son düzenleme:

asm

YBR 125 kadar uysal binmeye gerek yokta 600RR gibi kullanmaya çalışmamak noktasında katılıyorum.

Neyse,

Geçenlerde -yaz başında aldığım- 120/70-17 ve 160/60-17 ebatındaki lastiklerimi taktırdım.

Motoru dün temizleme imkanım oldu ve birkaç foto çektim.

41814624uy1.jpg

25110094mi9.jpg

69613166dg4.jpg

Zincire gres sürmez olaydım. Deneme amaçlı sürmüştüm bir ay önce falan.

Sanayide bir arkadaş bana verdiği gresin akışkan olduğunu ve yüksek ısıya dayanıklı olduğunu söyledi. (Markası FAG;rulmanları ile ünlü bu marka)

Bende zincir spreyim olmasına rağmen sürdüm bu meleti denemek için.

Aman arkadaşlar gres mres sürmeyin zincirlere. Faydası noktası neysede motoru da,arka jantı da rezil etti bu gres.

Motor bakımdayken ustada temizlemeye uğraşmamış ve spreyi bunun üstünden sıkmış. O da gresi sulandırmış ve Allah ne verdiye sağa sola sıçramış melet :)

Dün gaz yağı ile gresi temizledim. Epey bir vaktimi aldı. (müstehaktır)

Sonra tertemiz ettiğim zincire ve arka dişliye zincir spreyini sıktım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok iyi etmişsin lastikleri orjinalleri çok kötü,çokta güzel yakışmış senin motoru görünce içim açıldı bee

asm

Lastiklerin markası Michelin Pilot Road bu arada.

Sağolasın Kardağ hocam iyi dileklerin için

Cakalaz, desenlerine alışmak biraz zaman alıyor :)

Asım hocam senin makine de çok güzelmiş doğrusu.Nazar değmesin, Allah kaza bela göstermesin:cat:
Bu arada ben de bugün benim motoru yıkattım.Yıkatmadan önce zincir temizleme spreyini de sürüp pislikleri akıttım.Gerçi hiç pislik yoktu ya:queen:
Herneyse motor yıkandıktan sonra cidden çok güzel oldu.Hani belki ne zamandır bu kadar temiz olmamıştır.Yıkayıp biraz kuruduktan sonra zinciri de yağlandı.Mis gibi oldu:p

180 / 55 mi o 170 / 60 gördüm burda güzeldi ama 180/60 yok galiba ölçüleri nedir merak ettim

ya delircem bi arkadas hanı ankaradan ıstanbula otobusun altına koyarak 125 ytl ye hyoyu getırdı ya o topıgı bulamıyom ya bı el atın delirdim :D

Son düzenleme:
yok ya en fazla kendı biletim 50 ytl en fazlada motora 100 ytl verırım.
150 ytl ye kaç km giderim haberin varmı senın enjeksiyonlu motorla :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar