@hllmr sağol,yardımcı olduğun için
Şimdi ben gidip bakacağım görsel olarak beğenirsem,sonrada ustamı götüreceğim.
2 kere gitti msjim
Commander_05 motorun güzelmiş beyazın ayrı bir güzelliği var bende özellikle beyaz aradım aldım buna mavi manetler ve mavi arka artçı ayaklıkları çok güzel uyar bilgin olsun sezon başlamadan bende mavi manetler ile değiştirmeyi düşünüyorum sahibinden de var tavsiye ederim.

banada lazım ama ne kadara yapıyor acaba ve orjinalden farkı olmayacakmı?slm arkdaşlar geçenlerde bahsettiğim ön far camını zeytinburnunda zeus cam yapabileceğini söyledi yardımcı olabilecek arkadaş var mı bana veya böyle bir ihtiyacı olan?
slm arkdaşlar geçenlerde bahsettiğim ön far camını zeytinburnunda zeus cam yapabileceğini söyledi yardımcı olabilecek arkadaş var mı bana veya böyle bir ihtiyacı olan?
Ciddi konuyu bölüp geyiğe vuruyorum biraz ama
"Ruj hediyeli motor" başlıklı ilanın başlığı "yaza ateş gibi girin" olarak değişmiştir, fiyatta 4250 olarak değişmiştir.
Sahibinden.com cok garip bi site ya, acıklamalar olsun başlıklar olsun.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-yaza-ates-gibi-girin-73667835/detay
slm arkdaşlar geçenlerde bahsettiğim ön far camını zeytinburnunda zeus cam yapabileceğini söyledi yardımcı olabilecek arkadaş var mı bana veya böyle bir ihtiyacı olan?
Zeytinburnundaki camcıya birimiz bizim motorları gösterse çok iyi olurdu.Ben çalıştığım için hiç dışarı çıkamıyorum.eğer uygun fiyata yaparım ve olur derse birlikte yaptırırız, sanırım 3kişi olduk cama ihtiyacı olan?
Rujcunun motorununda kozmetik dışında ciddi problemleri olduğunu sanıyorum bizim motorları daha önce hiç 4250tl ye ilanını görmemiştim.Motoru yağsız bırakmıştır bakmamıştır yatak sarmıştır,egzantrikden ses geliyodur vs.
Bi krank piston değişse nerdeyse 1000tl
Bi egzantrik 400lira desek
Kozmetiğede 300lira harcasanız (çıkma parçalarla)
Göstergesini yaptırmadığınızı farzediyorum çünkü gösterge 500liradan fazlaydı son baktığımda...
Motoruda bi şekilde 4000bine aldınız
58000e 2007 karbüratörlü ve göstergesiz bir motora sahip olmuş olursunuz.
Bu motorda ne balata ne hava filtresi ne buji kalmıştır bunlarıda değişmek lazım alırken ama onlara hiç değinmiyim 2009-2010model parasını çoktan harcadık zaten:queen::queen: