[/COLOR]arkadaslar bu gtr lar için lastıgın tam bırlestıgı yerdeki camurluktan nerde bulurum gtrlar ıcın var bılıyorum ama kullanan varmı srad 750 ve r1lerın kuyrugunun altında olan camurluktan lastıgı 0 kavrayan
bizim motorlara benziyorda ne demek tulgacan :queen:
"acayüp" e sorsana yahu :cat:
bu arada şimdi esensehire geciyorumbenimde işim orda barem ordan yukarı
işyeri bareme yakın degil dimi gıdon pad alıcaktım hemde tanısmıs olurduk
:rendeer:
"acayüp" e sorsana yahu :cat:
bu arada şimdi esensehire geciyorumbenimde işim orda barem ordan yukarı
işyeri bareme yakın degil dimi gıdon pad alıcaktım hemde tanısmıs olurduk
:rendeer:
Umraniye Karfurun oraya gelirsen suan isteyim. Yanimda var teslim ederim, profilimde telim var...
slm arkadaşlar motorumda zenon far var ama gece nerdeyse yok denecek kadar düşük herkeste bu böylemi aceba zenon kullananlar...yoksa sadece benim motorumdamı bir sorun var ve ışık çok dağınık
@ serkan;
kardeşim vallahi hyosung aldığına binpişman olduğunun farkındayım. fakat senin sorunlu motor aldığın düşüncesindeyim.çünkü hyosung olarak benim motorumu deneyip karar vermiştin; herhangi bir sorun da yasamamıstık ki o kadar dağları gezdik
umarım kısa zamanda parçalara ulasırsın; sahibinden.com'da muharrem bey var; linkini bulursam yüklerim; bir bak sen de; onu ara da sor bakalım parçaları...
en çok merak ettiğim şu vergi indirimi hyosung un 2.elini ve 0ını ne kadar ekileyeceği? artık 4000tl ye 2008-2009 hyo alabilcekmiyiz yoksamoralinizi bozmak gibi olmayayım ama 250cc ve altı motosiklet sahibi herkes şuan zararda.buna bende dahilim:mrgreen:
Normal olarak 2. el düşmesi gerekecek ama önce satmak isteyenler direnecektir eski fiyatlarda, sonra CBR250'lerin de 2. el piyasasının oluşmasıyla düşecektir ancak kısa vadede sanmıyorum...
Ama düşürmeniz gerek Hyo'cularBiz de alabilelim :cherry:
serkan silindiri aldım. elimde şu anda. içinde yalnızca konikleşme var bir miktar. eminim benim motorunkini söksem daha fazla vardır. piston üst kısımlarda normalken aşağıya indikce bollaşıyor. işte konikleşme bu. yalnız bu olay öyle bir sese sebep olecek birşey değil. böyle bile epey çalışırdı bu. şu yağmug dinsin de abdullah ustadan bakayım pistona inş. piston bulunca da doğru rektefiyeciye