Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba Arkadaşlar Yeni Üye Oldum ve nerdeyse tüm yazılanları okudum birsey sormak istiyorum
Hyosung GT 250 R Alacağımda

Yakıt Konusu Nasıl Çokmu yakıyor ?

Ayrıca Ne Tarz Benzin Kullanıyorsunuz ?

1 Hafta içinde ALmayı DÜşünüyorum

Ve Daha önce Vitesli Kullanmadım Tavsiye Edermisiniz.

Şimdiden TŞkler

Son düzenleme:
nası vitesin geçmediğini,tamir edilebilirmi edilemezmi?sadece 2006lardamı var dha sonrakilerde bu problem yokmu?

OSMAN 22 : Tabiki yakısıyorsun :) motora herkes yakısıyor zati :p

Medalord : 95 oktan benzin kullanılıyor ve cok yakmıyor.. Bence Türkiye de kullanılacak en ideal motorlardan birisi...

Vitesli kullanmamış olabilirisn ama bunu yawasça öğrenirsin zaten kolay :p

faik nerelerde yahu aldı motoru gitti ?

bişi dicem bu motorun ikinci el satımında sorunlar yaşanıyormu? çabuk satılamayan bir motormu?

asm

Faik şu an motorla keyif yapıyor. :)

Nete girme imkanı olmuyormuş.

Çabuk satılamayan bir motor değil GT250R. Bilhassa çabuk satılan bir motor mantıklı bir fiyat çekilirse. Bazı arkadaşlar 1-2 ay kullanıp satıyorlar hatta. (haftası dolmadan satanlar var)

Sözüm meclisten dışarı da bindiği motoru bakmadan bu motora çamur atan arkadaşların iddia ettiği gibi değil bazı şeyler.

Faik şu an motorla keyif yapıyor. :)

Nete girme imkanı olmuyormuş.

Çabuk satılamayan bir motor değil GT250R. Bilhassa çabuk satılan bir motor mantıklı bir fiyat çekilirse. Bazı arkadaşlar 1-2 ay kullanıp satıyorlar hatta. (haftası dolmadan satanlar var)

Sözüm meclisten dışarı da bindiği motoru bakmadan bu motora çamur atan arkadaşların iddia ettiği gibi değil bazı şeyler.

faike selamlarımı ilet o zaman.

o sözünde haklısın altındakı makınaya bakmadan yada baksana bu makınayı kullanmadan tecrubesı olmadan sagdan soldan duyduklarada ınanmamak gerek.. piyasa duzelsınde bende alayım birtane :)

asm

İletirim selamını

Alırsın inş. sende ilerde. (kışın çok düşük rakamlara satanlar var)

Adam misal 600RR'a biniyor. Tutuyor "bu makina 5 para etmez" diyor.

Ula seninkinin yanında elbette 5 para etmez. Seninki 15 ise bu 5 eder işte ancak.

Bu makina bu işe başlayacakların -ve bir süre sonra muhtemelen geçiş için satacağı- veya bu işe heves etipte güçlü birşey alamayacakların alacağı bir makina.

Diyeceğim ;her denilene belli ölçüler çerçevesinde kulak vermek lazım.

Nihayet motorunuza güveniniz gelmiş,maneviyatınız düzelmiş.Kendi kullandığınız motosikletin artı ve eksilerini açık yüreklilikle kabul edip,motosikletinizi sevmeniz herşeyden önemlidir.Sağlıcakla...:cat::bounce:

arkadaşlar sonnda bılgısayardakı problemı hallattım galıba yenıden burdayım...hıc bıyere kaybolmadım....

rodajımı bıtırmeye calısıorum suanda motor 560 km ye geldı...ve gayet memnunum....
sız neler yapıosunuz ozledım sızlerı....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bu motorda devir kesme zamazingosu yokmuş
bi ara gaza geldim alsam mı diye tarz değiştirip ama hem bu sorun hem de kullananların söylediklerine göre vazgeçicem sanıırm.
suzuki'nin yandanı değil mi bu marka.. yani arkasında suzuki var gibi bişey..
anlamadım valla şikayetleri.

arkadaşlar sonnda bılgısayardakı problemı hallattım galıba yenıden burdayım...hıc bıyere kaybolmadım....

rodajımı bıtırmeye calısıorum suanda motor 560 km ye geldı...ve gayet memnunum....
sız neler yapıosunuz ozledım sızlerı....

faik naber yahu asm ile selam yolladım sana :) merak ettik anlat ne var ne yok ne yakıyor motor artıları eksılerı yaz bakalım yahu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar