Arkadaşlar depo kapak etiketini "ShowDown" kullanıcı adlı arkadaştan almanızı tavsiye ederim, elinde 7-8 tane var sanırım şuanda ve kaliteli ürünlerdir. Ben 3 tane getirmiştim, birini kendim kullandım, birini Ahmet kardeş aldı birinide rich34'ün hyoya takito tikuto yaptık. Satma amaçlı getirtmediğim ve talep durumunu düşünmediğim için fazla getirtmedim ve tekrar getirtmeyide şuanda düşünmüyorum bilginiz olsun. Lakin gidon pad yanında talep olacak olursa belki tek kargoda işlerini görmek isteyenleri düşünerekten onuda getirip set olarak satabilirimde belli olmaz, ama şuanda benden depo kapak etiketi istemeyiniz çünkü yok.
Ayrıca tankped'lerde sadece elimdekiler var, ondanda getirtmeyi ve satmayı düşünmüyorum, sahibinden.com da en ucuzu zaten 10tl den başlayan fiyat ile satılıyor, bende aynı fiyata satıyorum, elimde 5 tane kaldı tankped ve dediğim gibi ondanda daha sonraları bile getirttip gidonpad ile birlikte set olarak dahi olsa satmayı düşünmüyorum.
Şuan için tek hedefim toptan olarak 100 tane yaptırdığım ve 1 haftadır çıkmasını beklediğim "GİDONPAD"lerdir. Siz değerli arkadaşlarım ve dostlarımdan gelen talep ve piyasadaki eksiklikten kaynaklanan durumu bazı vatandaşların fırsata çevirerek 50tl gibi asla etmeyecek abart bir fiyatla satmaları, hatta yurt dışında bile örneğin hyosungsource.com sitesinde bile, daha çok beyaza kaçan bir renkteki gidonpad'in 25tl + kargo ile satılmasını protesto etmek için, birazda ufak tefek oluşmuş masraflarımı karşılamak için bu gidonpadleri ürettirmiş bulunuyorum. Emeğimin karşılığını cüzzi bir kãr ekleyerek alacağım buda sanırım hakkımdır. Ama bu kãr'ın 50tl gibi fiyatlara satanların ettiği kadar çok çok çok yüksek olmadığına emin olabilirsiniz.
Öyle olsa, komisyon ve kargo dahil 15tl olmazdı. Bana 20tl den bile satabileceğimi söyleyen buradan arkadaşlar olmasına rağmen ben sizleride düşünerek ve birazda sürümden kazanma düşüncesi ile hızlı satılması için en iki taraf içinde olabilecek en güzel fiyatı belirledim.
Sabah 10:00 - 10:30 gibi Kartal'dan teslim alacağım etiketleri. Öğlen yazdıklarımı ve güzergahlarımı lütfen okuyunuz, o civarda olanlar yarın "GİDONPAD"i elden 12 tl ye alma fırsatını kaçırmasınlar. Yoksa 15tl ye sahibinden.com dan almak zorunda kalabilirler. Ürünün yanında "CEMRE MOTOR"dan 15TL lik fiş kesilerek gönderilecektir...
İlginize teşekkürler..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:43 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-az-hasarli-hysung-41710741/detay
Durumu krtik olupta ölüsü yeter diyenlere duyurulur. Bi göz atın yine, fiyat 3500tl.