Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sad0 sağolasında beğendiğim motoruda kaçırmak istemiyorum... Ayrıca Daha önceden hiç motorun m si hakkında bilgim yok.Buna alışmam zaman alırmı? Bir de alım satım işlemlerini direk noterden yapıyoruz demi? Ve kaç gün sürüyor? Alım-Satım işlemlerindeki bütün masrafları alıcımı karşılıyor?

daha bu hafta yeni hallettim....

noter satışı 226 ruhsatın iki yaprağını da değiştirdim ek bir kağıtlarıyla beraber 120 tl de o tuttu..toplam 346 tl...hepsi tuttu..
bazı yerler aynı gün ruhsatı veriyo bazıları yani benim aldığım yer bir hafta sonra gel diyo oda senin motorun bağlı olduğu yere bağlı artık...

Benim Noter Satışım 321 TL tutmustu. İl değişikliği vardı sanırım o yüzden :)

Benim Noter Satışım 321 TL tutmustu. İl değişikliği vardı sanırım o yüzden :)

bencede il değişikliliğinden kaynaklanıyordur o fiyat,ben cbrı alırken 230tl vermiştim arkadaşım hyo alırken 256tl verdi,ne o öle 321tl ben arabayı alırken 266tl noter parası verdim sen çok vermişsin:cyclopsan

cako kardeşimin motoruna air brush yapmıştım bende ahanda burda
dsc01626z.jpg

beyler fotodaki gerçekse süper olmuş ama fotoshopsa yinede güzel olmuş:wiinkk:

Arkadaşlar bilgiler için teşekkürler....Motor'u alacağım daha sürüş bilgim yok şaka gibi olacak :)) kursa yazıldım yazılı sınav 26 aralık direksiyon dersi de 30 ocağa ertelenmiş.Bütün sınavları bitirip emniyetten ehliyeti almam 15 şubatı bulur.Aşağı yukarı motor 2 ay garajda yatacak gibi... motoru alacağız eve nasıl getireceğiz onu da düşünüyorum :))) Acaba şimdi değilde ehliyet alınca bir motor almaya kalksam fiyatlar yükselirmi aşağı yukarı 2 ay sonra_?

Ben de senin durumundaydım bundan bir önceki sınavda. Motoru ekimde aldım. Ama ehliyeti aralıkta alabilecek durumdaydım. Ben motoru aldım. Ama ehliyeti almadan üzerine binmedim. Zaten kursun verdiği toplamda bir saatlik eğitimin dışında hiç motor deneyimim de yoktu. Motoru bir ford transitin içine koyduk. Motor devrilmesin diye de üzerine bindim. Motorun içinde benzin olmadığı için benzinciye gittik. Pompacı her zamanki alışkanlıkla minibüse mazot koymaya çalışırken adamı zor durdurduk. Minibüsün kapısı açılıp adam beni motorun üzerinde görünce şaşırdı tabii. Eve kadar öyle geldik. Zaten yol kısa idi. Babam bizden bile hızlı gittin diye dalga geçiyordu. Motoru güç bela minibüsten indirip apartmanın girişine koyduk. Haftada bir motoru olduğu yerde çalıştırıp bırakıyordum. Aralık'ın ilk haftası ehliyetimi aldım. Motora üç dört defa bindim. Her bindiğimde de yağmur yağdı. Şu an 78 km'deyim. Aslında Ehliyeti aldıktan sonra motoru almak daha mantıklı. Ama motor alacağım diye koymuştum kafama bir kere ve ilk fırsatta da aldım. Umarım senin için de hayırlısı olur.

yardım edermısınız.....

Herkese Selamlar arkadaşlar;
Benim söyle bir kaç sorum olacak deneyimli arkadaslara ,yardımcı olursanız sevinirim.
gt 250 r 2007 kullanıcısıyım motor ilk çalışmada çok nadir de olsa tek silindir çalışıyor yaklaşık 3-5 Dk sonra normal bi şekilde sorunsuz çalışmaya devam ediyor.Fakat ortalama 1 saat yolculukdan sonra bir yerde bi çay içecek kadar kaldığımda makına tek çalışıyor bazende hiç çalışmıyorum yani arkadaslar benım motorsıkletım sogukken problem çıkartmıyor ama ısınınca tek calısmayla baslıyo sorunlar .
2 .Sorunum motorumla 30dk veya 1 saatlık bı yolculuga cıktıgımda normal bir şekilde giderken motor birdenbire kendını stop ediyor.Duruyoruz mecburen tekrar bastıgımda alıyor ama vitese takınca birden bire stop edıyor 1-veya 2. vites fark etmıyor stop edıyo hemen yaklasık yarım saat kadar beklıyorum problem kalmıyor ama devam edersem yola stop etme olayı sureklı devam edıyo...
Yardımcı olabılırsenız sevınırım tesekkurler

2. SORUNUN CEVABI ;

Merhaba arkadasım. Eğer motor seyir halindeyken tekleme yaparak stop ediyorsa; snra kenarda durup 3-4 dakika bekledikten sonra yine sorunsuz calısıyor; biraz gittikten sonra tekrardan aynı sekilde stop ediyorsa sorunun beyinden :)

Elini cebine atman gerekecek :bounce:

tesekkur ederım dostum.
Seyır halındeyken direk stop edıyo tekleme yapmıyor.Tekrar marsa bastıgım da sorunsuz olarak çalışıyorum ama vitese takınca stop edıyo yaklasık yarım saat falan beklıyorum sonra duzelıyor..

Valla tam olarak bir yorum yapamayacağım bu duruma...YaLNız Beyin arızaları bu tip belirtiler gösteriyor...
Yine de servisin bakması gerekiyor...Elektrik aksamında da bir sorun olabilir. Bujilerden vs...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar