http://www.hyosungmotors.co.kr/
artık yurt dışında da S&T MOTORS olarak geçiyor sadece TR de değil..
artık yurt dışında da S&T MOTORS olarak geçiyor sadece TR de değil..
yardımmmmmSt kanuni GT250R & Hyo GT250R? Sizce Diye sordum arkadaşlarıma ve şu cevabı verdiler bana
1, Sabahlara kadar hyosung gt 250r derim bu konuyu uzun süre araştırdım onlarca kullanıcı yorumundan sonra bu yönde düşünmekteyim nedeninini sorarsan malumunuz kanuni gibi bir markanın el atması üzerine makinede sorunlar yaşanmaya başlandı montajdan kaynaklı , devir kesici diye milleti uyuttular , bazı parçalarını değiştirip adileştirdiler bana kalırsa safkan hyosung st hyodan daha önde tabii bunlar nacizane fikirlerim farklı yorumlarıda değerlendirmelisin...
2, Kanuni markasının kötü imajı malum herkesçe bilinir. Ben şahsen 7-8 bin ytl bir motosiklete vereceksem, risk almak istemem. Biraz daha ekleyip ninja 250r bakardım. Ama tabii konumuz hyosung mu kanuni mi ...
2.ellerde hyosunglar çok değer kaybetti. Servis yedek parça olayı sorunlu. Kanuni de ilgilenmiyor. ST lerde ise yeni özellikler var ama şimdiden pek çok kullanıcının canı sıkılmış durumda. İlginç arızalar çıkabiliyor. İnceleme fırsatım oldu. İşçiliğin pek kaliteli olduğunu söyleyemem.
Yinede ben olsam ST Kanuni alırdım. Hem yüksek model. Hem satması daha kolay ...
3, İkinci el S&T Kanunilerin Hyosunglardan daha kolay satıldığına katılmıyorum. Tam tersi hatta. Millet kanuni yazısını gördü mü kaçarak uzaklaşıyor. Öz be öz Hyosung tercih ediliyor.
İşte Hyosung markasının fiyat/performansının alıcıları çektiğini gören kanuni kaymağı yemek için global getirirken böyle bir hamle yaptı. Bakalım çakallıkları nerede patlayacak. Şahsen üzerinde S&T Kanuni yazan böyle bir motor almazdım.
4, Aslında ana makina olarak ikiside aynı yerden geliyo ama sonrasında kanuni güzelim motoru harcamış resmen.Saf hyosung almak daha mantıklı.Yok işte hyosungda devir kesici yokmuş fln filan kulak aldırma sen bunlara.2.el alacaksan hyosung,0 alacaksan o fiyata 2.el 600cc civarında daha iyi modeller bulabilirsin.
şimdi arkadaşlar alıcam bu meledi... Ama hangisi hala bi karar veremedim.... lütfen yardımr: Herkez farklı birşey söylüyor.
St kanuni GT250R & Hyo GT250R? Sizce Diye sordum arkadaşlarıma ve şu cevabı verdiler bana
1, Sabahlara kadar hyosung gt 250r derim bu konuyu uzun süre araştırdım onlarca kullanıcı yorumundan sonra bu yönde düşünmekteyim nedeninini sorarsan malumunuz kanuni gibi bir markanın el atması üzerine makinede sorunlar yaşanmaya başlandı montajdan kaynaklı , devir kesici diye milleti uyuttular , bazı parçalarını değiştirip adileştirdiler bana kalırsa safkan hyosung st hyodan daha önde tabii bunlar nacizane fikirlerim farklı yorumlarıda değerlendirmelisin...
2, Kanuni markasının kötü imajı malum herkesçe bilinir. Ben şahsen 7-8 bin ytl bir motosiklete vereceksem, risk almak istemem. Biraz daha ekleyip ninja 250r bakardım. Ama tabii konumuz hyosung mu kanuni mi ...
2.ellerde hyosunglar çok değer kaybetti. Servis yedek parça olayı sorunlu. Kanuni de ilgilenmiyor. ST lerde ise yeni özellikler var ama şimdiden pek çok kullanıcının canı sıkılmış durumda. İlginç arızalar çıkabiliyor. İnceleme fırsatım oldu. İşçiliğin pek kaliteli olduğunu söyleyemem.
Yinede ben olsam ST Kanuni alırdım. Hem yüksek model. Hem satması daha kolay ...
3, İkinci el S&T Kanunilerin Hyosunglardan daha kolay satıldığına katılmıyorum. Tam tersi hatta. Millet kanuni yazısını gördü mü kaçarak uzaklaşıyor. Öz be öz Hyosung tercih ediliyor.
İşte Hyosung markasının fiyat/performansının alıcıları çektiğini gören kanuni kaymağı yemek için global getirirken böyle bir hamle yaptı. Bakalım çakallıkları nerede patlayacak. Şahsen üzerinde S&T Kanuni yazan böyle bir motor almazdım.
4, Aslında ana makina olarak ikiside aynı yerden geliyo ama sonrasında kanuni güzelim motoru harcamış resmen.Saf hyosung almak daha mantıklı.Yok işte hyosungda devir kesici yokmuş fln filan kulak aldırma sen bunlara.2.el alacaksan hyosung,0 alacaksan o fiyata 2.el 600cc civarında daha iyi modeller bulabilirsin.
şimdi arkadaşlar alıcam bu meledi... Ama hangisi hala bi karar veremedim.... lütfen yardımr: Herkez farklı birşey söylüyor.
yardımmmmm
100 defa konuşuldu bu konu istersen bir araştır bilip bilmeden konuşmayın ikiside aynı motor s.t. olan geliştirilmiş versyonu kalitesizliğini hakkında bilgi versene biraz hyo ile st arasında hangi parçaları kalitesizmiş?
http://www.hyosungmotors.co.kr/ siteye gir
sağ üstte english yap sayfayı.
sonra world wide distrubutur a tıkla..
orda turkey e bak.
TURKEY Kuralkan Motorlu Araclar Uretmim Sanayi Ve Dis Ticaret A.S. +90 216 581 21 21 ESKI IZMIT YOLU UZERI TEPEOREN MEVKII
TUZLA - ISTANBUL, TURKEY
yazıyor..
kanuni distrubutor olduğu için s&t kanuni oldu şaşkın
Son 3 Yılda 2 tane Hyosung GT 250 R'ım oLdu. Şu anda Cok yakın bir Arkadasımda 2008 ST Kanuni Var Onuda kullanıyorum bazen. Ben SöyLiyim o zaman Aradaki FarkLarı.
Öncelikle St Kanuninin Geliştirilmiş versiyon oldugu Koskoca Bir YALAN...!
Devir Kesici Koyduk Bu MotorLara Fiyasko..! ST Kanunide Aşırı vibrasyon Hissettim. Ve Motor rolantide Cok Titriyor Ve İlGinç SesLer Cıkarıyor.
Ve Hiçbir Sekilde Bakımları Aksatılmayan Zorlanmayan Bir Motorun Egzantirik mili Kesilirmi?? ST Kanuni Kesti. KEsmekLe Kalmadı, Süpab ları eydi, Gergi Zarar Gördü, Sente Ayarı Kaçtı ( Bi Kactımı ayarlaması BiLe yapıLmıyor) KURALKAN Denen Firmada maLının Arkasında Durmuyor.. KURALKAN'ı Arayıp Magduriyetimizi Dile Getirdigimizde Şuursuz Yetkililerin Alaycı Kücük Düşürücü ve Lakayt Davranışlarınada Maruz Kaldık. Sevisleri Beş Para Etmez.. Havadan Civadan Sebeblerle Garantiye DahiL Edilmiyor.. Buyur Hyosungla Çakma ST Kanuninin Arasındaki FarkLardan Bazıları Bunlar.. ALMAYIN.. ALIPTA BAŞINIZI AGRITMAYIN DERİM....
sözlerine dikkat et. hoş değil.. :farao::farao:kanuni olunca insanın midesi bulanıyor.