Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet motoru düşürmenin azmiyle
koruma demirinin hyosung a nasıl takılacağını da buldum:flower:
http://www.rg-racing.com/RGProducts.../Products/ProductFields/&Width=500&Height=340
rigthsliderqj4.jpg

motoru düşürmekten korkanların bayramı bugün:p

asm

Smokehead'in sesi de öyle böyle değil tank gibi mübarek:queen:

Tiger takılınca katalizatör sökülmüyor. Kat. sökülse Tiger'da gürler.

Bir arkadaşın içi boşaltılmış egzozunu dinledim. Sonuçta bomboş egzoz. Onun çıkardığı sesle benim motorun egzoz sesi arasında öyle ahım şahım bir fark yoktu.

arkadaşlar bizim motor krank kesmemiş.çok şükür.elektirik arızasıymış:)sanırım iyice paranoyak olduk:)

İyi çok şükür :)

@mhyen bugün 100 kg lık motoru dönerken düşürdüm ehliyet kursunda :queen:

Ben 120 kiloluk motora öyle alışmıştım ki 1,5 ayın sonunda ne kadar yanlarsa yanlasın düşürmüyordum:queen:
Alışan için 160-170 kilo da çok olmaz heralde:p

Bu arada bana da en acilinden grenaj topuzu lazım:pale:

arkadaşlar yaz bitti sayılır son günler toplaşıp bir yerlere gidelim bir daha bulamayız böyle havaları pazar günü kopalım arkadaşlar

@mhyen grenaj topuzu dediğin mantar galiba yani şu resimdeki ben yanlışşlıkla koruma demiri yazdım:)
@huceyn bunlara takmak için yer yok o videoda takma yerinin nasıl açılacağını filan anlatıyo:cat:
bi de bişey dicem bunların grenajı söksek gt250 nin aynısı olur mu kafa kısmı hariç?:silent:

@mhyen grenaj topuzu dediğin mantar galiba yani şu resimdeki ben yanlışşlıkla koruma demiri yazdım:)
@huceyn bunlara takmak için yer yok o videoda takma yerinin nasıl açılacağını filan anlatıyo:cat:
bi de bişey dicem bunların grenajı söksek gt250 nin aynısı olur mu kafa kısmı hariç?:silent:

Gt250 ile pek farkları yok zaten.Grenajları söksen işte hemen hemen aynı şeyi elde edersin.Fark olarak direksiyonları ve direksiyon açıları farklı(gt250 çok rahat), gt250r'de önde çift disk fren var, aynalar sinyaller farklı işte.Bir de gt250r'de azcık daha yatıyosun direksiyon açısından dolayı:cat:

Aynı comet gibi far olsa ve de kafa grenajı olmasa dediğin olur da bu şekilde cidden kötü durur.Sen bence grenaj topuzunu öğren iyice.Bir tane benim motora da taktıralım:cat:
Ayrıca çizik dediğin motorun nazarıdır.İllaki olacak:p

ben motoru alıyım da 1-2 ay sonra sana fotorafını atarım bi tane boya klmaz bi yerinde:p
o topuzu öğrendim çok basit birşey:cat:
sadece motorun grenajını filan sökmek onları bilmiyorum...

Topuz basit bir şey de takması değil işte:queen:
Bildiğin ustaya götürüp grenajları söktürüp taktıracaksın işte mesele o:cat:

eğer giderken kaza yaparsanız çok tehlikelidir normalde düştüğünüzde motorda sürüklenerek gelir ama bu topuzda düştüğünüzde motor topuzun üstüne gelicek ve takla atmaya başlıycak motor bu takla esnasında üstünüze bile gelebilir çok tehlikeli bu konu çok tartışılmıştı ve zararlı olduğuna varılmıştı tamam durduğu yerde korur ama giderken düşünmek bile istemiyorum hem motordada kötü durmuş

topuz niye takla açtırsın ki o da sürünmez mi?
bence lastik yanlamasına gelirse takla açar...

Şöyle Motorlarınızın fotoğraflarını koysanızda gözümüz gönlümüz açılsa yaw.

topuz niye takla açtırsın ki o da sürünmez mi?
bence lastik yanlamasına gelirse takla açar...

zaten topuz olduğunda motor ya topuzla direksiyona yada topuzla tekerleklerin yan kısımlarından yere değiyor grenajın kırılmamasının sebebide bu ama dendiği gibi takla atma riski çok yüksek..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar