Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet st kanunın sıtesınden kullanım kıtapcıgını actım baktım ılk 800 km 1/2 tur gaz kolu sonrakı 800 2/3 tur gaz kolu gaza ızın vermıs bu demek oluyor 1601 km de devır kesıcıye gırebılır motrum...allah kısmet ederse oda okul baslarına denk gelır sole bı turlarsın kardes...

o adamın soledıgıne gore devır kesıcı varmıs ama bılmıorum motor nasıl bı tepkı verıyor devır kesılırken noluyor onuda gorcez allah kısmet ederse benım motorda...

şşşşt dedikodumu yapma:p

kuşadası festivaline gittim bugun,

st kanuni gt250r baktım ustune oturdum falan

adama sordum devır kesıcı varmı valla bılmıyoz kardes bi enjeksiyon var herhalde dedi :pr:

töbe çektim, gaz kolunu bı cektım kople sinyal aparatıyla döndü :queen:

ineyim dedim çat ses meğersem sağ grenajın vidasını takmamışlar :queen:

abi kanuni bu işi aldıgı nerden bellı montaj bile yarım yamalak :queen: bide tanıtıma getirmiş o motoru :queen:

senden bişe isteyende kabahat :queen::queen:

yha peki bu st kanuni çıktı da hyosung daha bu modeli üretmeyecek mi benim kafam karıstı yaff :silent:

walal arkadaslar benım bildiğm kadarıylada devir kesıcı var dıolarr servis öyle demiş bizim arkadasa var demiş enjeksıyonda var demısler ama yinede bellı olmaz

st kanunı zaten hyosung kardes...sadece turkıye ye global motor yuzunden st kanunı adı altında gelıyor bu motorlar o kadar zaten heryerınde hyosung amblemını gorebılırsın ozellıkle motor blogunda....motorda enjeksıyonda devır kesıcıde var mrk etmeyın...

arkadaşlar ben motoru aldım ama daha noterden motoru üstüme almadım nekadar tutuyor bizim motorlar noterde devri bilginiz varmı

Arkadaşlar,

2008 St KAnuni Gt 250r ve Gt 250 comet ile ilgili hem Kore deki firmaya hem de Kuralkan'a sorular yazdım ve sağolsunlar her iki yerden de kısa sürede dönüş oldu.BUnları sizlerle paylayayım dedim. GElen maili aynen yapıştırıyorum..

Sayın Yunus Koçak,

GT 250 R modelimizde eski tiplere göre bazı farklılıklar aşağıdaki gibidir;

1. S&T Kanuniler devir kesiciye sahiptir. Eskilerde ise devir kesici yoktur.

2. Eskiler Euro 2 S&T Kanuniler ise Euro 3 tür.

3. Eskiler Karbüratörlüdür S&T Kanuniler çok noktalı enjeksiyonludur. Enjeksiyon sistemi Bosch tur.

4. Susturucular farklıdır. Eskiler tek katalizörlüdür. S&T Kanuniler ise çift katalizörlüdür.

5. S&T Kanuni GT250 de yeni tip gösterge kullanılmaktadır.

6. S&T Kanunilerde oksijen sensörü bulunmaktadır.

7. S&T Kanuni Motor gücü 21,5 kW, Eskiler ise 20,5 kW dir.

8. Motor Avans ayarları farklıdır. Eskiler 13 derece, S&T Kanuni 10 derece.

9. Alternatör güçleri farklıdır. Eskiler 210 Watt, S&T Kanuni ise 250 Watt tır.

10. Motor Dayanma limitleri farklıdır. Eskiler 10500 devirdir. S&T Kanuni ise 11000 devirdir.

Belirtilen özellikler haricinde S&T Kanuni modellerimizle ilgili her türlü konuda aklınıza gelen sorulara yardımcı olmak isterim.

Saygılarımla

C. Burak KIRAY

S&T Kanuni Satış Koordinatörü

vayy bilgilendirme super aklımda olan butun soruların cvpları burda tskler paylasım ıcın

çok teşekürler hocam paylasımın için bence çok iyi zaten alcaktım bunu görünce heveseım dahada arttı

Krank Kesici olması cok büyük bi artı bence çünkü ülkedeki gt250r ların buyuk sorunu bu lanet krank oluyor

arkadaslar stkanunı motora 171 kılo demıs R6 daha hafıf 166 kılo 250cc motora gore ağır walla alısana kadar anlasılan ben zorlanacam

abi bak adamlar herşeyi düşünmüş işte erhan abicim sana bi gt250r yakışır :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar