Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Herkese selam cakalaz kardeş tekrar hayırlı olsun motorun bakma milletin dediklerine bu camiada herkes motoru alır almaz ilanını koyar bakalım taliplisi var mı diye? benim sorumsa tamamen bizim aramızdaki muhabbetle ilgili. benim 2008 model egzoslu falan motoruma 5750 fiyat biçtin sen 2007 modele 7250 istemişsin. :silent:biraz garip geldi bana yanlış mı düşünüyorum? :pr:

HeHeHe :queen:

Kardeşim benim motorun iLanı Gırgırına o sekilde yaptık.. Zaten aktiflestirmek değildi niyetimiz :silent:
Ben senin motoru görmeden fiyat verdim; Unutma Alıcı az teklif verir Satıcı cok para ister ama sonunda ortası bulunur :cherry: Ben 2 yaz satmam motoru; ama 7000 vren olursa veririm tabi :rendeer::wiinkk:

hayırlı olsun kardeş allah güle güle binmeyi nasip etsin valla ben ilanı güncelledim göz koyduğum motor elden kaçmak üzere o yüzden abarttım 6000 verene motoru vercem zaten daha aşağı düşemem yoksa istediğim motoru alamam neyse eğer olurda ben satmadan eleman motoru satarsa da bende en azından önümüzdeki seneye kadar binicem artık her işte bi hayır var demek lazım.

İlanı bi gönder sene kanks :p

Bu arada işin sakası ben 5500 e 2300 km de ; sıfır gibi motor aldım; cok temiz rodaj yapmıstı arkadas... Yani 6000 civarlarına satmamız zor gözüküyor :silent: AmA İLanı yüksek vermek iyidir...

selamlar..önclikle çako kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah kazalardan belalardan kem gözlerden saklasın amiiinnn.. inşaalah bende bu hafta sonu hyolanacağım 5500e 2008 5binde alacağım kısmet olursa gerçi son noktayı koymadım ama biraz daha kırmya çalışacağım şöle 5bin civarı :) arkadaşlar nötr bi yorum görmedim bu st hakkında ya iyi güzel deninliyo yada berbat diyolar anlamadım.bence tamamiyle kişinin beklentisiyle ilgili bi durum.altındaki 250cc olduğunu bilip ona göre kullanırsan bence seni üzmez.ben hyoyu sınıf atlamak için alıyorum tek amacım pişmek..çünkü tecrübe hayat kurtarır... çako tekrar hayırlı olsun..

MeHMeT ; Bak sen alacaktın ben senden çnce aldım ortada bişi yokken gördün mü :queen:

: )

Arkadaslar şuan kafam bi milyon oldu. Şu 4 5 gündür her yorumu en ince ayrıntısına kadar okudum ve artık biri bana ciddi anlamda yardımcı olsun. Öğrenci halimle büyük bi yükün altına girecem ve bu yük karşılığında tatmin olmak istiyorum açıkcası..
Bir çok kişi hyo ve st kanuniden şikayetci ve bi o kadar kişide memnun.. Aklımı çelen diğer motor ise ninja 250r.. Bu da beni aşırı zora sokcak. Tabiri caizse 2 3 yıl soğan ekmek yiip alıcam.. Eğer hyo olrsa bu kadar zorlanmıcam fakat kafamda bu kadar tilki varken hiç bi türlü rahat edeceğimi sanmıyorum :salut: Ne yapmam gerektiği konsunda bana TECRÜBELİ bi arkadaş ciddi anlamda yardımcı olabilirmi? Buna çok ama çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim. Umarım beni anlamışınızdır.

valla benim yorumum ben nınja 250 almam malum türkiye şartları zaten kriz var 2. el uygun hyo alırım (ama uygun )satarkende hiç zarar etmem ama ninja 250 alsan kaça alır kaca satarsın bunu düşün.Ben 2006 modelını 3300 km çok uygun aldım ve hiç de pişman değilim altındakini unutmazsan ondan beklentilerini boşa cıkarmaz.
hava konusuna gelınce ben kendim öne 29 arkaya artçı varsa 36 artçı yoksa 32 basıyorum kimisi cok diyebilir ben böyle kullanıyorum : ))

bana servıste dedılerkı ön lastıge 10 arka lastıge 30 hava basıcaksın öle dolanıyorum ben :mrgreen:

lanet olsun bu motoru yapan ve emeyi geçen bütün arkadaşlara
2008 hyo aldım kışın başında motordan anlamam diye gittim motovizyon kadıköy şubesinden aldım ozamanlar kuralkanın servisiydi. başka biryere götürmeye gerek yokdiye düşündüm. adamlar motor satılık diye rolanti valfi gibi parçalarını deştirmişler motordaki zarar beyinle beraber 1.500 ytl. başka bir servise götürdüm motovizyon servistışı diye onlarda oo bu motora ellenmiş şöyle olmuş bunu garantiden çıkartıyoruz 1.500 milyara motoru süper yaparız. Kuralkanı arıyorum aa motorgarantiden çıkartılmış motovizyonda servisimiz deyil ne .... yiyorsan ye motovizyonda kapanmış artık bizene lanet olsun o ..... lere. ..... çocukları. bütün motor hayallerim içine ettiler. motora sözüm yok ama bukadar dandik ve kişiliyetsiz bir firma getirdiyi için çok üzülüyorum. size tavsiyem gidin en ucuzundan bir honda alın ama bu ....... zlerle uğraşmayın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:07 AM ----------

arkadaşlar ben bu yazıyı canım sıkıldığı için yapıyorum
motorum bozuk ve parçaları motovizyonun ustası atarafında deyiştirilmiş motorum garantiden çıkartılmış ve beyinle beraber benden 1.500 tl istiyorlar ve harbiden canımı sıkıyor. siz bu yazıyı benden daha çok göreceksiniz hertarafa yazıyorum. inanmıyon aczılar polat servisine sorabilir.

valla benim yorumum ben nınja 250 almam malum türkiye şartları zaten kriz var 2. el uygun hyo alırım (ama uygun )satarkende hiç zarar etmem ama ninja 250 alsan kaça alır kaca satarsın bunu düşün.Ben 2006 modelını 3300 km çok uygun aldım ve hiç de pişman değilim altındakini unutmazsan ondan beklentilerini boşa cıkarmaz.
hava konusuna gelınce ben kendim öne 29 arkaya artçı varsa 36 artçı yoksa 32 basıyorum kimisi cok diyebilir ben böyle kullanıyorum : ))

Teşekkür ederim yorumların için. Artık kanaatim 2.el hyosung tarafında. Ben izmirde oturuyorum. Daha önce uzak şehirler arası bi alışverişim filan olmadı. İstanbulda'ki motoru nasıl alablirim mesela? Bunun için kolaylıklar varmı kargo vs.. yoksa kendimiz kullanarak mı getircez :p

İST izmir arası cok uzun değil; kendin getirebilirsin.. Aksi halde; Otobüslerin bagaj kısmına yerlestirebiliyorsun motoru...

2008 hyo aldım kışın başında motordan anlamam diye gittim motovizyon kadıköy şubesinden aldım ozamanlar kuralkanın servisiydi. başka biryere götürmeye gerek yokdiye düşündüm. adamlar motor satılık diye rolanti valfi gibi parçalarını deştirmişler motordaki zarar beyinle beraber 1.500 ytl. başka bir servise götürdüm motovizyon servistışı diye onlarda oo bu motora ellenmiş şöyle olmuş bunu garantiden çıkartıyoruz 1.500 milyara motoru süper yaparız. Kuralkanı arıyorum aa motorgarantiden çıkartılmış motovizyonda servisimiz deyil ne .... yiyorsan ye motovizyonda kapanmış artık bizene lanet olsun o ..... lere. ..... çocukları. bütün motor hayallerim içine ettiler. motora sözüm yok ama bukadar dandik ve kişiliyetsiz bir firma getirdiyi için çok üzülüyorum. size tavsiyem gidin en ucuzundan bir honda alın ama bu ....... zlerle uğraşmayın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:07 AM ----------

motorum bozuk ve parçaları motovizyonun ustası atarafında deyiştirilmiş motorum garantiden çıkartılmış ve beyinle beraber benden 1.500 tl istiyorlar ve harbiden canımı sıkıyor. siz bu yazıyı benden daha çok göreceksiniz hertarafa yazıyorum. inanmıyon aczılar polat servisine sorabilir.

o halde git o yer hakkında gerekli yerlere şikayetini arz et bu ulkede hukuk var Hakkını yiyemez kimse...

Ama sen burda insanları degil hyo firmasını kötüleyip karalıyosun... Anlıyorum bunları yasamak cok kötü birşey ama bu firmayı kötülemeni gerektirmez...

Tamam yaşadıkların çok kötü şeyler ama bu sana heryere aynı mesajı yazma hakkı vermez onun yerine foruma sorsaydın ne yapabiliriz diye .Topik açılır güzel bir yazı hazırlanır hepimiz ilgili yere yollar sana yardımcı olmaya çalışırdık.Ama sen direkt lanet olsun diye başlayıp kötülemeye başlıyorsun bence böyle olmaz:wiinkk:

Arkadaşlar st kanuni testi varmı :) Arkadaşımın dediğine göre biraz farklılıklar varmış kullanımda(hız olarak) bunu bize sunucak bir st kanuni kullanan arkadaş aranıyor

İST izmir arası cok uzun değil; kendin getirebilirsin.. Aksi halde; Otobüslerin bagaj kısmına yerlestirebiliyorsun motoru...

Ciddimisin :S ne tür otobüslerin bagaş kısmına ve nasıl? :S Çok fena şaşırdım. Valizi zor alan otobüslere motor nasıl sığar?? :silent: ve 150-170kg ağırlığındaki cihazı oraya kaldırıp-yatırıp nasıl koyarlar?? Eğer düşündüğüm otobüslerse :silent:

Ayrıca uzun değil dediğin yol minimum 900km :) 100km'de 3 litre yaksa 9x3=27x3.24=90tl hadi onu geç onca saat kalça ve eller dayanmaz yau:p

Son düzenleme:
Ciddimisin :S ne tür otobüslerin bagaş kısmına ve nasıl? :S Çok fena şaşırdım. Valizi zor alan otobüslere motor nasıl sığar?? :silent: ve 150-170kg ağırlığındaki cihazı oraya kaldırıp-yatırıp nasıl koyarlar?? Eğer düşündüğüm otobüslerse :silent:

Ayrıca uzun değil dediğin yol minimum 900km :) 100km'de 3 litre yaksa 9x3=27x3.24=90tl hadi onu geç onca saat kalça ve eller dayanmaz yau:p

Benim söylediğim ; Hani varya Ulusoy; Metro; Efetur felan.. O otobüsler.. Ben 2 Motor getirdim o sekilde. Bagajdaki Orta direğe yaslayıp, İyice bağlıyorsun. Tabi üzerine bir battaniye sermen gerekiyor; cizilmemesi için... Bir bilet fazladan veriyorsun şoföre...

Benim söylediğim ; Hani varya Ulusoy; Metro; Efetur felan.. O otobüsler.. Ben 2 Motor getirdim o sekilde. Bagajdaki Orta direğe yaslayıp, İyice bağlıyorsun. Tabi üzerine bir battaniye sermen gerekiyor; cizilmemesi için... Bir bilet fazladan veriyorsun şoföre...

Peki nasıl kaldırdın cihazı oraya koydun?:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar